הטור החדש שלי....

Super Keshet

New member
הטור החדש שלי....../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

טוב והכותרת של הטור- אובססיה!. הנה סיפור אמיתי ומוסר השכל!. בחופש הגדול השנה הייתי משועממת בטירוף, טחנתי את האינטרנט , את החברות את הטלוויזיה , ומצאתי מקום מפלט בפורום. יום אחד החלטתי לעשות את המעשה הכי דפוק בחיים שלי. החלטתי להתחזות למישהי שפגשה את התאומות. בחצי הדרך בדיוק שלחצתי שאני רוצה להירשם כמשתתפת חדש אמרתי לעצמי- קשת, את ממש חסרת חיים! מה זה אמור להביע? נתתי לעצמי כאפה על הטיפשות שלי והמשכתי בחיי הרגילים!. מסר לקורטני- לא משהו אישי (כי אני לא מכירה אותך), אני לא יודעת אם באמת קוראים לך קורטני או אולי את גבר בגיל העמידה מקריח. אני פשוט אומרת לך שלא נראה לי הגיוני שאשלי תהיה חברה שלך, זה הכל. עכשיו, לנושא האמיתי של הטור שלי, אני נותנת לכם כמה דוגמאות של אנשים מהפורום. 1. אושרת אולסן- אושרת אמרה שלעולם לא תפסיק לאהוב את התאומות, אולי לעולם לא, אבל עד שהגיעו המורדים זה הספיק לה. יש כל כך הרבה אנשים כמו אושרת!, עדי (GSH 10 או משהו כזה, שפגשה את התאומות (או אולי לא) והכריזה שאין אין אין מעריצה כמוה), רעות אולסן שאפילו יצאה לקרוז עם התאומות. המסר שלי הוא ששלב ההערצה האין סופית והאובססיה המטורפת הזאת תצא מתישהו מחייכם ותגידו לעצמכם, איך לעזאזל אהבתי אותם? כמו שלי קרה עם יעל בר זוהר, עודד מנשה (איכססססססססססס!).... תחשבו חיובי ותמצו את כל מה שאתם יכולים מההערצה הזאת.
, קשת

למעלה