הטופ מודל הבאה- 5 העונות

הטופ מודל הבאה- 5 העונות

חחחחחחחחע אז ככה.. הטופ מודל הבאה זה הסידרה הכי יפה בטלויזיה נכון לעכשיו בדוק. המנחה, האקשן, המקצועיות, הרעיונות, המבנה של הפרק הכל הכל מעניין כיפי.. וסתם בא לי לרשום על 5 העונות כל עונה מאופיינת במשהו ספציפי כזה לדעתי וזהו..

עונה ראשונה- הסקסיות

מה שהכי הכי איפיין את העונה הזאתי היה שהמתמודדות היו סקסיות מאוד.. לפעמים סקסיות יותר מידי שזה היה כבר - פלייבוי... מתמודדות שבולטות : קייטי שהיתה סקסית מידי והעיפו אותה היה את אדריאן כמובן שזכתה שהתמונה שלה עם היהלומים בעירום היתה מדהימה וסקסית בטירוף וגם של השניה אליס (?) אבל היו גם את רובין ושאנון שהיו מחנה של דתיות כביכול נגד הסקסיות והפרועות חח.. וזהו לא כל כך זוכר עוד מיתמודדות. רציתי ששאנון תיזכה... וסבך הכל עונה ראשונה הכל כזה בתולי.. אני זוכר שפרק הגמר היה כזה בתפאורה מעפנה וזהו :)

עונה שניה- המקצועיות

עונה שהיה בה פווללללל פוטנציאל.. מלא בנות יפות ומיקצועיות שממש ממש ממש רצו להצליח.. מה שבלט לי בעונה הזאתי שהבנות ממש רצו להיות דוגמניות על . מתמודדות שבלטו : יוהאנה שהדהימה עם היופי שלה אפילו עם בעיות האכילה.. מרסדס שהיתה יפיפיה אקזוטית אחח בפרק הגמר עם הלוחם זולו היא היתה הורסת. כמובן קמיל שהייתי חולה עליה- הדיווה עם הליכת החותם. היא הרביצה אותה בתמונות אבל הבעיה שהיתה ביצ'ית מידי חח אפילו שלדעתי אופי זה פחות חשוב לטופ מודל אבל לא משנה. היתה את אפריל שהיתה 100ממת.. רציתי שהיא תיזכה למה היא היתה ממש מיוחדת והיו לה תמונות נדירות.. (דווקא התמונה שהעיפו אותה עם התוספות שיער והצילום בזוג עירומות היתה פצצה).. מי עוד?? אהה שנדי שהיתה ברווזון מכוער וכביכול נהייתה פתאום ברבור למרות שלדעתי היא ממש כונפה חח!. וזהו.. אחלה עונה מפתיעה ומקצועית.. היו צילומים מדהימים ורעיונות פצצה לפוטושוטים : שהם התחפשו לדמויות מפורסמות ואני זוכר תתמונה של מרסדס שהיתה יפה.. פורטרטים, צילומים בזוגות בעירום עם תופסות שיער וכו'

עונה שלישית הדיוות

בעונה הזאתי בלטו שתי דברים: אחת זה המתמודדות שהיו דיוות... והשניה- הקטע החברתי בין המיתמודדות שממש בלט.. בבית היו ממש חבורות מעבר לתוכנית ולתמונות נרקמו חברויות ויחסים שהשפיעו גם על התמונות ליפעמים.. היו את אן ואייוה אנה בננה.. שהיו חמודות יחד אבל לקראת הסוף בא המהפך שחבל כי הוא הרס.. היתה את איווה הדיווה שלמרות הגובה שלה הצליחה להוציא אחלה תמונות והיתה ממש מיוחדת... הכי רציתי שאן תיזכה למה היא היתה מדהימה.. אבל לא כל כך פוטוגנית:(.. היתה את אמנדה שהיתה אמורה ליזכות לפי דעתי כי היו לה תמונות נדירות כמו הפורטרט וברבי היפנית אחח איזה יפה.. היתה את יהיה שהתשתחצנה מאוד והיו לה פצעים אבל הוציאה תמונות פצצות.. ואת טוקרה הדיווה.. קיצר היה הכל בעונה הזאת -רק לא משעמם ... באמת אחלה של עונה!!!

עונה ארבע: "האד'גיות"

אין מילה אחרת לתאר את המתמודדות פה חוץ מאשר "אד'גיות"... רוב המתמודדות בעונה ממש לא היו עם יופי טיפוסי ובגלל זה בהתחלה היתי בשוק מכמה שהם "מכוערות".. היו את מישל ונאימה וקיניה שלא הבנתי מה הם עושות ביכלל בתוכנית.. אבל לאט לאט רואים שבתמונות הם יוצאות מיוחדות מאוד וזה הקסם שלהם.. היתה את קיילין החמודה והמתוקה שלא היתה מספיק אד'גית בשביל ליזכות. נאימה שהוציאה תמונות מיוחדות ברמהה וזה הקסם שלה כטופ מודל כי להגיד שיש לה פנים יפייפיות ככה סתם קשה.. גם קיניה הוציאה תמונות יפותת. בריטני שהיתה האישיות הכי מעניינת בבית השתפרה משלב לשלב והביאה אחלה תמונות ורציתי שהיא תיזכה כל כך !.. במיוחד אני זוכר את התמונה בטבע הכחולה .. שהיא ארוכה ויפה כל כך.. והכי עצוב שהתמונה שהעיפו אותה בה- שהיא היספנית כזאת רוקדת היא אחת היפות בעונה הזאת.. אבל לא נורא.. קיצר עונה מעניינת מאוד מבחינת התמונות והגיוון והרעיונות לצילום ( כמו בדרום אפריקה- עם החיות , הכריות העפות, בטבע...) אבל מבחינה חברתית- פחות.

העונה החמישית: הגבריות

חחח זה מצחיק אבל לפי דעתי מה שהכי מאפיין תעונה הזאתי זה הגבריות של המתמודדות.. באמת שיש ריכוז גבוה של גבריות : נתחיל בקים שאין מה להוסיף ביכלל, אחרי זה קורין- שהיא יפה מאוד אבל יש בה משהו ממש גברי, אחרי זה שרה עם הכתפיים הרחבות וגם בפנים של ליסה אני רואה משו גברי.. אבל עדיין זו ניראת לי אחלה עונה.. היא מעניינת דווקא ויש שם כמה בנות שישר תפסו לי תעין כמובן ניק שמהתמונה הראשונה ידגעתי שהיא נשק סודי" כמו שהשופט קרא לה, ברי הדיווה הקטנה, קייל שהלוואי תוציא תמונה יפה כבר, וניקול -אחרי המהפך הפתיעה לטובה מאוד.. וגם קסנדרה שחבל שעפה.. אז זהו אפילו שאני יודע מי תיזכה ( בגלל חבר מטומטםםםםםםםםם שלי) עדיין אני לא יודע מי יהיו בגמר וזהו.. :))

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif מגניב ../images/Emo13.gif

אבל אם עוד פעם אתה קורא לשנדי כונפה...

Mp3 GiRl

New member
אהבתי ת'משפט בחתימה שלך../images/Emo190.gif

הטופ מודל הבאה, לחיי 1103 עונות

mikmikonet

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

אני מגוונת לעיתים
היה לי פעם: הטופ מודל הבאה, כי אנחנו פי 1033 יותר שווים מ"הדוגמניות".

loligoth

New member
../images/Emo214.gifנייס../images/Emo140.gif

חבל שהתחלתי לצפות בזה רק מהעונה הרביעית :/

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאה, ואם כבר,

אז איפה אפשר למצוא תמונות [מפוטושוטים, לא סתם] מהעונות 1-3?

למעלה