הטיפ היומי.

הטיפ היומי.

בואו נפתח פינה חדשה שנקרא לה "הטיפ היומי". כל יום מישהו אחר יתן טיפ משלו לחיים, ואז אנשים יוכלו להגיב לו לטיפ,להסכים איתו,לחלוק עליו, להוסיף פרטים לטיפ,לשאול שאלוטת בקשר לטיפ וכו'... בנוסף לזה, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הטיפ היומי של התכנית של היום (10.12)? ובכלל, אם אני ראיתי תכנית ואני רוצה למצוא את הטיפ של התכנית, איך אני מוצא אותו? תודה מראש. לב.

באתר של ד"ר פיל יש ארכיון

ושם יש גם את הטיפים לפי התוכניות, אתה צריך לבחור את התאריך שהתוכנית שודרה בחו"ל, לפי הנושא שרשום ואז להיכנס ותמצא לינקים עם תמונות ממה שהיה בתוכנית וגם הטיפ היומי. לגבי הטיפ- רעיון מגניב! הטיפ שלי להיום הוא: לא להלחץ מדברים סתם, אלא לקחת את זה באיזי, לאט לאט ללכת צעד צעד ולא להיבהל אם יש משהו מפחיד.

brum

New member
אני חושבת שהרעיון שלך נהדר

סליחה שלא עניתי לך עד עכשיו, אני זוכרת הרבה טיפים של ד"ר פיל אבל לא את זה מהתוכנית - אני מציעה לך לחפש בארכיב של האתר הרישמי של ד"ר פיל, פשוט תרשום אנורקסיה ויקפצו לך כל התוכניות שהוא עשה על הבעיה ותוכל לראות את העצות והטיפים שלו לגבי הנושא הזה

brum

New member
מפלצות חיות בחושך (כן, לא מקורי)

מה לעשות אני אוהבת את ההסבר שמפלצות חיות בחושך כי אנחנו פוחדים ממה שאנחנו לא מכירים (הממ... אני לא חושבת שאפילו צריך ניחוש אחד בשביל לדעת מאיפה לקחתי את המשפט הזה...)

מפלצות אכן חיות בחושך../images/Emo191.gif

אנחנו מפחדים מדברים שאין לנו שליטה עליהם, או מדברים שעלולים לצאת משליטתנו. כל הכבוד על הטיפ שלך 'מלאכי עליון'
אם זה בסדר אני אוסיף שני פתגמים יפים בנושא הפחד : 1. "כאשר אני בוחר באומץ אני מוותר על הפחד". 2. "פחד הוא הכאב הנגרם מצפייה לרע. ואם כבר הזכרנו פחדים, ממה אתם מפחדים? האם אתם מנסים להסתיר את הפחד? (ז"א האם אתם מפחדים לפחד?) לב.

brum

New member
פחדים- ממה שאני פוחד אותו אני יוצר

עוד משפט נפלא מבית היוצר של ד"ר פיל לי יש פוביות מפיגועים בגלל שניצלתי מפיגוע אחד וכמובן הפחד שיש לכל הורה שהילד לא ילך בדרכים הרסניות.

למעלה