הטור חוזר! תרימו ת'יידים אל השמיים!

מאיה1983

New member
הטור חוזר! תרימו ת'יידים אל השמיים!

אחרי שששששנים שלא כתבתי פה כמו שצריך (ולא בגלל שאני מזניחה
) בגלל שלא יצאתי הרבה מאוד זמן
. בגלל סיבות אישיות. היחיד שבילה איתי את הלילות הקרים
של שבת היה בדרך כלל אור שספג את הקיטורים שלי אונליין...
וגם זה לא תמיד.. הרי גם לו יש חיים... אז זהו, שלא עוד! יום שישי, יצאתי ל"צוף על המים" שזה באיזור השרון. כן כן ישנתי בכפר יונה. היה נורא נחמד. ממש מקום קטן (התפלאתי איך זה שהאוטובוס עוצר לנוסעים איפה שבא להם! אבל זה לא קשור...). אל היחצן של הצוף התקשרתי ביום שישי, הודעתי לו שאני מגיעה מירושלים (י-ר-ו-ש-ל-י-ם!!) אז שיארגן לי אחד חינם פלוס VIP לחברה שלי (א יכולתי להשיג לה גם חינם..
גם לכוח שלי יש גבולות...) אז הגעתנו. הלבשנו במיטב בגדינו (ואל תשכחו שמה שהיה אין לפני חודש כשיצאתי פעם אחרונה כבר לא בטוח אין עכשיו...) תודה לאל שיש את הפורום הזה לזכור מה לא ללבוש יותר... הגענו למקום קיבלנו את הכניסות שלנו + כמה דרינקים חינם לאחר כך. ופגשנו שם חברה אחרת ואת החבר שלה... בקשר למקום צוף על המים מקום טוב. נורא נורא גדול. רחבות ענקיות. אבל מצד שני הוא גם צריך את זה בשביל מאות האנשים שמגיעים לשם מידי שבוע. מחלקים שרשראות הוואי לרוקדים (אני קיבלתי) מסטיקים סוכריות וארטיקים. השתיה לא יקרה בכלל יחסית לדיסקוטק (לאלה מבינכם שיוכלים כבר לשתות) והם גם לא "שותים" טיפים בניגוד להרבה מקומות מעצבנים שכן. (לשתות טיפים- לקחת את העודף שנשאר בלי לשאול ולשים בכוס של הטיפים בלי לשאול את הקונה). מוזיקה טובה שתי רחבות. וזה גם על שפת האגם, כך שזה נותן להרבה זוגות להתבודד (....
) הבגדים! מכסי שלושת רבעי שנקשרים למטה (גם אני לבשתי כאלה) בגדים מבריקים וכל מה שאנחנו מדברים עליהם פה יומם וליל. אין לי ממש מה להוסיף. בקשר לסנדלים, עקב דק, שפיצים אפשר, וסנדלים עם אבזמים גדולים ישנים עם נייטים. (יודעים למה אני מתכוונת? כאלה מעץ).... בקיצור, מהסוג שאם דורכים איתו על רגל של מישהו- זה נורא כואב לו..
ובקשר לבגדים של הבנים, אני אצטט פה את החברה שלי
שאמרה בדיוק מה שאני חושבת במשפט אחד מצויין "למה כל הבנים לובשים TNT למסיבה?!!?" זה פשוט ככה: 1. זה זול 2. זה אין 3. זה מדליק למה לא 1. כולם יודעים כמה זה עולה 2. זה מתחיל להמאס 3. קרוב לוודאי שתבוא עם חולצה שעוד 10 ילבשו במסיבה... וחבל! אז תעשו את השיקולים שלכם... יום שבת הייתי במסיבה ביפו (ליין המסיבות שהיו נערכות בTLV בעבר עכשיו עברו למקום פתוח- YELLOW) על הים. מקום לא משו. אבל נגמר הכוח אז אני רק אתן לכם תמונה למזכרת...(בתמונה עם אחד קלאבר שמוכר מאוד בסצינה שקוראים לו דניבוי...) אוהבת
מאיה

Adi15

New member
נשמע שנהנת ..... ../images/Emo163.gif

באמת שמתי
שמלא אנשים הולכים עם חולצות ומכנסיים מבריקות מסטאן.... אני אישית לא כל כך אוהבת...

כפר יונה זה לא מקום כ"כ קטן../images/Emo13.gif

15,000 תושבים
ורק שתדעי שבכל המסיבות שיש הסעות.. אז תמיד יוצא מכפר יונה 2-3 אוטובוסים מלאיםםם אנשים
אני ביום שישי בערב יצאתי לקיוג'ה\תות
וכבר רשמתי את חוות דעתי..
חוצמזה - אחלה תוררררר
כמו בכל שבוע

בקשר להסעות..

בדר"כ יש איזה 7 אוטובוסים.. וכל אוטובוס אוסף מכמה מקומות ורק בכפר יונה יוצאים איזה 3 אוטובוסים מלאים
חחח כשאמרו בקיוג'ה שההסעה של כפר יונה הגיעה אז חצי מועדון התרוקן חחחחחחחחחחחח

RozwareZ

New member
חחחחחחחחחחחחחח

קיוג'ה איזה מועדן בשקל 40... כל יומיים הוא מתפרק ומישהו אחר מנהל אותו

מאיה1983

New member
חבל שלא ידעתי את זה קודם

היינו צריכות לתפוס טרמפים.... למרות שלא נראה לי שלם היו הסעות... הסעות זה בדרך כלל לילדים שקטנים מידי כדיי שיהיה להם רישיון ולא למסיבות שמיועדות לאנשים בני 22+

RozwareZ

New member
אבל משהו אני לא מבין

את גרה בירושלים ואת באה לקיוגה
הא

O Boy

New member
מאיה'לה...

סוף סוף הטור חזר!! בקטע של הTNT אני בקטע של ה"למה לא", ולא "למה כן"... אני אישית לא אוהב ת'חברה הזו... אכן אכן שיגעת אותי בקיטורייך כשלא יצאת (סתם סתם צוחק), אז בקצירצר טוב שחזרת אלינו, נקווה שתכתבי כאן קצת יותר...

צוף - רק לבני 22 ומעלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא הגיוני... אחותי בת 19 והיא שם כל שבוע.

אז מה..

גם מאיה שלנו בת 19-20 ויש לה שם חינמים חופשי
פשוט מאוד - בנות קל להכניס.. ברוב הפעמים מתכוונים לבנים (22+)

דני בוי הזה הכי מצחיק בארץ..

רוקד עם כל מה שזז.. והלבוש.. חחחחח.. איך שרואים אותו נהיה שמח.. בקיצור. מה שרציתי להגיד שצריך עוד כמה כמוהו בכל מסיבה.. ובקשר לילו.. מקום ממש ממש ממש גרוע.. ממש התאכזבתי מקילומבו..

למעלה