הטיול לרמה"ג יום רביעי

kaitz

New member
רונן אתה ענק!!!

זה כמו לקחת גלולה שמתמוססת לאט וגורמת לחויה להתארך ולהתעצם פתאום זה נראה שנהנינו תודה לך מאוד מעריך את מאמציך-הכל שווה שלמה

viczan1

New member
רונן,למרות שלא הייתי ,עם תמונות...

נפלאות כאלה,הרגשתי ממש בטיול. רונן אתה עננננננננננננננננננננננקקקקקקקקקק.

Ronen B

New member
ולמי שתוהה מה ל@&#@ אני עושה שם...

אז זה מה שמצאתי שם בין האבנים

Ronen B

New member
וכמעט שכחתי...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהגלריה !../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כל התמונות מהטיול ברמת הגולן עכשיו באוויר. וכמובן, תודה ענקית לעודד ורונן על ה"בישול" וההובלה של טיול מדהים ובהחלט לא שיגרתי ! צפייה מהנה ושבת שלום רונן

bing123

New member
רונן B שחקת אותה עם התמונות!!!!

ממש מדהים למרות שרוב הטיול חשבתי שאתה קצת מגזים עם כל הקטע של הצילום פשוט אין מילים כל כך מוסיף לראות ופשוט להזכר המון תודה דרך אגב הרזולוציה מתאימה להדפסה???

Ronen B

New member
לגבי הרזולוציה....

התמונות באתר הן באיכות נמוכה יחסית. אם אתה מעוניין, אתה מוזמן לשלוח לי מייל ל: [email protected] עם כתובת שמנה מספיק (כל תמונה שוקלת במקור 1.5M.B ) ורשימת התמונות מדוייקת. אשמח לשלוח לך את התמונות חזרה... רונן נ.ב- bing 123 ? תזכיר לי האדון שעומד מאחורי הניק ?...

bing123

New member
הבחור שמאחורי הניק הוא זה שצילמת

לו בוק על המשקפיים שרגב יצאה תמונה פצצה אבל רק אחת איפה השאר :) לגבי שליחת התמונות אין לי אימייל שמן במיוחד יש מצב להעביר אותן במסנגר או אייסיקיו?

ody cohen

New member
אתה קוסם... זה כמו לעבור שם שוב...

מה שדני "קטן" עושה עם עליות, אתה עושה בצילומים. זה נראה כל כך פשוט... כי יש לך את מגע הקסם. תודה על התמונות הנפלאות.

yahadas

New member
פווווווו../images/Emo99.gif

שמת לי חיוך ענקי על הפנים. תודה

למעלה