הטינה והצלצול

vegan girl

New member
הטינה והצלצול ../images/Emo58.gif

לא כתבתי פה לפני... בעקבות הטינה שראיתי אתמול.... מישהו שראה גם את הטינה וגם את הצלצול מצא דמיון בין השניים או שזה רק אני? זהירות
למי שלא ראה את הטינה והצלצול 2...
האישה הזו שרוצחת את האנשים בטינה נראית בדיוק כמו סמארה מהצלצול (חוץ מהעובדה שיש לה עיניים מלוכסנות.... בטינה יש את הקטע שרואים אותה דרך הטלויזיה של השמירה. היא הולכת (פתאום מופיעה) ומקרבת ומתקרבת ונראה שכל רגע היא הולכת לצאת משם... אבל לא. לי זה נורא הזכיר את הסצנות בצלצול.... האמבטיה. שהטביעו את טושיו בה בטינה. כמו האמבטיה בצלצול 2... בשני הסרטים דם מטביעים את הילד באמבטיה, בשניהם המים שחורים ובשניהם שאחת הדמויות מכניסה יד לאמבטיה ואז מוציאה אותה יש לה שערות שחורות על היד.... הטלפון. בצלצול כמובן סמארה אומרת בטלפון לאחר שרואים את הסרט "seven days..." בטינה יש את האחות של מתיו שעונה לטלפון ויש את הקול שהאישה שנראת כמו סמארה עושה בטלפון. לא זוכרת עוד דברים כרגע..... ושאלה על הטינה: בקטע שאחות של מתיו יוצאת מהעובדה ויורדת במדרגות ושם נמצאת האישה הזאת (יש לה בכלל שם?) ומנסה להרוג אותה. לא ממש הבנתי... הקללה לא אמורה להיות בבית?

montu

New member
->../images/Emo58.gif

ממממממ שני הסרטים יפניים, אז זה די הגיוני שיהיה דמיון, גם הסיפורים עצמם די דומים... ובקשר לזה שהקללה לא בבית, אמרו גם בסרט שאי אפשר להשתחרר ממנה גם אם אדם בטעות נכנס לבית הקללה תמשיך לרדוף אותו גם מחוץ לבית.. ובאמת כשרואים את האישה מהטינה במצלמה, יש לה הליכה ממש דומה לסמארה.... אני לא כל כך אהבתי את הסרט

אתה לא היחיד!../images/Emo4.gif

גם אני מצאתי הרבה דמיון ביניהם! רק שלפי דעתי הטינה לא היה מפחיד בכלל והצלצול דווקא כן. אתה אהבת את הטינה? כי אני ממש לא....

וואי.... גמאני מצאתי הרבה דברים

דומים..!! אני אהבתי את הטינה... אבל זה לא היה מפחיד כמו הצלצול! לא שהצלצול היה כל כך מפחיד...

vegan girl

New member
את

אני בת. הטינה לא היה מפחיד. מבהיל. (שראו אותה בטלוויזיה ופתאום היא חזרה והיה את הקטע עם העיניים...) לא אהבתי את הטינה היה מיותר וארוך למדי.... כל הסרט ניסיתי לברר כמה זמן עוד יש וגם האנשים שישבו סביבי...

../images/Emo9.gifאת* סליחה

גם אני תמיד הסתכלתי עוד כמה זמן הסרט נגמר...וואי עכשיו אני לא מרגישה לבד...חחח זה פשוט היה סרט משעממם ומיותר

skitel

New member
נקודות דמיון נוספות ../images/Emo58.gif ! כנסו

השחקניות הראשיות- (רייצ'ל- נעמי ווטס, קרן- שרה מישל גלר) בהחלט יש דמיון בין הדמויות הראשיות, בעיקר במראה- בלונדיניות יפות, ומשהו באופי, שהן חוקרות הכול וכל זה, מאוד דומה. החבר- גם בצלצול, וגם בטינה יש לשחקניות הראשיות חבר, שחקן משני, שמת בסוף דרך הקללה\ הקלטת. בשתי העלילות הקללה שבסרט (בבית\ הקלטת) קשורה למין אסון במשפחה---> בטינה, האבא רצח את האמא והילד והחתול והתאבד, בצתלצול- האבא שנא את הבת, האמא השתגעה, רצחה את הבת והתאבדה. שתי העלילות מתחילות בכך שמישהו מת....

למעלה