הטיפ שלי איך לרמות ולקנות את עולמכם

• פותח הנושא pkh
  • פורסם בתאריך

pkh

New member
הטיפ שלי איך לרמות ולקנות את עולמכם

זה הולך ככה לוקחים קבוצה לדוגמה ברצולנה קבוצה עשירה ובלה בלה בלה אבל מה אין לנו כוח להוציא מילונים על בלם ואין כוח גם לחפור במעמקי הרשימות ולמוצא מציאה בשוק הכרמל אז מה עושים עושים פותחים קבוצה נוספת לדוגמה מנצסטר הולכים לשחקן שאתם רוצים שיעבור אליכם לברצולנה וקונסים אותו מורדים אותו למילואים מורדים את המחיר שלו ומצבים אותו ברשימת העברות אחר כך עוברים לקובצה שלכם מציאים הצאה הגיונית לדוגמה עם ערך השחקן הוא 5 מילון ואחרי שהורדתם את הערך שלו בקבוצה השניה זה 2 מילון מצאים משהו כמו 4 שיהיה הגיוני עוברים חזרה לקבוצה שמוכרת את השחקן (מנציסטר) ומקבלים רק את ההצעה מברצלונה ודוחים את כול שאר ההצעות אחרי זה סוגרים חוזה מעבירים את השחקן ווואלה יש לך שחקן ברבע מחיר או פחות אחרי שסימיתם את ההעברה מתפטרים מהקבוצה שמכרה את השחקן פשוט וקל נ.ב אל תנסו לקנות ששוה 20 מליון ב2 מילון כי ההנהלה תבטל את המכירה אלה תציאו משהו נורמלי נכון שזה לא כיף לרמות..אבל אפשר אם רוצים ממש

pkh

New member
לא אמרתי שאני עושה את זה אמרתי

שזה אפשרי! כמוך גם אני מעדיף לשחק לפי היכולת שלי רק אומר שזה אפשרי

zidane4444

New member
נו זה די ברור כי במנג´ר יש.......

לך אפשרות של לשחק עם כמה מנג´רים באותו הזמן אז אני לא מבין לא צריך לחשוב על זה בשביל לעשות את זה גם ילד אוטיסט היה עולה על זה

stas51

New member
תאמין לי

לא עשו את זה בישביל רמאים כמוך, עשו את זה בישביל שנוכל לשחק ביחד עם חברים ולא לרמות...

Michael17

New member
יש שיטה הרבה יותר טובה!!!

בקיצור אנ אספר, תתחיל כמנג´ר חדש בקבוצה שממנה אתה רוצה שחקנים לך לשחקנים שאתה רוצה לחץ על שחרר ואז לפני שאתה לוחץ המשך תלחץ retire from soccer והופ איזה פלא כל השחקנים נהיו שחקנים חופשיים ואם אתה קבוצה גדולה ו תציע לשחקנים האלה חוזה מכובד הם יצטרפו אליך בחינם!

למעלה