הטיפ הגדול מכולם

הטיפ הגדול מכולם

אני כידועה כאחת שאוהבת בית מאוד מסודר ונקי ומצד שני אני ציפור דרור לא משקיענית גדולה אז המצאתי לי פטנט באמבטיה יש ברזים מנירוסטה שתמיד נראים מלוכלכים כאלה? כל מיני סילית וסיפורים על ברזים מבריקים בפרסומות ? לי הם לא עזרו ! כן צריך רק לעבוד שעתיים כדי לקבל תוצאה מבריקה - אוּלָי !! או אַלֵלָי! תתפלאו אצלי בבית ברזי הנירוסטה מבריקים !! גם התוּש במקלחת והמוֹט שעליו הוא מונח גם הניקלים של הג'קוזי ברזי הנירוסטה בכיורים ואפילו הטבעת של מסננת הניקוז ממש מקלחת מבריקה ! והפטנט שלי כל כך כל כך פשוט וקל פעם בשבוע אני עוברת בסמרטוט טבול - במעט שמן - מהמטבח על כל האביזרים - שכבה עדינה ודקה מאוד וביתר השבוע אני בקנטרי קלב תעשו לכם חיים קלים העולם יפה ונפלא צריך לנצל כל רגע
אוהבת את כולכם

psa

New member
אחלה של פטנט....תודה הולכת לנסות.

בכל מקרה להזהר מחומרים כימיים על ברזים מנירוסטה. הצלחתי להרוס אחד כשניקיתי עם אחד התכשירים....

הזכרת לי תכשיטים

כשהתחלתי לשים קצת AJAX כלורון בתוך השפריצר של הסבון במטבח הפלא ופלא הטבעות על האצבעות שלי התחילו להבריק לא התאמצתי בכלל לנקות אותן איזה יום שבת מקסים מרגישים רוחות קלות באוויר אולי הסתיו עומד להגיע?

adigreen

New member
שידרוג קטן לטיפ גדול. בעניין השמן

אני מציע להשתמש בשמן תינוקות ולא בשמן בישול. כנ"ל גם למרוח את השיש במטבח ובאמבטיה אחרי הניקוי. טיפת שמן תינוקות ומריחתה בעזרת סמרטוט יבש. אלעד

למעלה