vegan girl
New member
הטינה והצלצול ../images/Emo58.gif
לא כתבתי פה לפני... בעקבות הטינה שראיתי אתמול.... מישהו שראה גם את הטינה וגם את הצלצול מצא דמיון בין השניים או שזה רק אני? זהירות
למי שלא ראה את הטינה והצלצול 2... האישה הזו שרוצחת את האנשים בטינה נראית בדיוק כמו סמארה מהצלצול (חוץ מהעובדה שיש לה עיניים מלוכסנות.... בטינה יש את הקטע שרואים אותה דרך הטלויזיה של השמירה. היא הולכת (פתאום מופיעה) ומקרבת ומתקרבת ונראה שכל רגע היא הולכת לצאת משם... אבל לא. לי זה נורא הזכיר את הסצנות בצלצול.... האמבטיה. שהטביעו את טושיו בה בטינה. כמו האמבטיה בצלצול 2... בשני הסרטים דם מטביעים את הילד באמבטיה, בשניהם המים שחורים ובשניהם שאחת הדמויות מכניסה יד לאמבטיה ואז מוציאה אותה יש לה שערות שחורות על היד.... הטלפון. בצלצול כמובן סמארה אומרת בטלפון לאחר שרואים את הסרט "seven days..." בטינה יש את האחות של מתיו שעונה לטלפון ויש את הקול שהאישה שנראת כמו סמארה עושה בטלפון. לא זוכרת עוד דברים כרגע..... ושאלה על הטינה: בקטע שאחות של מתיו יוצאת מהעובדה ויורדת במדרגות ושם נמצאת האישה הזאת (יש לה בכלל שם?) ומנסה להרוג אותה. לא ממש הבנתי... הקללה לא אמורה להיות בבית?
לא כתבתי פה לפני... בעקבות הטינה שראיתי אתמול.... מישהו שראה גם את הטינה וגם את הצלצול מצא דמיון בין השניים או שזה רק אני? זהירות