הטיול שלי להיום

Mנטה

New member
הטיול שלי להיום ../images/Emo9.gif

יסלחו לי קבוצת איזי ריידרס הנפלאים והמקסימים, אין כמותכם ובהחלט היתי בדרך אליכם היום
אבל בסוף ... עשיתי משהו אחר. אני מזמינה אתכם לקרוא

מדהים! ../images/Emo39.gif

מה שעשית הוא ענק. למעשה הוא מזכיר לי חלום ישן שלי רק שאני לא מצליח בשום אופן להתעורר בארבע בבוקר... והיו נסיונות תאמיני לי. ההודעה שלך בהחלט החזירה לי את החשק לנסות.

נו, מה עם ההודעה הנוספת שהבטחת?

חיכיתי חיכיתי, הדף התחלף בדרכו אל תהומות הנשיה.. אנחנו מחכים לך בטיול הקרוב לפארק בריטניה. יורם

Mנטה

New member
אתה יודע יורם, חשבתי על הענין הזה

של ההודעות, למה לא יוצא לי לכתוב הודעות על הטיולים של איזי ריידרס והגעתי למסקנה שאני פשוט כל כך נהנית בהם, שאין לי את המקום הזה של להסתכל מהצד ולחשוב איך לספר לחבר'ה. בעיקר כמובן בטיול שהיה בציפורי שבו פשוט היתי באושר מוחלט מרבית זמן הטיול. למי יש כוח במצב נפשי כזה להתחיל ולחשוב איך לתאר מה שעובר...
take it as a compliment

akivab

New member
מיכל , רק תאמרי לי בטיול הבא ואני..

אני מבטיח שאדאג שיהיה לך מוזה לכתיבה. רק שאלה קטנה, ככל שקשה יותר המוזה גדולה יותר???

Mנטה

New member
במובן מסוים כן, בגלל שאז

אני עושה מן פעולה כזאת של לעודד את עצמי וכתיבה מאוד עוזרת לי. או להתיחס בציניות ולצחוק על הענין ואז זה מצחיק גם אחרים. היה רגע בטיול לציפורי שהיתי כבר עייפה מעליות ולא היה צל בשום מקום וכולם עצרו לחכות לאחרונים בשמש והיה לי כבר ממש קשה אז אמרתי ליהודית: הכי טוב שיעמדו חצי קבוצה בשתי שורות, השורה שעומדים תעשה צל לשורה שיושבים... זה היה מצחיק לאותו רגע, אבל אם אותו רגע קשה היה נמשך טיול שלם היה יוצא מזה אחלה סיפור לפורום
לפעמים אני גם כותבת כי אני נהנית, אבל כדי לכתוב צריך מבט מהצד ובטיולים של איזי אני לגמרי בפנים. בשבילי זה טוב, בשביל מי שרוצה לראות תפוקה במילים, קצת פחות

כל כך נכון.

אני עובד עכשיו על מציאת נקודת מבט חדשה, משהו שיאפשר לכתוב לא רק מתוך צורך לצחוק על חויה קשה. על שתי רכיבות נפלאות שהיו לי בשבוע שעבר, לא הצלחתי לכתוב מילה. ועד כאן הפינה לרוכב הכותב.

RockhopperJudy

New member
Love from Prague!!!../images/Emo160.gif ../images/Emo24.gif

I,ll join the ride on shabat. TREMP; PLEASE the letters on this computer are crazy and i dont know where the question mark is!!!!!!!!

Mנטה

New member
יהודית אם לא יהיה משהו טוב יותר

תסעי אתי. ולמי שקורא: גם אני אשמח לטרמפ
(אני מת-א, יהודית מהרצליה)

viczan1

New member
הי ג'ודי! אני לא מבין, הציטוט שלך..

אומר, שאין כמו סקנדינביה בקיץ
אז מה את עושה בפראג בקיץ!!
ויקטור

RockhopperJudy

New member
תגיד, ויקטור, בארוחה אתה אוכל את..

תגיד, ויקטור, בארוחה טובה אתה אוכל את כל המנות ביחד? אין ככה, מנה ראשונה, שניה , קינוח, מתאבנים, קפה.... אז גם בקיץ שלי יש מנה ראשונ, שניה, ושלישית כנראה (=זה הקינוח שיוגש על צלחת בצורת גלגל, יערבבו אותו הפדלים, בעלייה, וימתנו אותו הברקסים, בירידה. ואני לא מתכוננת לאכול לבד...) נדבר בשבת במהלך הרכיבה...

למעלה