הטיסה השניה שלי ב172

עייטן

New member
הטיסה השניה שלי ב172

12.7.02 שעה 17:45. הגעתי היום לשדה תעופה בהרצליה, ולפי ההנחיה של הטייס יאיר גיל, הגעתי למטוס שלו. לא היה אף אחד שם ורק אחרי 2 דקות הוא הגיע. הוא עשה כמה שיחות כדי לוודא שאף אחד לא מפריע לו בנתיב טיסה שלו. אחרי כל זה, בדק שמן במנוע, וטיק טק עליתי על המטוס, חגרתי את החגורה, והוא בנתיים התניע את המטוס כדי לחמם את המנוע. עשה בד"ח, ותוך זמן קצר המראנו. הוא פנה ימינה לצומת גהה, ירקונה, תל-יונה ופנה שמאלה לכיוון דרום כאשר הוא מעל החוף הים. ח´ברה, זה דבר מדהים, לטוס ב800 רגל , לראות את הים ואת השמש שעוד מעט תשקע (עוד איזה שעה בערך), פשוט מראה מרהיב. טסנו עד אשקלון, כאשר אני מזהה מרחוק את המנחת בבית שיקמה. ואז פנינו שמאלה לכיוון קריית גת. שהגענו לשם, פנינו לכיוון גדרה, כלומר צפונה. במשך כל הדרך, אני עם המפה, רואה איפה אנחנו כל רגע ורגע נתון. ואז פנינו בגדרה לכיוון צפון מערך, כדי לעקוף את ראשון לציון ממערב, בעצם היינו מעל המנחת בראשון ומשם שוב על החוף טסים, ואני רואה את כל תל אביב!!! מדהים, תענוג לראות מלמעלה מקומות שאני מכיר אותם מלמטה... ותוך זמן קצר נחתנו בהרצליה, כאשר בדיוק מולנו שמש! נחיתה לא קלה, אך טייס שטס כבר 27 שנים, זה קלי קלות... לסיכום, חוויה כיפית במיוחד עברתי היום, אוכל לומר בוודאות שנתת לי מתנה ליום ההולדת הכי נפלאה שיש (מחרותיים יום ההולדת שלי) והיה לי כיף לטוס איתך.הטיסה הייתה כ52 דקות. צילמתי 20 תמונות במצלמה דיגיטלית, ועוד מעט אני אראה איך יצאו התמונות. במידה ויהיה תמונות יפות, אצרף אותם כאן. איתן

yronk

New member
שלח ת´תמונות למינהל...

הם אוהבים שם דברים כאלה

yoav739

New member
עייטן - עצור !!!

חוקי הצנזורה מאוד מחמירים בארץ. במיוחד עם טייסים ומן הסתם עם צילומים שפורסמו באתר ציבורי. מאחר ולא מדובר בתמונות שצילמו תיירים שאף אחד לא יכול לגעת בהם, הייתי מציע שתעביר את התמונות ליאיר והוא מנסיונו ידע איך לטפל בהם על מנת שיופיעו באתר. אולי אני קצת פרנואיד, אבל נראה לי הוגן שתקבל את אישורו.

למעלה