הטור היומי - י"ח בנובמבר

הטור היומי - י"ח בנובמבר ../images/Emo48.gif

אירועים היסטוריים: 1928 - וולט דיסני מציג את סרט האנימציה הראשון בו הקול והתמונה מתואמים - מיקי מאוס 1936 הושלמה בנייתו של גשר הזהב בסן-פרנסיסקו 2002 - פקחי הנשק של האו"ם מגיעים לעיראק נולדו 9 - אספסיאנוס, קיסר רומא (נפטר 79) 1805 - מתכנן ומבצע בניית תעלת סואץ פרדיננד לספס 1956 - איליין קולינס - האישה הראשונה שהטיסה ופיקדה על מעבורת חלל.

ע ו מ ר 4

New member
מפזרת מעליכם.....

אבקה של כוכבים שתהיה שנתכם.......טובה. ....נוסעת לכיוון שלכם. מאמינה שאחזור לפני שאפילו המקדימים יפקחו עיניים.

עומר, את חורגת אותי עם כל

האנימציות שאת שולחת. דעי לך שכמעט את כולן אני שומר אצלי בספריה. מתי את מגיעה? כדי שאוכל להכין קפה בזמן

ע ו מ ר 4

New member
מיכה....אתה הונגרי?

נוסעת למרכז....... טוב...נבוא לקפה.אבא אמא ו4 ילדים גדולים.

bimbo.

New member
אני משוגעת על סרטי וולט דיסני.../images/Emo6.gif

יש לי המון קלטות שלהם, ובעיקר טום וג'רי. אני יכולה לומר במצפון שקט שראיתי את החתול עם העכבר למעלה ממאה פעמים, ועוד ידי (וזנבותיהם) נטויים.

אנימו

New member
גשר הזהב הזכיר לי את הגשר בכניסה

לליסבון שמרשים ביותר: גשר 25 באפריל - שנפתח לתנועה ב- 6 לאוגוסט 1966, והוא הגשר התלוי הארוך באירופה. גשר ואסקו דה גאמה - שנפתח במאי 1998, ואורכו כ- 13 ק"מ הוא הגשר הארוך באירופה. האמת שמתכוונת כנראה לגשר הראשון . נסעתי עליו בשנים 1988-89. השני לא זכור לי. זה היה די מפליא לראות יצירה שכזו בשנים שפורטוגל עדיין לא היתה בשוק המשותף ועוני ופיגור סביבתי צצו מכל עבר. אמנם הראשוניות היה בה קסם משלה. הבנתי שהיום התקדמה הרבה באמצעי תחבורה ואספקטים כלכליים אחרים. ליסבון-גשר 25 באפריל

ע ו מ ר 4

New member
גשם...גשם...גשם....

סוף סוף....כלכך חיכיתי והנה כעת בוקר שישי....ועצי הפרי שלי כבר רחוצים לקראת השבת.. זר ענק של כריזנטמות לבנות וגרברות אדומות כבר על השולחן...... אני למטבח....

אנימו

New member
מיכה-מזל טוב למפרע../images/Emo140.gifותרשם בלוח

האירועים . צריך לשלוח מסר ואז אוכל להכניסך לרשימה. ככה לא נשכח ברגע האמת!

אני רואה שהיום בשנת 1936 הושלמה

בנייתו של הגולדן גייטס בסן פרנסיסקו- זה אכן גשר יפיפה בעיר יפיפיה, בביקורנו האחרון ביוון לפני כחודש עברנו על פני גשר מרשים ביותר המחבר בין פלפונס ליוון. נסענו על רצועת החוף ולפתע נגלה לנו גשר לבן מרהיב ביופיו.

למעלה