הטייה של הראש שמאלה

מאורי01

New member
הטייה של הראש שמאלה

שלום בנות בני בן 4 וחצי חודשים נולד בשבוע 33 כך שגיל מתוקן 3 חודשים , התחיל בשבועיים האחרונים להרים את הראש מאוד יפה אבל.... יש לא הטייה של הראש לצד שמאל גם בהרמת ראש גם בשכיבה אני לא שמתי לב רק בטיפת חלב ראו והפנו אותי להתפתחות הילד שם כנראה יהי לי תור בעוד כחודש ( נראה לי הרבה זמן) , אני חייבת לציין שאם מסתכלים על החלק האחרוי של הראש רואים שצד ימין שלו פחות פחוס מצד שמאול כי הוא נשען עליו פחות . האם אני צריכה לדאוג ? מה אני אומרה לעשות כדי לספר עד שיגיע התור שלנו ? והאם דעתכן יש חשש לבעיה ? תודה .

הטיית ראש

את בטוחה שהתור יהיה רק לעוד חודש? אולי תבדקי אם יש תור מוקדם יותר במכון אחר שנמצא בסמוך? לא ראיתי את בנך אך כאשר יש מגבלה בהפניית הראש זה משפיע על כל ההתארגנות של הגוף ומקשה מאד על הזדקפות משכיבה על הבטן. מנסיוני , ככל שמטפלים מוקדם יותר כך טוב יותר . ברב המקרים הבעיה נפתרת לחלוטין ע"י הטיפול. כטיפול ביתי אני יכולה להציע לגרות סיבובי הראש לכיוון השני ע"י קריאה או צעצועים . טיפול באזור הצוואר , כדאי שיהיה מונחה ולא דרך האינטרנט. אם לא יהיה לך תור מוקדם יותר תוכלי גם לשקול טיפול פרטי . אצלי קרה הרבה פעמים שעד שהיגיע התור למכון להתפתחות כבר פתרנו את הבעיה וכל מה שנשאר להם זה לעשות ביקורת ולומר שהכל הסתדר. אני יכולה להעיד על שיטת ורדי ויהודה יכול לספר על קרניו סקרל שהן שיטות שיכולות לעזור במצבים אילו ואינן דרך הקופה.

מאורי01

New member
תודה על התגובה

איך אני יכולה להגיע למטפל שמטפל בשיטת ורדי ...אני גרה בבאר שבע כרגע מה שאני עושה הוא להשכיב אותו על הצד יותר מבדרך כלל ....שיניתי את כיוון המיטה כך שהוא יביט אליי דרך צד ימין אותו הוא לא מפתח מספיק וכשהוא עירני אני שמה לו גירויים בצד ימין יותר מאשר שמאל . תודה

מטפל בבאר שבע

ממליצה בחום על ענבל רוזן : גם מקצועית גם אשה מדהימה . תוכלי למצוא את מספר הטלפון באתר של השיטה

mini miki

New member
../images/Emo207.gif מתמודדת עם בעיה דומה

מנצלת את השאלה בכדי לקבל המלצה עבור מטפל/ת עבור ביתי בת חודשיים עם טורטוקוליס. מעבר להעדפת צד אחד כרגע מתמודדים עם בעיה לשכב על הבטן - היא בוכה... וכמעט שלא מוכנה לשכב... אני רוצה לנצל את הזמן הקרוב שאני בבית בחופשת לידה לטיפול בנושא . תודה מראש

mini miki

New member
מקפיצה

למעלה