הטופ מודל סימס2-פרק1

JTיXל

New member
הטופ מודל סימס2-פרק1../images/Emo41.gif../images/Emo68.gif

אלה 8 הבנות שנבחרו כדי להשתתף בתחרות.... הטופ מודל הבאה סימס2!!!!! כל הבנות יפות ורוצות להיות דוגניות..! אבל רק אחת תזכה בתואר-הטופ מודל הבאה של הסימס2

JTיXל

New member
הבנות מגיעות לביתן החדש!

הבנות הגעיו לביתן החדש ומאוד התרגשו מכל העניין!!!

JTיXל

New member
המטבח והחדר אוכל!

ג'ני:יו איזה יופי!!איזה מקום יפה..אני מזה שמחה שבחרו אותי להיות בזה!! הילרי:כן יו העיצוב ממש יפה ...טוב יאללה מה אני מזיינת את השכל בואו נמשיך לראות את כל הבית!!!

JTיXל

New member
סלון!

קלי:וואי פצצה איזה סלון יפה!! ג'ני:אפילו יש פה בינגו!!! קלי:חחחחחח מגניב!

JTיXל

New member
חדרים!

מנדי:זה חדר די קטן..! הילרי:הוא קטן אבל ממש יפה,חוץ מזה יש עוד מלא חדרים את לא חייבת להיות בחדר הזה.. מנדי:צודקת!

JTיXל

New member
חדרים2!

סופיה:וואי אפילו יש חדר ארונות!!! לילה:כן אבל שמתי לב שבחלק מהחדרים יש כבר ארון.. סופיה:אז מה אנחנו דיוות יש לנו הרבה בגדים

JTיXל

New member
החדרים3!

לונה:יש בחדר הזה משהו קסום ויפה אני ממש רוצה להיות בחדר הזה!..הסגנון שלו סיני ועתיק מאוד יפה! אפריל:כן הוא יפה..!טוב יאללה בואי נעלה לקומה ה-3!

JTיXל

New member
החדרים4!

מנדי:תראו יש פה גם ערוץ כושר ואפילו ככה נוכל לחטב את הגוף שלנו שיראה סוף הדרך!

JTיXל

New member
החדרים5!

אפריל:שירותים יפים! הילרי:חחחחח טוב מה את מתלהבת לי משירותים?!

JTיXל

New member
החדרים6!

קלי:יו איזה חדר ענק!!!...אני בטוח ישנה פה!! סופיה:רגע....משהו פה לא מסתדר לי עם מספר המיטות..! קלי:מה הבעיה?! סופיה:שניה תני לי לחשוב..

JTיXל

New member
החדרים7!

לונה:חדר מחשב מגניב!! לילה:אפילו יש פה שח-מט!..אני ממש אוהבת את המשחק הזה!

JTיXל

New member
יש בעיה עם המיטות!

סופיה:תקשיבו לי אני הלכתי וספרתי שוב את המיטות בחדרים ויש רק7 מיטות ואנחנו 8!!! אפריל:רגע אל תגידי לי שהולכים להעיף מישהי מאיתנו?! סופיה:אולי.. מנדי:רגע ..שמעתם משהו?! סופיה:נראה לי זה מהחדר מחשב..!

JTיXל

New member
הודעה מהמחשב!

סופיה:קיבלנו הודעה!!! הודעה:אנו שמחים שהדעתם לביתכן החדש בשלום. מקווים שאהבתם את מראה הבית,אבל כפי ששמתם לב יש רק 7 מיטות ואתן 8 הצופים יחליטו מי מכן תלך הביתה בשלב כה מוקדם ואפילו מבלי להצטלם. מחר בערב אתן תקבו את התוצאות ואחת מכן תלך הביתה. הלילה הזהשתים מכן יצתרכו לחלוק מיטה. בתודה ההפקה. כולן:באסה!

JTיXל

New member
התנהלות ההצבעה!

מרושם ראשוני אתם תצטרכו לשלוח לי במסר אישי את מי מהבנות אתם רוצים להעיף את ההצבעות יש לשלוח עד יום שני בצהריים.! ביום שלישי או רביעי(אני מקווה שבשלישי!)אני אבוא עם הפרק ה-2 ובתוכו התוצאות! אני לא יודע אם אהבתם את הרעיון מקווה שכן..! דניאל לוי נ.ב אתם גם יכולים לשלוח לי הערות וביקורות לשיפור הסדרה

למעלה