הטיול הפ33ה שלי!!!!!!!!!!

talkk

New member
הטיול הפ33ה שלי!!!!!!!!!!

אוקיי, חזרתי אתמול מהטיול המדהים ואני אספר לכם מה היה... זה קצת ארוך, אבל אני ממש אשמח אם תקראו!!!!!!!!!!!!! כי אתם היחידים שאני יכולה לשתף אותם, כל שאר החברים שלי לא מעניין אותם כל כך... יצאו 15 סוסים: ליבידו (הסוס הפרטי של רועי) ביוטי (הסוסה הפרטית של טל) צ'אקרה (רכב עליו ישי, מנהל החווה) פיקאצ'ו (לא מסורס. רכב עליו חיים - המאסף) קפוצ'ינו (לא מסורס. רכבה עליו סיון) בלוז (רכבתי עליו) רעם (רכבתי עליו) ג'קסון (רכב עליו דניאל) דינו (רכב עליו שניר) מילקי (רכבב עליו אליעזר - אבא של עדי) אותלו (לא מסורס. רכבה עליו קארין) דינורה (רכבה עליה עדי) בלאק אנג'ל (רכבה עליה ליטל) אפאצ'י (רכב עליו איציק) ועוד סוס אחד יפה שאין לי מושג איך קוראים לו. יום ראשון: הגענו ב-8:00 לחווה, איכפנו, ניקינו, סידרנו, נכנסנו למנז' הגדול ועשינו חימום קצר לסוסים, וב-10:00 יצאנו כולנו. הסוסים היו מאוד לחוצים, וגם אנחנו... היה מאוד קשה לשלוט בהם בחוץ, במיוחד כי היו לנו זכרים לא מסורסים שרכבו מאחורה, בנפרד, אבל עדיין היה קשה. לאחר כחצי שעה, הגענו לעלייה מאוד תלולה, וכולם פחדו לעבור אותה, אבל לא הייתה ברירה, והסוסים נגררו אחד אחרי השני, וכולם עלו אותה יחד. היה לנו אחד בשם יוסי, שהתבכיין (הוא עשה רק 6 שיעורים בסה"כ) כי הוא רכב על פיקאצ'ו, אז החליפו לו ונתנו את פיקאצ'ו לחיים ואת דינו נתנו לו. ואז אחרי העלייה הוא שוב התבכיין... בינתיים, טובה, אמא של קארין, נפלה מג'קסון, והוא ברח לנו. ואז גם קארין, ירדה מרעם, והוא גם ברח. אבל הם נשארו עם העדר. תפסנו אותם ואני נתתי את בלוז ליוסי הבכיין, ורכבתי על רעם. אבל יוסי לא היה מרוצה, והחלטנו שהוא יחזור הבייתה. גם טובה, לא הרגישה טוב, והיא רכבה צמוד לחיים. קארין גם כן לא רצתה לרכב, כך שיצא שבהפסקה הראשונה יהיו לנו 3 סוסים עודפים. הוחלט שג'קסון ושבלוז ישארו עם חיים, ז"א, שהוא ייקח אותם, והיה עוד סוס אחד עודף שגם כן מישהו לקח. בסוף, יוסי חזר הבייתה, והרגיע אותנו, כי הוא ממש הלחיץ, וגם הסוסים התחילו להירגע. עשינו הכל בהליכה ולפעמים קצת טרוט. עצרנו ב-13:00 לאכול צהריים,וקשרנו את הסוסים. אפאצ'י, שבבוקר קרע את הראשייה, וברח לנו, קרע שוב את החוט שבו קשרנו אותו, וחיזקנו אותו בעוד חוט. אכלנו, שתינו, והמשכנו לקראת המחנה לילה. הגענו למקום בו הייתה התפצלות, שמי שרוצה דרך קצרה של חצי שעה, ומי שרוצה דרך של שעתיים עם רכיבה מהירה. הרוב בחרו בדרך הארוכה. והמשכנו. עשינו יותר טרוט, וגם הייתה עוד עלייה ממש תלולה, שכולנו עשינו, והיה כיף. חזרנו למחנה לילה, ארגנו את הדברים, והמקום היה מן חצי אי. זה היה ליד הירקון, וכל האיזור היה מוקף מים, חוץ מהפתח שממנו נכנסנו. הקמנו מנז', ושמנו את רוב הסוסים בפנים, והשאר - קשרנו. האכלנו, השקינו, ואז אכלנו בעצמנו אוכל מ-ע-ו-ל-ה! ואני הייתי הראשונה ללכת לישון יחד עם קארין ב-23:00, וגם גל המדריך של הגיע, והתחרות תהיה עוד שבועיים, כי הסוסים בדיוק חזרו מהטיול... יום שני: קמנו ב-7:00 החזירו את מילקי הבייתה, והחליטו שאליעזר ירכב על בלוז. והאכלנו את הסוסים... אני האכלתי את אפאצ'י במשך חצי שעה, כי אחרת הוא הופך את הדלי. ואחרי זה האכלתי את ג'קסון, ובגלל שהוא היה במנז', אז צריך להחזיק אותו כי הוא לא קשור, וכולנו קוראים לו "מר גרדת", והוא זקן כזה, ומסכן, ואוכל לאט כמו צב! אחרי זה איכפנו, וב-9:30 יצאנו חזרה. היה נחמד, חוץ מזה שעדי וליטל, כל פעם שעשיתי טרוט הם התחילו לצעוק עליי, ועיצבנו אותי! ורעם איתי, ולא הצלחתי להדביק את הקצב של מי שמקדימה, וזה עיצבן! והמשכנו ללכת, אני הייתי שלישית בטור, אולי רביעית, והיה נחמד, פתאום, אנחנו שומעים פרסות מאחור, כולם מסתכלים ורואים 2 סוסים בגאלופ רצים לכיוון שלנו, וגוררים אחריהם את כל הסוסים, הייתה לי בדיוק חצי שנייה לחשוב, לפני שרעם, נגרר גם כן, אבל לרעם הייתה בדיוק שנייה להיות בגאלופ לפני שעצרתי אותו...ויצא שרועי עם ליבידו, שניר עם דינו, ואליעזר עם בלוז, הם המשיכנו בגאלופ, ולא הצליחו לעצור! מסתבר, שרועי ודניאל, תמיד נשארים מאחור כדי שאחר כך יהיה להם קצת קאנטר, אז חיים אמר להם להם לצמצם פערים בהליכה, והם במקום עשו קאנטר, והסוסים השתגעו... והיה נחמד. והמשכנו לחווה, והגענו, ורחצנו סוסים, וכמובן, שאנחנו עשינו מקלחת יותר מאשר הם, ואכלנו פיצה, ועשינו סיכום של הטיול, ובפסח- יוצאים לטיול של 3 ימים! ואני אתחיל לבוא עכשיו יותר לחווה, לעשות שיעורי חזרות בלי מדריך במשך שעה כל פעם... טל

למעלה