הטיול לירדן

דפי מור

New member
הטיול לירדן

יצאתי עם ירון לטיול באיזור עמק החולה, והנה הרשמים. תמונה ראשונה: יוצאים לדרך...(עם פנימית חדשה ביד)

דפי מור

New member
היינו בקיאקי הגושרים ../images/Emo105.gif ../images/Emo19.gif

ירון רצה שכווווווווווולם יראו את השרירים שלו (ואת השיזוף המצחיק מהרכיבות....) אז נשים תמונה שלו (שימו
לספר החדש של מפה שליווה אותנו בטיול...)

דפי מור

New member
לאחר הקיאקים סוף סוף יצאנו לרכיבה !

המסלול התחיל ברכיבה רגועה לאורך נחל שניר עד לשדה נחמיה...זה מסלול "מקורות הירדן".. מומלץ מאוד!

דפי המסכנה... ../images/Emo7.gif

בעודנו רוכבים על מסלול שטוח, הנה מופיע קוליס עצבני, ושולח את דפי הישר אל השיח הקוצני... והתגובה שלה בהתאם...

והנה פינה חמודה לאורך נחל דן

אחרי מעבר על פני בריכות הדגים של קיבוץ דן, הגענו לשמורת תל-דן ושם עצרנו במקום הנקרא "גן עדן" - פינה קסומה על גדת מי הדן.

זוכרים את הצימר והקוראסונים? ../images/Emo96.gif

לאחר הטיול המעייף, נסענו לכיוון מושב דלתון. בסוף האופניים הגיעו לצימר ונחו להן בסמוך לשולחן... למחרת זכינו לארוחת בוקר

למחרת רכבנו את הירדן ההררי

שוב המסלול מתוך ספר "מפה". במהלך הרכיבה לאורך דרך הנוף הירדן ההררי, פגשנו חבורה של הורים וילדים רוכבים על אופניים. ביקשתי מאחד מהם לצלם אותנו, ואז רוכב אחר פונה אלי ושואל: "מה שמך". ירון אני עונה. "ושם משפחה אורנשטיין?" הוא שאל שוב, ואני עונה בחיוב. ואז הסתבר, שהנ"ל מכר לי את נעלי הרכיבה שלי בעבר הרחוק, ומעולם לא נפגשנו... אז, בצירוף מקרים מדהים, נפגשנו על דרך הנוף...

פגשנו חרגול מדהים!

בעודנו רוכבים ברוגע על דרך הנוף המישורית, דפי צועקת לי לפתע "צלם צלם!". אני מסתובב מחפש חזיר בר, סוס, שפן סלעים - אבל כלום. ודפי חוזרת "מפגר, צלם - יש חרגול על הדרך". ואז שמתי-לב לחרגול מדהים (וענק) בצבע זהה לזרדים הצהובים שבצידי הדרך. הוא מסווה את עצמו בדרך הזאת, ונראה ממש כמו הצמחים, אז הנה תמונה שלו.

בסוף קינחנו במסעדת ג'עוני בראש פינה

לאחר הטיול הצטרפנו לחברים רוכבים נוספים, שרכבו יער ביריה (דן פורת מהפורום וחברו רן). סעדנו במסעדת ג'עוני בראש פינה וחזרנו עייפים אך מרוצים הבייתה. (שימו
לעומר ברנע ברקע... לא שזה ממש מעניין...)

aFish

New member
טיול יפה...../images/Emo98.gif

באיזשהו שלב (בפנקייק) כבר התחלתי לדאוג שלא תצליחו לעלות על אופניים. דרך אגב...מה זה עומר ברנע....זה שם של מותג אופנים? שיכוך מלא? אם לא אז אולי זה באמת לא מענין....

Eyal Hershtik

New member
And I think to myself........./images/Emo79.gif

what a wonderful world......... נשמע יופי של טיול , ואחלה של תיאור טיול נשמע שנהניתם מאד

alonaski

New member
כמה דברים:

א. ירון - אתה באמת מאוד שרירי יפה!!!
ובמיוחד מרשים - "פס השריטות" שלך!!! (-זה פס השיזוף מהשריטה!
) בהחלט מראה על וותק ועומק השריטה וגם - אהבתך לשריטה!
ב. מי זה עומר ברנע? ג. איך אהבתם את האוכל והאירוח במסעדת ג'עוני?... אני אכלתי בה כבר כמה פעמים אבל מעולם לא מצאתי את עצמי מאוד מתרשמת מהאוכל... גם המחירים בעייני - גבוהים מדי. רק האווירה - כייפית שם!
) ותודה על ששיתפתם אותנו בתמונות ובטיול שלכם - נשמע שבאמת נהנתם!!
לדעתי - יגאל עומר צריך להפריש לכם "אחוזים" על הפרסומת שעשיתם לו והספר בכלל עוד רק ב"הרצה"!....

דפי מור

New member
היי אלונה ../images/Emo41.gif

א. אני בטוחה שירון יתרגש מאוד כשיקרא את מה שרשמת...הוא באמת עובד קשה על הפס הזה
ב. עומר ברנע הוא דוגמן (לא משהו..אבל הוא היה שם עם חברה שלו שדן פורת מאוד התלהב ממנה
). ג. לא טעמתי מהאוכל בג'עוני אבל החבר'ה נראו מרוצים.. ויש שם אווירה ממש כייפית כפי שציינת - אני נהניתי!
היה באמת טיול מהנה... רק שירון סחב אותי למסלול "הירדן ההררי" שהוא ברמה בינונית (גדול עלי) והוא ברובו עליות (ועוד עשינו אותו מהסוף להתחלה אז הרוח הייתה נגדינו!) והיה לי ק-ש-ה
כל הדרך קיטרתי וצייצתי (כשהיה לי אוויר)...אבל אין על הסיפוק שבסוף הדרך...הרגשתי כמו מלכה
!!!! (אחרי המסלול הזה - כל עליה קטנה עלי
) ! -דפי

יונתן ב

New member
דפי , תזכרי טוב טוב מה שכתבת...

ברכיבה הבאה שלנו , שאני לא יודע מתי היא תבוא(עומס עבודה) , ננסה לכבוש עליות קצת יותר רציניות ממה שאני ואת "דילגנו" בבן שמן.

דפי מור

New member
יונתן !!! טוב לשמוע ממך ! ../images/Emo24.gif

טוב....אולי קצת הגזמתי.. אולי לא כל העליות בכיס הקטן שלי...אבל אני משערת שנראה כבר

zubzub

New member
זהו ה-סגה (Saga).

פגשת ב-סגה, הגדול בחגבי ארצנו. חודש מאי הוא סוף העונה שלו. אם אני רואה נכון בתמונה, פגשת ב-סגה זכר, גודלו ככף יד, והוא טורף חרקים אחרים. יופי של חרק. עמית.

למעלה