הטור והמדינה היהודית

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
הטור והמדינה היהודית

100 שנה למותו של חוזה מדינת היהודים בנימין זאב הרצל ומאה ואחד שנה לטור דה פונס . וכידוע הטור יצא לדרך בקשר הדוק לפרשת דרייפוס ראה כתבתו של יאיר לקראת מאה שנה לטור דה פרנס . נתי

natyh

New member
ומי היה מאמין

שמאה ואחד שנים אחרי ישבו בני עמו של אלפרד דרייפוס : פטריוט צרפתי גיאה , וקצין צרפתי גאה על אדמות מדינת היהודים ויתוכחו ביניהם מי ינצח. ואם כך ולמען הצדק ההיסטורי כבר ניצחנו . כל השאר שולי . נתי

aFish

New member
מה אתה אומר בעצם?

שכשהרצל אמר "אם תרצו אין זו אגדה?" הוא התכוון באופן כללי לנצחון בטור או יותר לכך שהוא חזה את האפשרות שלאנס יקח את השישית אם הוא רק ירצה....

../images/Emo49.gif למנהל החדש של פורום...

טיולי אופניים. אמנם פה הוא בצע רגיל, אבל הוא שייך לסגל. מזל טוב אריה ובהצלחה.

aFish

New member
רוב תודה ../images/Emo13.gif

עכשיו אני עובד על קידום לפורום טור דה פראנס...

aFish

New member
../images/Emo12.gif שטח? בועז? משמרות הלילה...

חירפנו אותך
? בכל רגע...רק תמיד. ממלכת בן שמן מחכה....

יש לך הזדמנות קצת פחות אח"מית

מחר, נחל אלכסנדר, רכיבת שטח למתחילים בנחל אלכסנדר בניצוחו של הרשטיק.

יאיר לא מרשה לי מחר...

הוא ועינת הבטיחו להכין לי מחר קרם ברולה לכבוד הטור דה פראנס.

נתי, רק בכדי לסיים את עניין הרצל...

"היום חשתי כאב ראש חזק מאד. כדי להטות את הדם מראשי, אני מנסה היום להתחיל ללמוד לרכוב על אופניים. שאם לא כן, לא אצליח לסיים את העבודה." 14.6.1895 העבודה=כתיבת ספרו "מדינת היהודים" דמיין לך את התמונה שאני רואה כעת בספר: הרצל עומד ומחזיק באופניים. ועכשיו - חזרה לטור דה פראנס!

natyh

New member
פיספסת את ההקשר

לולא היהודים !!! לא היה היום טור דה פרנס !!! ואני מחכה ליום בו היהודי או ישראלי בשם דרייפוס !!! יהיה מועמד לניצחון . הטור הוא חלק בלתי נפרד ממדינת היהודים . נתי

yossi113

New member
מה עם ליפהיימר?

רק לי הוא נשמע כמו ילד טוב ברוקלין?

RavkatRafi

New member
וואלה ?

בוא נעשה עסק . לחברים שלי אילן ודנה דרייפוס נולד תינוק לפני שנה. תתחיל לאמן את הזאטוט (יש לו גנים טובים) ואולי יהיה לך דרייפוס בטור.

למעלה