הטיפ היומי: איך למנוע גזים במערכת העיכול

הטיפ היומי: איך למנוע גזים במערכת העיכול

אז מי מפליץ יותר, הפלשתינים או הציונים? בהתחשב בעובדה שיש מחסור במזון בשטחים והרעב הוא נחלת כל בית פלשתיני, הציונים מפליצים יותר לאור העובדה שהמקררים שלהם מוצפים באוכל ומכל הבא ליד, אפילו הפחים שלהם מלאים מכל טוב, מה אתם חושבים?

עוד שניה אני מתחיל לבכות מרחמים על הפלשתינים

בשטחים...

מגיע לך פרס נובל לרפואה בשנת 1500 להג'רה

חידשת חידוש עולמי ברפואת ההפלצות. מצאת את הסיבה לגזים הפלסטיניים: הרעב שהם סובלים ממנו בגלל הכיבוש הציוני.
שאלתי את הרופא הפנימי שלי והוא אמר לי שבד"כ כשרעבים מפליצים פחות, אבל אצל הפלסטינים הכל שונה וייתכן שמדובר בגזים המשתחררים בשעת שיגור הקסאמים. אמרתי לו בשמך שהוא אינטרניסט ציוני שונא ערבים.

כן ממש. נפיחות קשורות לכיבוש.. קשר ישיר.

כל הפצצת בית משאירה אחריה ענן אבק כמו נפיחה. מה .. לא כך ? אולי תלכו עלא אלף וסיתין דאהייה. אחד שאין לו כתבה מעניינת יותר להעלות ! ואחד שרק מבלבל את המוח על כיבוש.. שבעיניו בכלל לא קיים. הלכתי לישון. לילה טוב לכולכם.

מתי ראית שכתבתי שאין כיבוש?

אני יודע שהנחות לגבי אנשים זה באוטומט שלך, את סממן של ימרנות שיצאה משליטה, אני לא "אנשים", לגבי לא "מניחים הנחות", את לא מכירה את הדיעות שלי, אין לך מושג איך הראש שלי עובד, אני לא שייך לשום קבוצה, לא ימין ולא שמאל, לא שייך לשום תבנית מחשבה, הכל אצלי עצמאי לחלוטין.

בעצם התובנה שלך מכל העניין זה שאם הפלסטינים

יפליצו יותר מהציונים אז הסכסוך יסתיים?

למעלה