מתי נכון להשתמש בביטוי הזה? תודה לעונים
נ נוף-צלול Active member 13/4/21 #2 נדמה לי: כשמשהו מכסה, מאפיל על משהו אחר. ההתנהגות המטרידה שלו בתחום המיני מטילה צל כבד על תרומתו החשובה לכלכלה. טל"ח
נדמה לי: כשמשהו מכסה, מאפיל על משהו אחר. ההתנהגות המטרידה שלו בתחום המיני מטילה צל כבד על תרומתו החשובה לכלכלה. טל"ח
R rafi0071 New member 13/4/21 #3 נכתב ע"י נוף-צלול: נדמה לי: כשמשהו מכסה, מאפיל על משהו אחר. ההתנהגות המטרידה שלו בתחום המיני מטילה צל כבד על תרומתו החשובה לכלכלה. טל"ח נכתב ע"י נוף-צלול: נדמה לי: כשמשהו מכסה, מאפיל על משהו אחר. ההתנהגות המטרידה שלו בתחום המיני מטילה צל כבד על תרומתו החשובה לכלכלה. טל"ח לחץ כדי להרחיב... זאת אומרת מעיבה , נכון ? לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י נוף-צלול: נדמה לי: כשמשהו מכסה, מאפיל על משהו אחר. ההתנהגות המטרידה שלו בתחום המיני מטילה צל כבד על תרומתו החשובה לכלכלה. טל"ח נכתב ע"י נוף-צלול: נדמה לי: כשמשהו מכסה, מאפיל על משהו אחר. ההתנהגות המטרידה שלו בתחום המיני מטילה צל כבד על תרומתו החשובה לכלכלה. טל"ח לחץ כדי להרחיב... זאת אומרת מעיבה , נכון ? לחץ כדי להרחיב...
נ נוף-צלול Active member 14/4/21 #5 להעיב, אני מנחש, זה להטיל צל כמו עב = ענן. להטיל צל = להמעיט מהאור, כך שהכוונה היא, לענ"ד, תמיד שלילית
להעיב, אני מנחש, זה להטיל צל כמו עב = ענן. להטיל צל = להמעיט מהאור, כך שהכוונה היא, לענ"ד, תמיד שלילית