הטיימר

Witchcraft Girl

New member
הטיימר

אוקיי, אז כל הכפתורים המסובכים על הטיימר הם כדי להזין קורנדניציות (או איך שלא כותבים את זה
) אבל אחרי שנגמר הזמן, כדי לפתוח את המערבולת צריך ללחוץ על כפתור?? כי תמיד נראה כאילו הם לוחצים על משהו, אבל מה קורה אם מפספסים את השנייה? אז החור-תולעת לא נפתח???? אאאאא רק בגלל זה אני אעדיף לא לגלוש לעולם. מלחיץ מדי!!!

Lu Tze

New member
משהו כזה.

למרות שמן הסתם זו לא בדיוק שנייה. יש בטח חלון הזדמנויות קטן שבו אפשר לפתוח את הפורטל וכשהטיימר מגיע ל-0 החלון נפתח ואז יש נניח כמה שניות שבהן אפשר לפתוח את הפורטל.

King Of Kromags

New member
ממממ...הרבה יותר משניה.

בטח יש תווך של כשלושים שניות לפתוח את המערבולת מרגע שהטיימר מראה 00:00. אם כבר, גם לי יש שאלה. תמיד אחרי שנפתחת המערבולת הם מחכים יחסית הרבה זמן עד שהם קופצים. איך המערבולת לא נסגרת בנתיים? ואיך היא נסגרת מיד אחרי שהם קופצים?

Lu Tze

New member
גם אני חשבתי על זה,

אולי מי שמחזיק את הטיימר תמיד קופץ אחרון ואז המערבולת נסגרת אוטומטית?

שחור6

New member
המעבר נשארר דקה

ואחרי שמי שעם הטיימר קופץ המעבר נסגר

למען האמת

אני זוכר הרבה פעמים שמי שהחזיק את הטיימר גלש ראשון והמערבולת לא נסגרה... ולא נראה לי (לפחות במד זמן הראשון) שהיה כפתור כלשהו לפתוח את חור התולעת- אם אני לא טועה הוא נפתח לבד, והיה את המווסת הזה (כמו המעמעם של האור) שהגדיל והקטין את החור (אתם יודעים- ביג חור וליטל חור).

DviRincewind

New member
קראתי גם על זה קצת

קראתי הרבה על הבסיס המדעי של סליידרס
בכל אופן, מבחינה מדעית, החלון יכול להיות פתוח כל אורך כלשהו של זמן- החל מכמה שניות ועד לכמה שבועות. החלון הוא למעשה פתח של חור תולעת, שמקשר בין יקומים שצפים כמו בועות בריק אינסופי. כששני היקומים מתחילים להתרחק זה מזה, חור התולעת מתחיל להיחלש ובסופו של דבר נסגר. למזלם של הגולשים שלנו, זה לא קרה להם אף פעם לפני שהם גלשו. מה שכן מעניין, הוא שבפרק הראשון, וויד חושבת שקווין לא הצליח לגלוש, ורוצה לקפוץ חזרה לתוך החלון. אז הפרופסור אומר לה שהשער הוא שער למספר אינסופי של יקומים- מה שלא נכון בכלל. הוא פתח למחילה אחת ויחידה. באג עלילתי או סתם בורות של הפרופסור?

RootDown

New member
זה היה סה"כ הגלישה שניה שלהם,

מה אתה רוצה ממנו, הוא לא ידע איך החור עובד ולא רצה לקחת סיכון!!

DviRincewind

New member
בכל זאת...

מדובר בפרופסור שהקדיש שנים לחקירת גשר איינשטיין-רוזן-פודלסקי (אם לא טעיתי בשם
)- הוא היה אמור לדעת קצת יותר, לא? הוא אמר בוודאות מוחלטת שהשער הוא פתח לכמות אינסופית של עולמות!

SaberTooth

New member
מה זאת אומרת הוא לא ידע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הוא פאקינג פרופסור לאסטרו-פיסיקה, ועוד אחד שהקדיש את כל חייו הבוגרים ללימוד אסטרו-פיסיקה
זה די התפקיד שלו לדעת איך חור תולעת עובד, את יודעת.

סליידר

New member
הממ

תמיד הפחיד אותי שמי שהטיימר ביד שלו גולש ראשון ואז כל מי שאחריו אמורים לגלוש. מה אם החור יסגר כמו שקרה בפרק עם הצרעות?

למעלה