הטופ מודל הבא-סימס2

JTיXל

New member
הטופ מודל הבא-סימס2 ../images/Emo41.gif../images/Emo68.gif

הבנות החליטו שבלילה הראשון הם יבחרו סתם חדרים. ומחר שאחת הבנות תלך הן יעשו הגרלת חדרים

JTיXל

New member
וקלי

קלי החליטה שהיא לא רוצה לחלוק מיטה עם אף אחת אז היא ישנה על הרצפה.

JTיXל

New member
הבוקר שלמחרת!

אפריל:היי ג'ני בוקר טוב!...איפה קלי?! ג'ני:הלכה עכשיו לישון..! אפריל:למה מה היא עשתה כל הלילה?!?! גני:ישנה על הרצפה...ונחשו למה....כי היא לא רצתה לחלוק מיטה עם אף אחת..! אפריל:איזה אהבלה!....טוב אני יוצאת החוצה כדי לשאוף אוויר

JTיXל

New member
"המבנה החדש"

אפריל:וואו בנות בואו תראו,איזה מפגרות אנחנו איך לא ראינו את זה קודם?!

JTיXל

New member
"המבנה החדש"2

מנדי :יו איזה מגניב!!...הצלחת לראות משהו?! לונה:כן!!....ראיתי מסלול הליכה וסט צילומים!! מנדי:יו איה שווה!!....היי קלי איך ישנת?? קלי:חרא!!..עכשיו תעזבו אותי בשקט! מנדי ולונה:טוב....

JTיXל

New member
בצהריים+התוצאות!

לילה:יו בנות אני מזה לחוצה ,אני לא רוצה שאף אחת תעזוב!! הילרי:גם אני!! הבת שקיבלה הכי הרבה קולות ונאלצת לעזוב בשלב כה מוקדם היא...... הילרי..!

JTיXל

New member
העזיבה!

סופיה:ביי...יו אני אתגעגע!! הילרי:חחח גם אני....גם אם לא יצא לנו להכיר הרבה!! כולן:להתראות.. הילרי:ביי...בהצלחה לכולן..!

JTיXל

New member
אחרי העזיבה

לונה:יו איזה באסה.....עכשיו כמעט כל יומיים יעפו מישהי! אפריל:כן ...... טוב יאללה בואי עושים הגרלה על חדרי השינה!!

JTיXל

New member
הגרלת החדרים!

סופיה:טוב סידורי החדרים הם...... לילה מנדי וג'ני אתן בחדר הגדול למעלה! לונה ואפריל אתן בחדר הסיני העתיק! ואני וקלי בחדר החמוד והקטן!

JTיXל

New member
ריב ראשון?!

לילה:מי את חושבת שאת שתעיפי אותי מהחדר שלי! קלי:נו איזה מניאקית את !!מה אכפת לך להחליף איתי חדר!! לילה:למה את רוצה להחליף בגלל שהוא קטן?!?!?....תכף תגידי לי שאת קלסטרופובית!

JTיXל

New member
ההצלה!

ג'ני:הי......מה קרה?! קלי:לילה לא מוכנה להחליף איתי חדרים.!!!! ג'ני:למה את רוצה להחליף חדרים?! קלי:כי אני לא רוצה להיות בחדר כל כך קטן! ג'ני:טוב אני אחליף איתך....!

JTיXל

New member
הבוקר שלמחרת

מנדי:יו איזה מקום יפה!!!!!! חבל שהילרי לא פה כדי לראות את זה.! מנחה(לא עשיתי דמות כזאת אבל חייבים שמישהו/י ת/ידבר):טוב בנות תקשיבו עכשיו כל אחת עושה לי הליכה על המסלול ואני אשפוט.

JTיXל

New member
אפריל!

מנחה: למה הקלקת באצבעות?! אפריל:סתם כדי לעשות לעצמי קצב לצעידות. מנחה:טוב אל תעשי את זה אף פעם!.!.! תספרי לעצמך את הצעדים בראש כי אם בטעות תעשי את זה בתצוגה אמיתית זה יהיה אסון!!

JTיXל

New member
לונה!

מנחה:מזה דילגת?! לונה:כן בטעות פשוט אני קצת נלחצתי..! מנחה:אה טוב...פעם הבאה תלכי

JTיXל

New member
לילה!

מנחה:יותר מדי טכני...יותר מדי קשוח! תנסי לעדן את הצעדים שלך קצת. לילה:טוב.

JTיXל

New member
קלי!

מנחה: תמיד תסתכלי קדימה!!..כי שאת מסתכלת לצדדים זה נראה כאילו את מחפשת מישהו.!

למעלה