הטור של לאנגקאווי

הטור של לאנגקאווי

עוד לא התאוששנו מהשליטה המדהימה של ליברטי במרוץ הראשון של העונה, ואנחנו כבר מגיעים למרוץ השני, מרוץ בו ליברטי תציכ את הרכש הגדול שלה ל-2005, חוסבה בלוקי. קבלו את הטור של לאנגקאווי (מלזיה),ש יתחיל ב-28 לינואר ויסתיים ב-6 בפברואר, הטור של לאנקאווי מדורג כ-2HC. מבחינת מסלול רוב הקטעים שטוחים, אבל כדאי לשים לב לקטע 8, שמסתיים בפסגה. רוכבים בולטים: חוסבה בלוקי, דריוז בראנובסקי (ליברטי), חוזה אזבדו ותום דנילסון (מנצח 2003).

טיראן מ

New member
אוהבים אותך בלוקי.

אני מתפלל שהרוכב הכישרוני הזה יחזור לפורמה מלאה. אני עדיין מחזיק ממנו כרוכב שסיכן יותר מכל אחד אחר זכיה של ארמסטרונג בטור-דה. יותר מאולריך בכל אחד מהטורים. ודווקא ברגע הקריטי הוא התרסק. אני חושב שגם ארמסטרונג מרגיש כך. בלוקי תבע ממנו באותו טור להוציא יותר מתמיד. הוא חסר בפלוטון ואני מאוד מקווה שיחזור ובגדול.

המדים החדשים של צ'יפו

ההצגה הרשמית של ליקווידגז היתה אתמול, וכרגיל כמו בכל קבוצה שביאנקי מעורבים בה, גם השנה המדים שלהם מדהימים.

ואם כבר ביאנקי אז...

עד כמה נכונה השמועה, שבסידן מתחילים להביא בקרוב ביאנקי לארץ?

בסידן הביאו בעבר את ביאנקי

אולם הייתה הפסקה בייבוא כנראה בעיקר בגלל גובה היורו. כמובן שנשמח לראות את חידוש היבוא של האופניים האיטלקים הקלאסיים האלו.

ולמען הדיוק, מי שהביא בעצם את

ביאנקי היה א.ב. סרנגה (היבואן של אופני פוג'י) והמפיץ העיקרי היה רוני אופניים שנוהל בעבר על ידי זיו (שמנהל כיום את סניץ R&M רעננה) ואבי (האח של קובי- היבואנים של רוקשוקס)

ido mazor

New member
ליקוויגז מעתיקנים....

בתמונה הבאה רואים בבירור שליקוויגז העתיקו את המדים של VCחולון.

bike3

New member
מישהו יודע כמה צ'יפוליני שוקל?

ומה הגובה שלו, ועל איזו מידה הוא רוכב?

Sybh

New member
גובה 190 ס"מ, משקל 79 ק"ג

אני מניח שהאופניים שלו הם Custom (כלומר "תפורים" לפי מידותיו) ולא מידת מדף כמו 60, למשל.

למעלה