הטיול...........

maxima

New member
הטיול............./images/Emo73.gif

הרפקאות של טיול פסח שלי..((
קבעתי עם הבת שרון שאהיה אצלה ביום רביעי בשעה עשר, נעמיס את החבילות וקדימה לדרך….. (נו באמת מקסימה, אני לעצמי, עד היום, 34 שנים, עדיין לא למדת שאם את רוצה לצאת ב-10, לשרון את צריכה לומר –8- כדי שתהיה מוכנה ב-10,אכן עדיין לא למדתי וכנראה לא אצליח להתרגל לכך כי אני דייקנית ובכלל לטיולים אני אוהבת לצאת מוקדם בבוקר. כשילדי היו קטנים נהגנו לצאת לטיולים ב-6 בבוקר נהנים מכבישים ריקים עשינו הרבה חניות בדרך, כדי לטייל ולהנות ולא רק כדי להגיע ליעד הסופי, מה שקורה כשיוצאים ב-12.) הגעתי לשרון ב-10 כמסוכם, היא עדיין אורזת, הילדים לא לבושים כולם התעוררו חצי שעה קודם לכן, כמובן שנרתמתי למשימה של לזרז את הילדים להתלבש לאכול משהו ועד שיצאנו היה … איך לא ..12. עלי לציין שהטיול היה בעיקר בכיוון של אטרקציות לילדים וגם קצת למבוגרים שהם ביתי שרון ואני. נסענו לכפר הס, שם יש חוות תוכים נחמדה, אפשר להחזיק תוכים וללטף אותם, הילדים נהנו וגם אנו כאוהבי חיות, יש שם תוכי אחד גדול שהתאהב בשרון ולא רצה לרדת מהיד שלה ודרש שהיא תמשים ללטף את ראשו. יש גם סוגים שונים של בעלי כנף ביניהם פסיונים יפפיים, הסיור ארך כשעתיים וכבר הגיע זמן לארוחת צהריים, אכלנו כמובן בבורגר רנץ למען הילדים והמשכנו בדרכינו לכוון צפון כשהמטרה…שוויץ בעיקר למען הבת. הדרך היתה פקוקה והחלטנו לעבור לכביש 6…..תענוג של נסיעה ללא רמזורים ללא פקקים מעט מכוניות שווה כל אגורה של פקק
יורדים מכביש 6 לכביש ואדי ערה.. הכל פקוק, הנסיעה נמשכה זמן רב, הגענו לשוויץ אחרי השעה חמש נהננו מהנוף שתינו קפה שהבאנו עימנו ויצאנו לדרך כדי להגיע לפני חשיכה למצפה הררית, מקום הלינה שלנו שהדרך אליו מתפתלת בין ההרים. בדרך היצאה משוויץ טעינו בדרך, הגענו למבויים חסומים ופנינו חזרה על עקבותינו עד שפגשנו מישהו שהדריך אותנו. הגענו לצומת גולני. חשבנו שתוך מחצית השעה אנו בהררית אבל……רק חצינו את הצומת, והנה פקק שנמשך קילומטרים עד צומת המוביל, וכבר החושך ירד ואני לא מכירה את הדרך הזאת, שרון מדריכה אותי עם המפה וכמובן שפנינו לכיוון הלא נכון לאחר מספר קילומטרים נכנסנו לתחנת דלק כדי שיהיה לנו אור.(המנורה בתוך הרכב החליטה שהיא לא נדלקת ובפנס נוסף שהיה לי נשרפה המנורה) לאחר עיון במפה חזרנו לצומת המוביל ופנינו בכיוון הנכון, עכשיו נסענו בכבישים מפותלים הין ההרים בנסיעה איטית וזהירה. הגענו להררית בשעה 9. בעוד שרון מורידה את החבילות מהמכונית אני הולכת לפתוח את הבית מכניסה מפתח מנסה לסובב, לא מסתובב.
…מנסה ומנסה.המפתח נכנס אבל לא מסתובב..
אני מנסה, שרון מנסה, כלום, מתקשרים לבעלת הבית, היא לא מבינה למה הדלת לא ניפתחת, אבל היא אומרת שהבן שלה יגיע בעוד כשעה הוא יפתח לנו את הדלת…. טוב אמרנו נמתין. אני מתקשרת לבן של בעלת הבית…..כמובן…..לא זמין…. משאירה הודעה. בנתיים לאור פנסי המכונית נותנות לילדים ארוחת ערב, גם אנו אוכלות משהו, שותות קפה, וכבר עשר ….עשר ועשרה אף אחד לא מגיע……מה לעשות? לישון במכונית? לא בא בחשבון…….החלטנו חוזרים הביתה. ארזנו הכל וכבר אנו בכיוון הבית כשעה וחצי נסיעה בשעת לילה ללא חניות וללא פקקים. לאחר כרבע שעה נסיעה מתקשרת בעלת הבית לשאול האם בנה הגיע היא התבאסה לשמוע שאנו בדרך הביתה. שוב נסיעה בכבישים המפותלים והחשוכים עברנו אותם בשלום.. איך לא
עם נהגת מעולה כמוני…
. הגענו לכביש המהיר, כולם נרדמו חוץ מהנהגת כמובן שלועסת מטיק כדי להישאר ערה. בנקודה מסוימת הרגשתי שאני חייבת לעצור כי העיניים נעצמות לי ועשיתי כמה פשלות קטנות בנהיגה. עצרתי בתחנת דלק כדי למתוח ולחלץ אברים שטפתי פנים במיים קרים והמשכתי עם מסטיק חדש בפה…
הגענו לביתה של שרון ב 12:30 כל הגוף מכווץ מישיבה, נזרקנו למיטות מלוכלכים מכל הנסיעה, שרון ואני היינו כל כך עייפות שלא היה לנו כוח לחשוב על האכזבה של הטיול נקטע באמצע. משהו נחמד שקרה לנו כשישבנו בחשיכה על יד הבית הנעול בהררית תוך כדי הכנת ארוחה לילדים אוכל לילדים, דנו במצב והתחלנו שתינו לצחוק צחוק בילתי נישלט אם מעייפות ואם מהמצב שנוצר צחקנו וצחקנו עד שהתרוקנו מהמתח, זה היה משהו נהדר שהשאיר בנו תחושה טובה שבעיקבותיה החלטנו שגם לחזור הביתה זה לא כל כך נורא. ביום חמישי התעוררתי בשבע וחצי והת כוננתי לנסוע לביתי, תוך כדי שאני מורידה מהאוטו את כל הציוד שהשארנו בלילה לפתע עלתה בי מחשבה, הרי תיכננו לנסוע לסחנה…אז…. ניסע לסחנה למה לוותר הרי מההרית או מהבית זה בערך אותו מרחק. בדיוק שרון התעורה וסיפרתי לה על הרעיון כמובן שהיא קפצה על המציאה. אמרתי שאני אסע הביתה לקחת בגד ים שלא לקחתי אתמול, בינתיים היא תכין את הילדים וכשאחזור נצא לדרך בערך בעשר. כמובן שלא יצאנו לפני 12. למדנו מנסיון האתמול ועלינו ישר על כביש 6 בתוך חצי שעה ירדנו לכביש ואדי ערה שוב פקוק, מתקדמים מטר עומדים שניים. לפתע אני רואה נהגים גונבים בשוליים הימניים ואחרי כמה מטרים פונים ימינה ונכנסים ליער, אמרתי לשרון אני חושבת שיש שם שביל שיוצא אחרי הפקק, אמרתי ועשיתי, גנבתי בשוליים הימניים נכנסתי לשביל ביער ותוך כמה דקות יצאנו אחרי הפקק. המשכנו בנסיעה שמחים ועליזים עד שיהגענו לפקק נוסף בכביש התענכים שוב נוסעים מטר ועומדים שנים, פתאום אומר הנכד , סבתא אולי תמצאי דרך קיצור כמו קודם..
אבל כאן לא היה יער ולא שביל ונאלצנו לחכות בסבלנות. לסחנה הגענו בשעה 2:30 בשעה 5 סוגרים את השערים. איתרנו מקום לשבת פרשנו שמיכה הנחנו את הפקלאות, שרון עם הילדים הלכו למים אני ויתרתי כי הייתי צריכה לחפש שרותים ללבוש בגד ים ולא היה הרבה זמן. הם שחו ונהנו וחזרו מרוצים, לאחר שאכלו זירזתי אותם להתלבש וכולנו כבר במכונית לכיוון הביתה. שוב פקק שוב עוקפים בשדות…….בכביש הסרגל עוד פקק ועוד נסיעה של 4X4 בשדות……בואדי ערה אין מקום לגנוב את הדרך נוסעים בסבלנות מגיעים לכביש 6 ויאללה הביתה. חזרנו עייפים ומרוצים. אחרי שהילדים הלכו לישון שרון הכינה לי ,כפיצוי, ארוחת מלכים. לסיום אמרתי לשרון שבפעם הבאה אם לא יוצאים מהבית עד-9 לא יוצאים בכלל.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo47.gifמקסימה כיף ומאלף היה לקרוא

שלום מקסימה,לכולם
מועדים לשמחה (ורק שלא נמעד). כתוב בכישרון רב, יכולתי להזדהות עם כל פקק וכל שרותים רחוקים. המשיכי לטייל ברחבי ישראל
יעלי

offe

New member
הרפתקאות המקסימים ../images/Emo6.gif

מקסימה, יו, קראתי בנשימה אחת את סיפור הטיול, ממש לא ייאמן איך עמדתם בזה, צריך להיות בקשר חזק ואמיץ וטוב כדי לשרוד דבר כזה. את הנוסע המתמיד של הפורום, יאיר לפיד שלנו - תמיד חוזרת עם תיאורים יפים ומעניינים. המשיכי וטיילי ברחבי ישראל
offe

maxima

New member
חחחחח אופי ויעלי תודה...../images/Emo13.gif

אופי באמת שלא היה כל כך נורא קצת את עומס עיפות ואם לוקחים את הדברים בפרופורציה לא קרה שום דבר נוראי..... עברנו את פרעה אז לא נעבור את זה??

מנורה

New member
מקסימה ../images/Emo24.gifאיזה אופתימות

סיפור מתח בהמשכים
על האומץ והתעוזה

maxima

New member
מנורה....החתימה שלך אומרת ../images/Emo13.gif

שהחיוך בחינם ואני משתדלת תמיד לחייך אל העולם גם במחשבה.

נֵנָה

New member
מקסימה, סיפור הרפתאות אמיתי ומרתק

קראתי הכל בנשימה אחת. כל הכבוד לך ובעצם לכולכם, על הרוח הטובה והאופטימיות, למרות כל המכשולים והתקלות. ועוד למחרת לנסוע לסחנה, איזה אומץ
אגב, איפה זה מצפה הררית? לא זוכרת אם הייתי שם, אבל כל המסלול שעשיתם כל כך מוכר לי
הרי התגוררנו פעם בצפון... למרות כל מה שעבר עליכם, את כתבת הכל כל כך בכשרון ובאופטימיות שזה עושה חשק לצאת ולטייל. אז מה אם לא מגיעים בדיוק לאן שתכננו? תמיד יש גם מקומות יפים אחרים ... בכל מקרה, הארץ שלנו כל כך קטנה שבודאי לא נגיע לסוף העולם
אז זהו, סיכמנו עם חברים מהצפון, שמחר אנחנו מגיעים אליהם מה שיותר מוקדם ויוצאים ביחד לטייל באזור ואולי אף קצת יותר צפונה כדי להספיק ולראות את הפריחה ... מקווה שיהיה גם מה לצלם ואז אוכל להביא לכם תמונות
אני כבר הולכת לבדוק את המצלמה, אם צריך למלא את הסוללה ושהדיסקים יהיו פנויים ...
לך על הסיפור המרתק
ובינתיים שבת שלום ומועדים לשמחה

bimbo.

New member
מקסימה, אני מלאת התפעלות../images/Emo6.gif

הן מאומץ ליבך והן מהכתיבה השופעת, שנתנה בי הרגשה כאילו אני מטיילת איתכן. המשיכי לטייל ולהנות אותנו בתאוריך

emmy5

New member
מקסימה ,בררררררר ...בגד ים ...

מקסימה ,אני יכולה להגיד לך.. שאת " סבתא סבא" ...כל הכבוד..את מתארת כל כך יפה את כל המקומות ,שכבר הרגשתי את המים הקרים בסחנה ואת עקיצות של הדגים הקטנים ...רק לחשוב שאת הולכת להיכנס למים הקרים ...ברררררררררררר ..טוב שלא נכנסתם למים ..טיול יפה ,מקומות מקסימים וטוב שאתם בבית

maxima

New member
אמי ...המים בסחנה חמים כל השנה

28 מעלות זה החום של בריכת שחיה מחוממת ואתמול לא היה קר בכלל מה גם שהמקום נמצא בעמק בית שאן החם

maxima

New member
תודה ננה.../images/Emo140.gif..מצפה הררית...

אחד מהמצפים שהוקמו בשנות השמונים ליהוד הגליל, נמצא בגוש שגב מצפה של מודטים......מדיטציה טרנסנדנטלית. נמצא על הר נטופה, הגבוה בהרי הגליל התחתון משקיף על בקעת בית נטופה מקום מדהים ביופיו מלא שקט ושלווה שווה ביקור.

מקסימונת את גדולה ../images/Emo24.gif

הרפתקנית משו משו.... נהניתי לקרוא ביחוד מהקטע קטע של הררית... שבת שלום וחג שמח

emmy5

New member
שבת שלום וחג שמח ../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

emmy5

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif לכם פורום

אלף נשיקות לך אהובתי ...ואני שולחת לכם ,חברים יקרים ...אלף נשיקות שבת שלום וחג שמח

pazi66

New member
משחקי מילים

שאלה: איך קוראים לזין שמרחם על עצמו? תשובה: פינחס. שאלה: מה זה מחשב שהתחתן? תשובה: מחשב נישא... עם איזו בחורה יוצא הבן של כורת העצים? עם בחורה חטובה... שאלה: מה משותף לחייל ולפלוץ? תשובה: שניהם מתים להשתחרר! שני סרטנים הולכים ברחוב. פתאום מוציא אחד הסרטנים סיגריה ומתחיל לעשן. שואל אותו הסרטן השני: "מה אתה עושה? אתה רוצה לקבל בן אדם?" שאלה: מה קרה ל-T-SHIRT שנתקעה מתחת לסלע? תשובה: היא חולצה! שאלה: מה אומרים הכתמים שעל המפה למכונת הכביסה? תשובה: "אנחנו על המפה ונישאר על המפה". אח שלי שבר את היד בשני מקומות... אני במקומכם הייתי מתרחק מהמקומות האלו... שאלה: איך אומרים לחם פרוס ברוסית? תשובה: לחם פרוסקי. שאלה: יש לי שמונה צבים, איך קראתי להם? תשובה: צו שמונה. שאלה: איך קוראים לכוכבת פורנו גרוזינית? תשובה: שבילי. שתי לחמניות שוכבות בסופרמרקט על הדלפק. פתאום הן רואות לחמניה מוזרה. שואלות את הלחמניה המוזרה": למה את נראית כל כך מוזר?" עונה הלחמניה המוזרה במבטא רוסי כבד: "אני חלה"... שני עורבים יושבים על עמוד חשמל. לפתע עוברת בחורה. עורב א: "וואי וואי... הייתי קורע אותה..." עונה לו עורב ב': "קרעע!! קרעעע!!" מתי חיים יבין שיורם גאון??? אבל אם יורם גאון אז אריק איינשטיין. שאלה: מדוע דג הלוקוס עצוב? תשובה: כי אשתו לוקוסית!!! שאלה: מה משותף למחזור, סידור ותנ"ך? תשובה: אם לאשתך יש מחזור ואין לך סידור... אז אתה נח. שאלה: מה ראשי התיבות של גראס? תשובה: גברים רעים אוהבים סקס. מורה: מדוע חיבורך בנושא חלב כה קצר? תלמיד: כי החיבור! בנושא חלב מרוכז.

חחחחחח עשה לי מצב רוח../images/Emo6.gif

קמתי הבוקר עם גרון כואב ובלי קול , ורגל מציקה, אז לקראית הדברים הרגשתי טוב יותר אגב הנה ליידיוסנו הלבן הוא סנו החומה היא ליידי מאחחלת לכולם שבת קסומה סבתא ריקי

pazi66

New member
מי מהשתים זו את ?../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

למעלה