הטיול התנועתי-לא תמיד מגניב אותי...

פוגו

New member
הטיול התנועתי-לא תמיד מגניב אותי...

לדעתי זה ממש ממש לא טוב צורת התשלומים לטיולי חנוכה! למה חבר´ה שרוצים לצאת אבל במועד של התשלום הזול הם לא יכולים לשלם, לא בטוחים עדיין שהם רוצים, יש להם תוכניות (שמתבטלות אח"כ) וכו´ למה הם צריכים לשלם יותר ועוד לא לקבל צ´ופר??? תארו לכם את המצב שייבצר בטיול- חלק יקבלו וחלק לא. אז אולי בקטע של הפליזים, בגלל שצריך להזמין מראש, נסלח להם, אבל בקטע של התשלום... מישהו טען שהשיטה טובה כדי ללמד אותם לקח. איזה לקח בדיוק??? לקח על זה שאין להם כסף בזמן? לקח על זה שבדיוק התבטל להם הדבר החשוב ועכשיו הם יכולים לצאת? לקח על זה שהעניינים הסתדרו אז עכשיו מתאפשר להם לצאת? איזה לקח בדיוק??? השיטה הזאת לא צודקת ולא שיוויונית בעייני צריך להפסיק עם שיטת התשלומים הזאת!

לא נכון..

רוב האנשים סתם משחקים אותה מגניבים ומשלמים מאוחר, אפילו ביום הטיול. זה חוסר אחריות וממש לא הוגן מצדם לתנועה. תשלום מאוחר יוצר סיבוכים ומעיד על חוסר אחריות מצד חברי התנועה. בקשר לבעית הזמן, נותנים מספיק זמן לתשלום (אם הקומונרים האחראים יביאו בזמן את הפליירים) כדי לשלם ולתכנן הכל. חוץ מזה שהטיולים הם קבועים ואין צורך לנחש אם יהיה טיול כי בטוח שיהיה. חוץ מזה, לדעתי השיטה הונהגה בגלל טיול סוכות האחרון של מחוז דרום (המחוז שלי ואני לא גאה בזה.) שבו אורי מיתוקי הרכז המגניב שהיה הסגן המפחיד שלי במחנה ברוש ממש התעצבן בגלל אנשים ששילמו ממש מאוחר והיו ממש לא אחראים.

just4fun

New member
תגידו

מתי המועד האחרון לתשלום-עם קבלת פליז? הקומונרים הנורא נורא נוראאאאאאאאאאא אחראיים שלנו לא דאגו להביא לנו פליירים אפסים

טלי...

New member
טיול חנוכה

מועד התשלום האחרון היה ביום רביעי לפני יומים - מי ששילם אז שילם 400 שח וקיבל פליז עם סמל התנועה עד יום שלישי הבא (אם אני לא טועה) התשלום הוא 420 ופליז בלי סמל עד יום חמישי יומים אחרי זה - 440 ובלי פליז. אחרי זה - עונש מוות ב678 שח, ומעיל פרווה איכותי, עם סמל התנועה... אם כבר עסקנו בעינין הטיול - לא נראה לי נורא שמנסים לגרום לנו לשלם בזמן כדי למנוע סיבוכים מיותרים אחרי זה. אבל (!!) כן נראה לי נורא המחיר היקר. כן, אני יודעת שמנסים לצמצם את העלויות כמה שיותר, אבל: מי צריך פליז בכלל? טיול סוכות, שהיה פחות או יותר אותו מחיר - לא היה צריך את ביזבוז הכסף הזה על האומגה. לא היה צריך אוטובוס כל כך מפוארים. ויש עוד הרבה דוגמאות. טיול חנוכה כיף לכולם ועבודה נעימה עד הטיול, כדי לשלם עליו, ואחרי הטיול - בשביל פולין.

בקשר לטיול

יש לי כמה דברים להגיד על הטיול הזה: א. מה הקטע המטומטם הזה בפליז עם סמל או פליז בלי סמל!?!??! הרי הפליזים כבר מוכנים, כבר יש אותם, אז מה הרעיון בזה?? ב. בדר"כ לוקחים 100 ש"ח ליום כלומר 4 ימים 400 ש"ח ורק עוד הערה קטנה: אם אתם אומרים ש-400 ש"ח זה הרבה נחשו כמה הבי"ס שלי לוקח לטיול של 4 ימים?? 750 ש"ח!!!!

למעלה