הטילו עלי משימה תעזרו לי

Ghost Of Me

New member
הטילו עלי משימה תעזרו לי ../images/Emo3.gif

בן דוד שלי שאצלו אני מתארחת הפיל עלי אתגר אני צריכה לגרום לו לחשוב שTT טובים ושהוא ירצה לקנות דיסק שלהם וכל זה בחמישה שירים בלבד. בנתיים כל מה שיש לי זה rule the world שנראה לי מאסט אבל מה עוד מאסט ?

אני מסכימה עם הילה,הכל תלוי בסגנון

אם את הולכת על הבו בנד האולטמיטיבית אלה שכל הקליפים שלהם ניראים כמו back for good
אז: pray babe id wait for life what is love אם את הולכת על ה =אמנם הם להקת בנים אבל הם עושים דברים אחרים גם אז : the garden wooden boat how did it come to this the circus ורצוי בגריסת אבי רוד כי היא עושה חסד עם השיר הזה ברמות אחרות ושירים שסתם כיף איתם - never forget up all night could it be magic shine

Hadar07

New member
באמת משימה קשה

אני מסכימה עם הבנות שזה תלוי במה שהוא אוהב לשמוע. את חייבת אבל להשמיע את Back For Good לפי דעתי אולי גם את Relight My Fire או Could It Be Magic מהחדשים את Patience ו Shine , קיצר קשה לי להחליט גם חח אני בטוחה שתסתדרי בסוף.

לאחי הגדול עשינו שטיפת מוח../images/Emo3.gif

והוא היה צוחק עלינו הרבה ויורד עליהם כל הזמן... עם הזמן הדלפתי לו שירים של רובי פה ושם עד שהוא ביקש ממני להכין לו אוסף שירי רובי (
) ודחפתי לו שם גם שירי TT(
)............. כיום את עשויה לשמוע אותו מזמזם לעצמו שירי TT בלי לשים לב אפילו... קלטתי שהצלחנו במשימה רק לפני יומיים- כשהופיעה בטלוויזיה הפרסומת של הרווק ו HDIYL ברקע, והוא כזה שואל אותנו "זה לא שיר של TT בכלל
"

למעלה