הטור

Amitus

New member
הטור

של יאיר בעיתון של היום.. הוא כתב על חווה אלברשטיין ו..ממש התרגשתי..הוא תיאר ב-ד-י-ו-ק את מה שאני חשבתי כשראיתי את הכתבה..רק שהוא תיאר את זה הרבה יותר טוב.. כמו שרק יאיר לפיד יכול-הוא ממש מוכשר..כדאי לכם לקרוא! לפני כמה ימים אחותי יצאה לקורס של חודש מחוץ לבית(!) אז מצאתי את עצמי מחפשת קטע של יאיר שיתאר את מה שאני מאחלת לה..ומצאתי... צירפתי לברכה שלי את הקטע שהוא כתב לבן שלו (יואב)כשהוא התגייס..ואין לכם מושג כמה שאחותי התרגשה..

hilali1

New member
הטור של היום באמת מקסים ../images/Emo9.gif

והטור כשיואב מתגייס גם מרגש. בכלל יש הרבה טורים של יאיר שאפשר להשתמש בהם כברכות.

S c a r l e t t

New member
דווקא לא ממש אהבתי את הטור השבועי

נכון שחווה אלברשטיין באמת הגזימה עם כל האמירות שלה אבל אני לא חושבת שיש צורך להקדיש לזה טור שלם. לחזור על כל מה שהיא אמרה וסתם להשמיץ נראה לי מיותר לחלוטין

hilali1

New member
יש צורך להקדיש טור

כי באמת היה צריך לענות לה. מה שכן יכול להיות שהתגובה הזו היתה צריכה להתפרסם באותו גיליון שפורסמה הכתבה ולא שבוע אחרי. זו דעתי לפחות.

S c a r l e t t

New member
לא יודעת...

באותו גליון ברור שזה לא יכל להיות ואני לא חושבת שדווקא העובדה שזה הופיע שבוע אחרי זה מה שמפריע. יותר מפריע לי שיאיר לפיד חש צורך להקדיש טור שלם ולבזבז עליה זמן מיותר. אם זה מה שהיא חושבת וכך היא מרגישה כלפינו אז למה שאנחנו בכלל נטרח לייחס לזה חשיבות?!?

ערןרספ

New member
רציתי את ה- Email של יאיא לפיד

בשביל לברך אותו על הכתבה המיוחדת הזו. זו בהחלט כתבה מיוחדת. גם אני התרגשתי שקראתי אותה וזה בהחלט תיאר את מה שהרגשתי באותו רגע שקראתי את הכתבה. אם משהו יודע את ה-EMAIL של יאיר לפיד לתגובות על כתבות וכו' אנא הביא לי אותו. תודה

ayaku

New member
שלום Amitus

כבר הרבה זמן אני מחפשת איך להשיג את הקטע הזה שיאיר לפיד כתב לבן שלו לפני שהלך לצבא "החייל שלי". אשמח מאוד אם יש אפשרות לשלוח לי את זה למייל - זה מאוד מאוד חשוב לי!! תודה. [email protected]

למעלה