הטייפון הגיעה, אבל יש משהו לא בסדר

gavnuk

New member
הטייפון הגיעה, אבל יש משהו לא בסדר

קיבלתי היום את הטייפון, לקחתי אותו מהחנות לעבודה ( 500 מטר ) ורק בערב נסעתי הביתה. בדרך הביתה אחרי ק"מ הוא מת! לא מניע ולא כלום. ( דלק מלא, שמו מלא ) פשוט לא נדלק! אחרי 10 דקות הניע בקושי ונסעתי עוד ק"מ ואז עוד פעם מת. הגעתי לבית עזבתי אותו לעבות כמה זמן סתם הוא נכבה אחרי דקה. מה זה? יכול להיות שיש לו מפסק דלק רזרבי ואני נוסע ברזרבי או משהו? או שבגלל שהקטנוע חדש ( 2 ק"מ בלבד ) הוא צריך לעבוד קצת יוצר? תודה

Shlomi TC

New member
לי יש תחושה שמשהו כאן פגום

הוא חדש? עושה הרצה? בא ישר מעופר אבניר? אם כן, חכה לכמה תגובות של אחרים ואם זה לא מספק אותך סע (או יותר נכון דחוף את הקטנוע) חזרה ותרביץ צעקות.

tygger

New member
קודם כל למוסך.

אחר כך תברר מי, מה, ולמה. אה, כן. ולא. הוא לא אמור להתפגר לך ככה. יכול להיות שראש הפלאג לא הושם טוב ומליון דברים. אבל אתה לא מכונאי ורק קנית אותו. גש, צעק, וסע מרוצה הביתה. הקטע של הצעקות זה לפרוק את העצבים על התקיעות בדרך...

gavnuk

New member
ניסיתי עוד פעם לנסוע קצת...

נוסע חצי ק"מ ונכבה. מנסה להדליק כלום, אחרי כמה דקות נדלק ללא בעיה. טוב, הלכתי למקום ללא בתים ואנשים ( לילה ) ונתתי לו לעבוד כמה דקות בסרק - סתם ככה. עבד עבד והכל טוב, התחלתי לנוע לכיוון הבית ובדיוק בבית הוא נכבה. הבעיה שאני לא יכול ללכת למוסך מחר כי אני עובד... :( אז רק יום ראשון... מה אני אעשה בשבת ללא הקטנוע...

ixmix

New member
מהר למוסך.

ובכל מקרה תרים טלפון כבר היום ותאמר מה קרה.

nob

New member
יש גרר. לא צריך ללכת אישית

למרות שגרר עולה קצת כסף, אבל אתה לא חייב להגיע אישית עם קטנוע. מספיק טלפון עצבני למוסך והם מסדרים הכל. רק תבוא בערב לקחת אותו.

B1BOMBA

New member
../images/Emo122.gif

קח אותו למוסך מימנו קנית את הקטנוע בקטנועים חדשים מכוונים את הדלק לתערובת עשירה עד תום ההרצה יכל להיות שהצ'וק החשמלי ניפתח ואז הקטנוע מציף זה עניין של ליסגור ברבע סיבוב את בורג כיוון האוויר בקרבורטור משהוא כמו דקה עבודה ותתחדש הכי חשוב סע בזהירות

gavnuk

New member
../images/Emo7.gif

התקשרתי למוסך כי לא יכולתי להגיע היום והסבירו לי איפה בורג כיוון האוויר ואמרו לאן לסובב. כלום, אין שינוי... עדיין נוסע ומת נוסע ומת. אבל הגעתי לשיא: 2 ק"מ ללא כיבוי.

gavnuk

New member
טוב, זה חזר לחצי ק"מ

... עכשיו אני צריך לחקות 4 ימים בשביל להגיע למוסך. :( שיט למה זה קורה לי... שיחקתי עם כיוון אוויר וזה לא עוזר, זה טורים לא? אז הבעיה היא לא בטורים, הוא פשוט נכבה האמצע הנסיעה.

זה ממש מתסכל

שמוצר חדש עושה בעיות... אפילו אם הן בעיות קטנות. לא בודקים את הקטנועים לפני שמוסרים אותם?

B1BOMBA

New member
../images/Emo122.gif

בודקים אבל זו בעיה שלא יוצאים עם קטנוע מונע מהמוסך אבל זה בטוח מעצבן

gavnuk

New member
יום ראשון - עדכון

היום קמתי אחרי לילה בעבודה וישר נסעתי עם הקטנוע למוסך. ביום שישי אבא שלי כיוון לי אותו הוא רעד כמו לא יודע מה אבל לא נכבה כמה ק"מ... היום הגעתי למוסך ו... סגור! טוב, לפחות לא נכבה לי 5ק"מ. נוסע הביתה ומחליט לקפוץ לחברה שלי, עוצר והופה - נכבה. :((( אההה.... לא נכון!!! מה זה לכל הרוחות ?!?!?!?!

gavnuk

New member
יום שלישי, מוסך. ( עדכון )

אהלן, אני רושם כאן עידכונים בשביל האנשים שיש או יהיו להם את הבעיות הנ"ל. אז ככה, אני נוסע היום למוסך ( טקסי בייק באשקלון ) אומר לו מה קרה ( נכבה כל הזמן ויש רעשי בולם אחורי כאשר הקטנוע קר ) לגבי הרעשים הוא אמר שזה ברקס מחוזק מדי וסידר. לגבי הכיבוי הוא כיוון לי את הבורג אוויר וזהו. טוב, נסעתי לסידורים ( יום חופשי מעבודה :) ) ואז הביתה. כבר ליד הבית התחיל להתנהג מוזר... ונכבה. טוב, אני ישר נוסע ( זוחל ) למוסך. בדרך הוא נכבה לי 5 פעמים ואז אני גורר אותו בכביש למוסך. מגיע לשם והמכונאי לוקח את הטייפון לסיבוב, זה היה ממש קצר. איך שהוא יצא מהחניה לכביש, נכבה. בקיצר, ברז דלק דפוק. קטנוע חדש בן 4 ימים, 40ק"מ בלבד. הוזמן הברז ואני נשארתי לא קטנוע בינתיים. ואני עדיין בהרגשה שזה לא הברז. :( יהיה לפחות פיצוי? :)

gavnuk

New member
אני אשגע את כולם כאן :)

טוב, קיבלתי את הטייפון בחזרה היום. הכל תקין עכשיו ( נראה לי ) רק משהו קטן... שכחו לסגור בורג בתא האיכסון. טוב שזה רק שם ( למרות שאני לא יודע אם חסר עוד איפשהו ) ניתן זמן, ניסע קצת ונראה מה קורה עם הטייפון היפיוף שלי. :)

למעלה