הטיול הגדול...

InAnotherTime

New member
הטיול הגדול...

בא לי חופש, בא לי להשתחרר.
בא לי לטייל, ולעשות כל היום רק כיף כיף כיף.

לאן לנסוע לא חסר...

רוב החברות שלי, חיילות משוחררות, מתכננות על הטיול הגדול - תילאנד, דרום אמריקה, הודו... לשלושה חודשים לפחות.
ואני רוצה לבוא איתן, מאוד... אבל.
החבר שלי בצבא, הוא חתום על קבע ולא עתיד להשתחרר בשנתיים הבאות.

אני אוהבת אותו מאוד ולא רואה את עצמי בלעדיו - אפילו תקופה של חודש בלעדיו גדולה עליי.
ומצד שני - אם חלילה ניפרד, אני סתם ארגיש שפספסתי חוויה של פעם בחיים, כי עכשיו אני בלי מחויבויות. אם אני אתחרט עם השנים ואחליט לטייל, בזמן הלימודים/עבודה/הקמת משפחה זה לא יהיה אותו דבר...

לא בא לי להתחייב עבור חברות שלי. הן לא מבינות אותי כל כך, לאף אחת מהן יש חבר.
אני לא יודעת מה לעשות.

TheSecretWithin

New member
את יכולה לצאת איתן ולחזור מוקדם אחרי

חודש\חודש וחצי.. גם זה מספיק זמן להתאוורר..

L i n t u

New member
אני לעולם לא אבין בנות כאלה

שמוותרות על משהו שהן רוצות - רק בגלל בחור.
כמה חודשים לפני שעברתי לחו"ל התחלתי לצאת עם בחור שהיה אמור לעבור לאותה מדינה כמוני (לימודים), אבל הוא לעיר אחת ואני לאחרת והמרחק ביניהן גדול. היינו מאוהבים בטירוף, הפעם האחרונה שאהבתי ככה מישהו לפניו הייתה שנתיים לפני.
הוא לא היה מוכן לשנות את בחירת העיר שלו ואני אין סיכוי שהייתי משנה כי זה היה החלום שלי וההיגיון שעוד היה בי (כי כשמאוהבים כמה היגיון כבר יש?) אמר לי לא לשנות עיר בשום פנים ואופן. יחד עם זאת המשכנו לצאת ובערך שבועיים לפני הטיסה נפרדנו כי פשוט כבר לא התאים ובלי שום קשר למעבר.
כשאני אוהבת מישהו אני נותנת מעצמי באמת המון, אבל אין שום סיכוי שאני אבטל את עצמי למען מישהו.
תראי, לא חסרים זוגות שנשארים יחד בתקופת הטיול (אחותי נשארה עם חבר שלה בזמן שהיא טיילה 4 חודשים בדרום אמריקה), אם חודש נשמע לך גדול עלייך אז תעשי טיול של 3 שבועות! או אפילו אל תקני כרטיס טיסה חזרה ותראי איך את מרגישה ותחזרי מתי שתרצי, בלי לקבוע זמן.
הרבה יותר כיף לנסוע עם חברות מאשר לבד/לחפש אנשים שנוסעים באותו זמן/לא לנסוע ולהתחרט על זה.

The LadyKiller

New member
לחברה שלי יש חבר

כבר שנתיים וחצי, וזה לא מנע ממנה לטוס ל4 חודשים למזרח.
תראי את עצמך גם בלעדיו תקופה, תהני מחברות שלך, תהני מהחופש, משינוי אווירה...
תעשה גם משהו לבד, זה כייף

tbh nchbv tu,l

כי גם אני מתקשה לחשוב על טיול כזה בלי בעלי כי ברור לי שזה יפגע בהנאה, שאני אתגעגע יותר מדי ושבאופן כללי אני לא טובה בקשרים מרחוק. אני מציעה לשתף אותו במחשבות, לי היה בן זוג שוויתר על טיול כזה (שכבר היה ממש מתוכנן וסופי) ממש ברגע האחרון כי הבהרתי שלא נהיה יחד בזמן הטיול שלו (למרות שהייתי לגמרי בעד הטיול ולגמריי בעד להישאר בקשר טלפוני/מיילים וכו', רק אמרתי בלי מחוייבות ושתחזור- נדבר), שנה לאחר מכן נפרדנו בנסיבות אחרות. אז בפועל הוא עשה בחירה שהתאימה לו באותו הזמן אבל בתכלס הוא לא יצא לטיול כי כשהוא ויתר עליו הוא כבר נכנס למסלול של אונ' ועבודה וכו ולרוב האנשים ההזדמנות הזאת לא חוזרת במירוץ הזה של החיים... בקיצור, תשקלי היטב.

GeJuFan

New member
אין לי חבר

אבל כמו שנאמר, אני גם לא מבינה אישה שלא עושה משהו שהיא רוצה בגלל גבר. את רוצה ללכת לטייל? לכי על זה וס'אמק על העולם והחבר, אם הוא אוהב אותך הוא יהיה שם אחרי 4 חודשים, ואם אחרי ארבעה חודשים הוא לא שם כנראה שזה לא התאים מלכתחילה.
כמו שאמרת את צעירה, אין לך שום מחויבויות, עכשיו זה הזמן שלך להשתחרר, להתפרע ולעשות מה שאת רוצה. טיול בחו"ל זו חוויה שלא מדהימה, אם את באמת רוצה לעשות את זה אל תתני לשום דבר לעצור אותך, במיוחד לא לבן זוג.
כמו שנאמר את יכולה לקחת כרטיס פתוח- זה יעלה קצת יותר כסף, אבל ייתן לך את האופצייה לחזור לארץ אם תרצי בכל רגע.

the mush

New member
מזדהה ומבינה.

אצלי זה קצת שונה, חבר שלי סטונדנט.
אחרי הרבה זמן ששיכנעתי את עצמי שזה בסדר מבחינתי שאני לא אעשה טיול, ועיקר האהבה ובלה בלה בלה- נשברתי. אני טסה עוד חודש להודו.

כמו שהוא עושה החלטות, מגשים את עצמו ואת הרצונות שלו [בזה שהוא בקבע] - כך גם את צריכה לעשות.
זה לא בריא שתרגישי שאת "מוותרת" או "מתפשרת"

יש מלא מלא מלא סיפורים על אנשים שטסו ונשארו עם חבר שלהם והכל היה אחלה. יש גם סיפורים שלא, כן?
אבל שווה לקחת את הסיכון בעיניי.

טוסי!!

למעלה