הטיול שהיה היום בנחל אלכסנדר

0ne Man

New member
הטיול שהיה היום בנחל אלכסנדר

היה נחמד מאד. הגיעו קרוב ל-20 לקויי שמיעה, מחציתם גברים ומחציתם נשים. עשינו הכרה, ואחר כך הלכנו לטייל בשמש החמימה לאורך נחל אלכסנדר. כולם היו שמחים ובמצב רוח טוב, וכמה מהח'ברה התחילו קצת להשתובב. אחד מהם דחף אותי אל הנחל. המים היו קרירים, ואני התחלתי לצעוק, ואז התעוררתי מהחלום מהקיץ שלי, ומצאתי את עצמי עומד לבד, ליד החניון של נחל אלכסנדר.... ולכל מי שלא הבין עד עכשיו, אז כל מה שכתבתי קודם היה רק חלום פרוע שלי. אף אחד לא בא, וזה ממש חבל. לפעמים קשה לי להבין, מה הגולשים רוצים. אתם מעדיפים להפגש ולשבת כל פעם באותו מקום בקניון עזריאלי? לא נמאס לכם לשבת? שבת שלום

צלף

New member
מה שאני חושב על גולשי הפורום

איך להגיד הפורום זה לא אוזן של בקול ולא מועדון של אח"א, זה של חברה שמפוזרים מדן עד באר שבע, ויש להם במקרה כושר שליטה מסוים בגלישה במחשב ואוהבים לשוחח עם לקויי שמיעה עם כוס של
ליד הכורסא, ובלי הצורך להטריח את עצמם לפעולה של האוזן/מועדון כל רגע, אז כדי להגיע לטיול צריך להתגבש כחברה באופן סדיר... אני זוכר שלפני שנתיים כמעט התחלנו אני אישי וכיסוף בשיחות סדירות בצט שומעים ברשת של נענע, ואחרי חודשים של שיחות רצינו להיפגש ואירגנו שני מפגשי פורום של ואלה, מאז זרמו מיים רבים בירדן... מה שחסר פה זה מפגשי צט וגם נראה לי שטיול זה לא בראש של הגולשים כאן, אז לגבי מפגשי צט, יתכן שהצט של תפוז לא נח ואולי צריך לחזור לצט של נענע, ולגבי מפגש, יתכן שהמפגש הבא צריך להיות מרובע
בקניון יזראלי או כל בית קפה אחר, ויתכן שצריך לעשות ביום חמישי ולא יום שישי כי ביום שישי אנשים מכינים שבת וארגון בקול מארגן פעולות...

כיסוף

New member
דפפקא במקום המרובע הזה

עזריאלי עשינו מפגש באוגוסט המסיבה של אלישי ושלך ליום הולדת. ולא נראה לי שהתאכזבת מאותו מקום אפילו נראה לי שכחת שאתה יושב ביטבתה אפילו. אבל האנשים לא היו אותם אנשים שבאו למפגש הראשון הראשון לא נראה לי שסבלת כל כך גם מהטרום מפגש שהיה לנו ידיד משותף שאתה מכיר אותו והצטרפת אלינו לפני המפגש המאוחר יותר. השבוע גם היה לי מפגשנון בחיפה ממש כמה שעות ארוכות עברו כמו כלום אל תשכח גם שחלק מהאנשים כאן לא בקשר אחד עם השני כמו פעם. אבל בפורומים אחרים הם עדיין נפגשים וכן עדיין בעזריאלי שאתם לא כל כך אוהבים. ויום שישי הוא גם יום למפגשים מנסיון שלי. אבל כנראה לא לפורומים כאן. זה לא מתאים.

hearing

New member
:)

לא ידעתי שהמפגשים הראשונים שלכם היו בפורום שומעים ברשת. שמח לדעת שיש לי חלק קטן בפורום המוצלח שלכם... מי האורח הבא? עידו

צלף

New member
נכון התחלנו עם הצט המקושר בשומעים

ברשת... והוא היה בתפוז הצט והשתמשנו בו כחודש חודשיים עד שהחלטנו לעבור לצט הנענע בגלל הטרולים שיש בצטים ושהפריעו לנו בצט של נענע היה מנהל לצט + אפשרות זריקת טרולים מה שלא היה אז בתפוז... ושוחחנו והשתמשנו בו במשך כחצי שנה עד שכבר קצת נמאס לנו לשוחח שם וחוץ מזה גם לא היה מי שיהיה באופן קבוע ישב בצט ויפעיל אותו...

כיסוף

New member
האמת היא

שהשיחות הצאט הראשונות היו באתר של שומעים ברשת ביחד עם עידו ג. היינו איזה שלושה ארבעה צלף אני עידו לפעמים והסנפתי או שני שומעים. אחוריי זה כבר עברנו לנענע עם אותו שם כמו האתר כדי שאנשים יזהו את החדר.

פיזיקאי

New member
אולי לא כדאי לוותר כל כך מהר...

אני חושב שיש לזה גם קשר לטיול המקביל של האוזן השישית שהיה באותו יום. אני דווקא רציתי לבוא אבל הלכתי לטיול המקביל. כדאי בכל אופן כן לחפש תאריך שנוח לכולם, ולא להרים ידיים כל כך מהר. יונתן

0ne Man

New member
נשתדל לא להרים ידיים ../images/Emo8.gif

והעיקר - ברוך בואך לפורום

Catty

New member
חבל ../images/Emo10.gif

לי טיול דווקא נשמע כמו רעיון מצויין... באמת. אולי פשוט לא ביררת עם חברי הפורום מתי הכי מתאים להם, מי יכול לבוא, ואם הם בכלל אהבו את הרעיון...

0ne Man

New member
בפעמים הקודמות

שאירגנתי מפגשים, נהגתי לשאול את הגולשים מתי נוח להם,וניסיתי לעשות משאלים בנושא. מה שקרה, שכמעט אף אחד לא השתתף במשאלים האלה ולהתחייב על שיגיע למפגשים בתאריך שנקבע. אני זוכר גם שפעם ניסיתי לארגן מפגש, וכשראיתי שאין היענות ביטלתי את המפגש, וקיבלתי תגובות נזעמות מהגולשים "למה ביטלת"... אז עכשיו ניסיתי לקבוע מפגש בלי משאלים, וגם שיטה זו נכשלה. בקיצור, נראה שהכי טוב- לא לארגן מפגשים בכלל...

צלף

New member
אני חושב שנארגן מפגשים בעתיד

רק שנעשה נבקש שכל מי שחושב לבוא שיודיע לנו, בשני המפגשים שהיו בואלה קיבלנו בערך 4 הודעות שבאים, ובפועל באו פי ארבע או חמש יותר... אני לא פוסל ארגון טיולים בעתיד אפילו לנחל אלכסנדר או משהו דומה, אבל זה מחייב התחיבות מראש של ארבע שמוכנים להגיע (אפילו אם איזה אוזן קופצת ומארגנת לאותו תאריך באותו זמן), אבל נראה לי שהמפגש הבא שנארגן יהיה מרובע מארץ המרובעים
...

למעלה