koki המקורית
New member
הטיפ היומי- סלרי ראש
ערב טוב.. החזאי הכריז כי החורף חוזר בימים הקרובים ומה יותר טוב ממרק חם ?? מאוד מומלץ להעשיר את טעם המרק עם סלרי ראש ואתם ודאי אומרים אבל זה ענקקק מה אני יעשה עם כל זהההה??? אז הנה כמה טיפים קטנים: * שמתם את הראש במרק ? אחלה!! את הגבעולים אל תזרקו !! שיטפו היטב קצצו אותם והקפיאו בשקית אטומה ,, וכך תוכלו בפעם הבאה להתשמש במרק .. בסלטים .. בתבשילי קדרה... * אפשר לייבש את עליי הסלרי ואת הגבעול- חיתכו לקוביו קטנות לאחר הקילוף- ייבשו בתבנית אפיה בטמפרטורה של 50 מעלות למשך יממה או לחילופין הניחו ב 100 אחוז שמש למשך יומיים .. לאחר מכן אפשר לטחון את הירק ולהשתמש בו כתבלין לכל דבר * טעמו של הסלרי " הולך" לאיבוד במרק לאחר בישול ארוך - אם רוצים אתם לשמור על הארומה המיוחדת שלו הוסיפו אותו ב 10 דקות אחרונות של הבישול ערב טוב חברים נצ'יקות קוקי .
ערב טוב.. החזאי הכריז כי החורף חוזר בימים הקרובים ומה יותר טוב ממרק חם ?? מאוד מומלץ להעשיר את טעם המרק עם סלרי ראש ואתם ודאי אומרים אבל זה ענקקק מה אני יעשה עם כל זהההה??? אז הנה כמה טיפים קטנים: * שמתם את הראש במרק ? אחלה!! את הגבעולים אל תזרקו !! שיטפו היטב קצצו אותם והקפיאו בשקית אטומה ,, וכך תוכלו בפעם הבאה להתשמש במרק .. בסלטים .. בתבשילי קדרה... * אפשר לייבש את עליי הסלרי ואת הגבעול- חיתכו לקוביו קטנות לאחר הקילוף- ייבשו בתבנית אפיה בטמפרטורה של 50 מעלות למשך יממה או לחילופין הניחו ב 100 אחוז שמש למשך יומיים .. לאחר מכן אפשר לטחון את הירק ולהשתמש בו כתבלין לכל דבר * טעמו של הסלרי " הולך" לאיבוד במרק לאחר בישול ארוך - אם רוצים אתם לשמור על הארומה המיוחדת שלו הוסיפו אותו ב 10 דקות אחרונות של הבישול ערב טוב חברים נצ'יקות קוקי .