הטיול למדבר-יהודה מנקודת השקפתי

סויה 1

New member
הטיול למדבר-יהודה מנקודת השקפתי

אח אח הקינאה אוכלת אותי.אבל באמת,שלושה-עשר משתתפים?( הנקבות לא נחשבות הן פסולות לעדות). מה חשבתם לעצמכם? מה אתם מתגרים בגורל? אם אני הייתי משתתפת,כל זה לא היה קורה כמובן.אבל התחשבתי ברגשותיכם ולא רציתי להביא לכם את הבאסה מעצם נוכחותי(חוץ מהקדוש כמובן]. אז מה היה לנו כאן- נפילה למי ביוב (או לגורה] כדברי הדורסנית.שיכשוך במים קדושים זוהרים תאונה עם בייבי גמל{ והקדוש חושב על סטייק עסיסי],עכשיו הסתבכת לא רק עם השטן, כל פורום צמחונות בעקבותיך.ולקינוח ארוחת גורמה של חגבים בדבש.[אני הייתי מוסיפה,קצת שום קצוץ ןפטרוזיליה-מצויין אכלתי את זה בסין] ובדרך הבייתה מיאמוטו כמעט מעורב בתאונה. נו זה לא ברור? 13משתתפים זכרים זו הסיבה. ומה אני עשיתי בשבת? מהעושה בחורה שטוחה ורדודה? עשיתי גבות שפם שחי וגם רגליים בקיצור טיפול 10.000 אני נראית עכשיו מזה מאממת. בהזדמנות זו מיאמוטו,אולי יש לך המלצה איך להוריד שערות מהרגליים בלי כאבים? השטן לובש פרדה?. שלכם באהבה ובקינאה סויה

miyamoto

New member
יש לי רעיון.

את יכולה לכרות את הרגליים ואז זה כאב חד פעמי, לאחר מכן תוכלי להוריד שערות מהרגליים כמה שרק תרצי ולא יכאב לך. (ולא רק זה, אפילו לא יגדלו לך עוד שערות ברגליים!) אפשר לתלות אותן מעל האח.

סויה 1

New member
רעיון לא טוב

איך אני אוכל להשתין בלי רגליים,עם המתקן היפני שהמלצתעליו? תנסה בעצמך ותראה אולי אצלך זה יעבוד יותר טוב.

TAINTED SAINT

New member
הרעיון הגרוע ששמעתי אי פעם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לאחר כריתת רגלים היא תותיר אחריה פס ריר כמו חילזון......
TAINTED SAINT
סויה1 אהובתי הנצחית,איננו חבורה של שוביניסטים מסריחים,חלקנו מוציא ממיטב כספנו על בשמים לגברים,ואנחנו אפילו מתקלחים לפעמים
איננו מתיחסים לבנות המין היפה כאל אובייקטים מיניים בלבד
אנו מודעים היטב למעלותיכן האחרות,כגון הכושר לנקות,לגהץ, ולפעמים לבשל ברמה סבירה, ושיקפצו לי כל הפמיניסטיות המתוסכלות באשר הן שם
את חושבת שזאת רק מקריות שמרבית השפים הגדולים בעולם הם גברים
אינני חלילה מזלזל בנשים באשר הן שם,אני מעריץ אתכן על יכולתכן המופלאה להתמודד עם מצבי לחץ הרבה יותר טוב מרוב הגברים,הבעיה איתכן היא שאתן רק לא יודעות מתי הרגע הנכון להרפות,מתי להפסיק לנדנד,מתי לא לומר כלום,רק לשכב בשקט,לשאוף מהסיגריה,ולפלוט את העשן בדממה לכיוון התיקרה,לנצור את הרגע,בלי הצורך הכפייתי שיש לכן לשאול "גם לך היה טוב מאמי
" בואי נדבר בכנות,ואם לא היה, אז מה אפשר כבר לעשות
ואם גבר יהיה מספיק אידיוט לומר את האמת "לא כל כך,ראיתי שזייפת,ואני די עייף,בואי ננסה שוב עוד חצי שעה",זאת שלצידו תסלח לו על הכנות והפתיחות
תוך שלוש דקות היא תהיה לבושה, מאופרת,ובדרך החוצה גם תפלוט משפט מעליב על גודל ה.........שלו,או על בצועיו,כך שבחצי השנה הקרובה הוא יחשוש אפילו לחשוב על סקס...... ולגבי הפמיניסטיות שיצאו בעיקבותי בחמת זעם,מצטער לאכזבך יקירתי-רבות מידידותי הטובות ביותר הן פמיניסטיות ראדיקליות..... ואת יודעת למה אני אוהב אותן
לא בגלל הדעות והרעיונות ההזויים משהו,לא ולא,אני מעריץ אותן משום שהן "אוהבות להיות למעלה" יקירתי.....חוסך לי כל כך הרבה מאמץ ואנרגיה.......אבל אנא ממך,אל תספרי להן לעולם
מת עלייך...

סויה 1

New member
תשמע אהובי

זה עולה לי בדמים, אך עםחלק מדבריך אני מסכימה בהחלט....... עם חלק לא!!! אין לי כוח לוויכוח העתיק הזה בין גברים לנשים ואני עיפה.

רסקול

New member
אני עשיתי

גב, ישבן, אשכין, רגליים ובין הגבות. בהחלט טיפול חד-חודשי שעולה לי כ - 400 ש"ח אצל תולש שערות מקצוען. [לא הולך לנשים] גם אני עכשיו נראה מא-מם עם הגוף המשולש והחלק. במוצ"ש הייתי בבאר וזכיתי לשלל הצעות, כולל כמה דפקטים שהציעו לי כסף.

סויה 1

New member
סוף סוף מישהו יכול להזדהות איתי

שנחליף מתכונים של קניידלך לפסח? איך אתה מתגבר על הכאב?

למעלה