הטייץ בא:

ledy18

New member
הטייץ בא:

מכירים את השיר "הקיץ בא" של חובבי ציון ורונית ראסטה? אז אני וחברתי המצאנו את שיר זה מחדש. הוא הומוריסטי ולא מנסה להעליב אף אחד,הזכויות שמורות. "טיץ בא" לחן:חובבי ציון מילים:פני "טייץ,טייץ,טייץ,טייץ טייץ(טייץ טייץ) טייץ טייץ בום כבר נמאס לי מסמים ונמאס מהרזיה היום אני הולכת לקנות לי חזייה, יש לי xxxxl צריכה למכון וויצמן לשאיבת שומן. -כל הלילה ישנה כי כל לילה רווקה. אוכלת וטוחנת כבר כולי משמינה תעשה לי ווש,לשאיבה מהירה נו בו איתי לדיזינגוף יש שם מכון להרזיה. פזמון: שיאו איזה כיף הטייץ בא,בא בא בא בא בא בא שיואו איזה כיף הטייץ בא,בא בא בא בא בא בא אני כל כך שמחה שהטייץ בא(באבאבבא) -כל היום אני שום למה מה קרה? הרופאים כבר עשו אותי ארנבת רזה צריך לשתות המון, אסור להיחנק תזמין אותי למים זה ישר מתנקז -כל הרופאים בים ואני על החוף המומחים הכי גדולים מנסים אותי לשאוב. רוצה שמנות(לא!) אז יאלה לא צריך מותק איתי אתה לא צריך יותר לשאוב מצד ימין. פזמון: ..... שאוב לי,שאוב לי שאוב לי שאוב לי! פזמון:x2 ........ טייץ!

radio active

New member
אבל צמד זה שניים,וWTF זו שלישיה.

זה לא מסתדר דוד. זה לא הולך ככה. (מעבר לזה,אל תתייחסו,אני עייפה וזה גורם לי להיות קטנונית. שעון קיץ זה קקי.)

למעלה