הטיפ היומי- גיהוק

הטיפ היומי- גיהוק../images/Emo66.gif

ערב טוב לכם ונעים מאוד שמי קוקי ( גם ניק בתפוז וגם ניק במציאות - בין חבריי ומשפחתי) אני בת 35 אמא ל 2 בנות גרה באזור רחובות ,התחום הקולינרי מאוד קרוב לליבי מגיל צעיר , ולמרות גילי הצעיר יש באמתחתי "מעט" ניסיון וידע שנרכש עם הזמן מניסיון בפועל ומלמידה ( לא משתחצנת לרגע!!) אם תרצו בעתיד אספר עוד על עצמי אך כעת זה די והותר לדעתי... נפתחת היום פינה חדשה פה בפורום של טיפ יומי - בכל פעם יהיה בנושא אחר אשתדל מאוד שיתאים ויהי קשור עד כמה שאפשר לילדים ולחיים בריאים בכלל בחיינו בעולם הקולינרי והיום הנושא הוא - גיהוק: כן כן גם זה קורה לנו לפעמים- אנחנו בני אדם לא???? אבל כשזה קורה לילדים שלנו איזה מעצבן זה??( אני רואה מפה גברת זורובסקי שאת מהנהנת בראשך) ומייד הרחמים שלנו עולים וגואים" אוח איזה מסכן. מה נעשה??" ראשית דעו לכם כי לתינוקות זה לא מפריע הם לא מבינים מה זה - האדם היחידי שלו זה מפריע זה אתם!! ובכל זאת רוצים פיתרון??? * קחו אויר עמוק עמוק ועיצרו את נשימתכם לפרק זמן הכי ממושך שאתם יכולים . בדר"כ זה עובד מייד אם לא הצלחתם עשו זאת שוב לאחר דקותיים של מנוחה * שתיית מי קרח בלגימות קטנות עוצר את הגיהוק גם כן לילה טוב קוקי

היי קוקי ../images/Emo39.gif

ראשית אומר תודה רבה שבאת אלינו
תודהרבה על הטיפ
האמת כשהבנות שלי מתחילות עם הגיהוק הן מתעצבנות מזה לבד תמיד ידעתי ששתיית מים אמורה לעזור ואף פעם לא עזר אבל הנה הטעות שלי שתיית מיי קרח אמורה לעזור!!! תודה בהחלט ננסה את רואה כבר עזרת לי
תודה יקירתי

בוקר אור ותודה על קבלת הפנים

התמודדות עם הגיהוק הוא למעשה לבצע את הפעולה ההפוכה כאילו " להפחיד" את הגיהוק... המצחיק הוא שלעיתים זה פשוט חולץ מעצמו כשאנחנו לא שמים לכך לב.. שיהיה יום קסום

היי תודה על הפירגון- ותשובה על שאלתך

התחום הקולינרי מאוד קרוב לליבי מגיל מאוד צעיר ( 9) לאחר מות אמי .... רוב השנים עסקתי בו לצורך בסיסי של הזנה יומיומית.. וכמובן כתחביב בניסוי ותעייה והמצאות חדשות בשלוש שנים האחרונות התחלתי גם לנצל כישרון בתחום זה גם לפרנסתי ערב טוב קוקי

בהצלחה../images/Emo140.gif

אני מאוד רוצה לפתוח משהו קטן ואימנטימי למאפים עם אחותי. היא עוד מחפשת את עצמה בתחומים אחרים.

למעלה