הטיול........

maxima

New member
הטיול........../images/Emo73.gif../images/Emo141.gif

שנים רבות אני מטיילת בחיק הטבע ואף פעם אינני שבעה ממראות הפריחה והגבעות הירוקות ומתלהבת כל פעם מחדש כאילו זו פעם ראשונה. יצאנו היום מגוש דן דרך צפון הנגב, וחבל עדולם והגענו לפרק בריטניה המשתרע על גבעות ירוקות מכוסות בצמחיה של חורש טבעי, בשילוב גוונים יפיפה של ירוקים עד צהובים וביניהם בולט החום, אדמדם, כתום של אלת המסטיק. פה ושם זרוע הסגול אדמדם הלוהט של כליל החורש. ולאורך כל הדרך המון עצי חרוב. בנקודה מסוימת ראינו חרוב אדיר ממדים וזקן, שבצילו יצרו פינת חמד עם שני שולחנות וספסלים, נסענו בשבילי פרק בריטניה כשהעיניים לא שבעות מהיופי שמסביב, בנקודה מסוימת החננו את הרכב והמשכנו לטיל ברגל. יש שבילים מסומנים מסודרים וממודרגים עוברים בתוך צמחיה צפופה. הלכנו בשביל שיורד במורד ההר ולאחר מכן עולה שוב בצורה מעגלית כך שבסופו מגיעים לנקודת ההתחלה, בדרך טעינו קצת וסטינו מהשביל אבל זה כל הכייף ללכת בתוך הירוק והפורח לא רק בשביל. נשמנו מלוא ראותינו "אויר הרים צלול כיין" ומבושם משפע הפרחים, כשבכל פעם אנו קוראים קריאות התפעלות מהפרחים ומהנוף של השפלה הפנימית הנשקף מההר בין העצים. ראינו בדרכנו המון רקפות מציצות בבישנות מתחת לסלעים הגדולים ובין העצים במקומות מוצלים, היו שטיחים בורוד לבן של רקפות. בהגעינו לנקודת המוצא ישבנו על ספסל בקירבת מקום וסעדנו את ליבנו בחיק הטבע בפרות ופיצוחים שהבאנו עימנו. חזרנו הביתה עיפים אך עם נפש מלאה חוויות עד לטיול הבא

emmy5

New member
מקסימה יופי של נופים,עושה חשק

לפחות מישהו לקח מצלמה? תודה לך,תהני ,ושיהיה לנו שלום בארץ הקטנה זו היפיפיה

maxima

New member
כמובן אמי שיש מצלמה

אבל לא דיגיטלית לכן אינני יכולה לצערי להעביר לכם תמונות

emmy5

New member
לפחות לכם יהיו , זה גם טוב ...

בטח היה טוב לראות את כל היופי ...אולי פעם..

emmy5

New member
סבתא חיננית,בקשר למתנות ...

שאלת סקר, בואו נשתעשע קצת.... אני נותנת כסף תהם מרוצים ואני מרוצה גם

ora11

New member
ערב טוב הטיול../images/Emo163.gif

גם אנחנו טיילנו היום נהענו לבת שלמה המושבה שבה נולד וגדל אחד החברים. בדרך היגענו לביצה ליד פרדס חנה מרבדים של סחלב הביצות פרח סגול יפהפה שגדל במקום שהיתה ביצה. משם לנחל תנינים ולבסוף לנחל חדרה הים והנחל נפגשים שם ונמל האוניות שפורקות פחם לתחנת הכח ומשם מגיע החשמל שלנו. הפארק יפה ומטופח.. מזג האויר האיר לנו פנים חזרנו עייפים אך מרוצים.

emmy5

New member
WOW זה כבר המקומות שאני מכירה טוב

חשבתי עליך , נחמד שמגיעים לכוון אמצע הארץ ,מקומות מקסימים בעונה זו ..

maxima

New member
טיול יפה עשיתם אורה.....

ביקרתי במקומות שכתבת כולם יפים וכייף לטייל שם אבל לא ראיתי סחלבים בפרדס חנה בת שלומה הוותיקה עיירה יפיפיה עם נחוח עתיק ועצים גדולי צמרות. הצומח בפרק שעל יד תחנת הכוחב חדרה מדושן באפר שנוצר לאחר השימוש בפחם מסתבר שזה דשן מעולה ולכן הפרק כל כך יפה ומטופח

נֵנָה

New member
יו אורה, איזה יופי ../images/Emo6.gif חבל שהתמונה

קטנה כל כך. אולי תנסי להגדיל אותה פיזית ?

ora11

New member
../images/Emo51.gif לכם ואממי גם אני חשבתי../images/Emo23.gif

עלייך. כשהמדריך דבר על מורדות הכרמל. באמת צריך לטייל בארץ כי אין לנו ארץ אחרת והיא שלנו כמו שאומר השיר " כאן נולדתי כאן נולדו לי ילדי כאן בניתי את ביתי בשתי ידי" ערב טוב

למעלה