הטיול בגולן - מועד סופי.

ody cohen

New member
הטיול בגולן - מועד סופי.

הטיול נקבע ליום רביעי. חמישי ושבת צפופים מדי וקרובים לארועים אחרים. יוצאים מכביש הכניסה לכפר סאלד ב 8:00. כדאי להביא גם אוכל (סנדוויצ'ים), בנוסף לחטיפי אנרגיה. תאומים במסרים או טלפונית (הסעות, נסיעה ביחד לשם וכו') (אמיר, אתה ואני עוד נעשה את העלייה באחת השבתות בספרינט...)

קטן

New member
????????

עידו, אתה זוקף את האגודל: א: כי אתה צריך טרמפ? ב: כי אתה רוצה להגיד שעודד הוא אחלה גבר? ג: כי אתה רוצה להגיד שזה נשמע לך רעיון בן זונה ואתה בא? ד: כל התשובות נכונות ה: מה אני מזיין את השכל

kaitz

New member
לגבי הטיול

כמה יוצאים מתל אביב איך מב מועד החזרה המשוער מה דרגת הקושי? האם המוביל מצויד במפות ובGps?

ody cohen

New member
לגבי הטיול -

מאזור המרכז יש כנראה אדם אחד. רכיבה מ 8:00 עד 4:30 דרגת קושי: טיפוס מעמק החולה לברכת רם, הפרש גובה של 1,100 מטר, לא הולך ברגל (לפחות זה הרעיון) - צריך כושר טוב ואהבה בלתי הגיונית לעליות (בעצם אנחנו קבוצת תמיכה למכורים...) המוביל מצויד במפה, מצפן, הרבה ניסיון, והעיקר - כבר עשיתי את זה שבוע שעבר.

kaitz

New member
מעונין-מנסה להתארגן

תודה אפשר לשוחח טלפונית? אני ב055728777 שלמה אורבך

kaitz

New member
מצטרף

עידו אני מגיע מחר לכפר סאלד יתכן ויהיה לי מקום פנוי צלצל אלי 055728777 שלמה

קטן

New member
תודה לעודד (ody)

חזרנו מהטיול המ ד ה י ם בהדרכתו של עודד, היה ממש מושלם. למי שחשש, לא היה בוץ, מזג האויר היה מושלם, הדס הסתכלה אחורה על העליות (אחרי שעלתה אותן בקלות) ואמרה :"חחחח, אתן קטנות עלי!", הג'ובה הייתה מקום נהדר לעצירה ועוד ועוד. והכי חשוב, החברה הייתה מצויינת , אז שוב תודה לכולם והחלמה מהירה לנדב (תקלה קטנה עם הפדל), ולרונן (נתן לרגלו להרגיש קצת אספלט)

kaitz

New member
בשביל זה יש פורום

הכרתי אנשים חדשים ומגניבים וגם שרירים חדשים ששכחתי מקיומם 64 ק"מ 8 וחצי שעות מ 128מ' ל 1165 כמו גדולים יצאנו בחושך חזרנו בעלטה יום עבודה שהלואי וירבו כמותו תודה ענקית לעודד המנהיג השקט שהוביל בביטחה השאלה הגדולה:בשבוע הבא לאן?

yahadas

New member
12 המופלאים../images/Emo98.gifוהדס../images/Emo68.gif

אז יצאנו לטיול עליה בגולן. היתה עליה אחת ארוכה וכמה קטנות, 60 ק"מ של טיול עם שמש מפנקת
, מרבדי כרכומים גולנצ'יקים בריונים (סגולים!)
, נוף מרהיב וחברה משובחת מאד
. תודות: לעודד ורונן ג. שהרימו את הכפפה, לכל צלמים שצלמו מאות כרכומים בכל מיני תנוחות משונות, רק שלא אשאר לבד במאסף
, לדן על החברה ולנבחרת המעודדים כולה
. זה היה היה הטיול המאתגר והמענג ביותר שרכבתי עד כה. וכמו ששלמה שאל: "לאן בשבוע הבא
" מאסטרו- תמונות בבקשה

alonaski

New member
סגולים?!?!?!... ../images/Emo12.gif

סגולים זה גבעתניקים!...
לפי מייטב זכרוני...

Arik000

New member
עודד - תודה על טיול נהדר

ללא ספק הרכיבה הקשה ביותר שאני רכבתי אי פעם. היה כיף!!! אחרי מקלחת והשכבת הילדים נדבקתי לכורסה ל-3 שעות (רגליים כואבות). אך הבוקר התעוררתי כמו חדש, מוכן לרכיבה הבאה. תודה לכולם. אריק

yahadas

New member
זה מהנפילה../images/Emo122.gif

כנראה שהמכה שהוא חטף יותר חמורה ממה שחשבנו
וחוץ מזה- לא פחות חשוב, סופסופ מתפרסמת תמונה שלו בפורום

למעלה