הטיפ שלי

הטיפ שלי

הסתכלתי בפורום שמלא טיפים נהדרים כולם מחפשים טיפים לניקוי , להברקה , לחיטוי , להלבנה או משהו דומה ... ואני שואלת ומה עם טיפים בעניני זוגיות , משפחה , ילדים כל מיני עצות קטנות שמעשירות את החיים כל מיני פינוקים קטנים שיכולים לעשות טוב אז לכל מי שיש כאלו אשמח לשמוע ... אני אתרום בתחום מייד ...

המשך הטיפ שלי

אז קודם כל להיות עם חיוך על הפנים איך שקמים בבוקר אם מישהו /מישהי ישנים לידכם לתת לו נשיקת בוקר טוב ומה עוד בעניני אהבה , אני כותבת שירים מקבלת מזה השראה להמשך היום אז הנה אחד שהגיע ממש בשבילכם עם טיפ בסוף שיכול לשנות את חיים ליותר יפים מייד השיר

וקצת לפני השיר עוד משהו חשוב

לאבא אסא - ברכות על הפורום המדהים שיתן טיפ לחיים טובים ומלאי צבע עם המון אהבה והנה השיר בשבילכם עם טיפ בסוף כפי שהבטחתי : אוהב & אוהבת האם את אוהבת אותי לחשת באוזני לצלילי קול הים רק שנינו היינו האם אתה אוהב אותי קראתי בקול לנוכח המסיבה שבה היינו האם את אוהבת אותי הכרזת בפומבי שהיינו במסעדה ומלא אנשים הסתכלו בי האם אתה אוהב אותי אמרתי לך בקול רך וענו הסתכלת עליי בחיוך אוהב האם הצהרתם על אהבתכם לאור נרות מול אלפי אנשים או רק כמה מאות האם אמרתם אני אוהב/אני אוהבת בכדי לפרגן , ואהבה לכולם להראות האם אמרתם היום לאוהביכם שאתם אותם אוהבים היום או למישהו/ מישהי ממשפחתכם וגרמתם לו/לה להסמיק להודות או לאהוב חזרה
אם לא אמרתם זה הזמן המתאים והרגע המושלם לדבר על אהבה
שבוע טוב לכולם והמון אהבה

אבא אסא

New member
../images/Emo140.gifהי שבלול - טיפים נהדרים

והברכה מקסימה. מקווה לראותך יותר איתנו כאן....

לדפנה

כמובן שאפשר לקחת ל"שימוש אישי" התכוונת ליישום הדברים לא, זה הובא בשביל כך לכולם עם המון אהבה

dafgol

New member
אפשר להוסיף משו ???

לתת
שנייה לפני ההרדמות בלילה.....ואח"כ לתת
שנייה אחרי ההתעוררות בבוקר.

haimw32

New member
הטיפ שלי לזוגיות זה לדאוג למערכת ..

יחסים שתהיה מבוססת בעיקר על לדבר על מה שמפריע ולדעת שאפשר לפתור הכל בשיחה ,ועוד טיפ להגיע להסכם עם הצד השני שבכל מקרה שאפילו אם מקרה המריבה נראה הכי חמור בעולם דבר ראשון לשוחח ואז לאחר מכן להסיק מסקנות , ותאמינו לי שעברנו אני ואישתי משבר מאוד גדול וכך יצאנו מזה ועוד משהו לא לשכוח אף פעם כי עשה משהו רע הצד השני זה בטוח לא על מנת לפגוע או כוונה כזאת

ואם כבר בזוגיות אין כמו הזמן לאהבה

זמן מיוחד להיות ביחד , לשתף , לספר על כל מה שעובר ולעולם לא לללת לישון ללא פתרון של מריבה חשוב לפתור זאת לפני שהולכים לישון ועוד משהו למצוא כמה שעות בשבוע , אפשרי גם שעה בכל יום ולהקדיש אותה לזוגיות , חשוב מאוד . זמן יש כאלו שיש להם זמן יש כאלו שזה בורח להם ממזמן יש כאלו שמתכננים כל רגע קצוב יש כאלו שכל רגע בשבילם חשוב ובזמן אפשר לעשות המון דברים לדבר לצחוק עם משפחה וחברים לעבוד בעבודות שונות : בבית , במשרד ובחוץ רק שהזמן במהרה לא יטוס ובכל זמן שעובר ביממה שלמה צריכים לפנות כל רגע בשבילה לאהבה גדולה ואיתנה למשפחה ולחברים עם מלוא הנתינה
במערך החיים ועבודה צריך לשמר את הזמן לאהבה לתת הרבה בשבילה לא במתנות בלבד, אלה גם בהערכה בתשומת לב עם המון הקשבה והבנה כי זמן לא ניתן להחזיר לאחור אבל אפשר את הזמן הרומנטי והמיוחד עם הזמן המשפחתי במלוא האהבה תמיד לשמור

10shosh

New member
ולא ללכת לישון בכעס

לפתור כל מריבה לפני השינה....

אופה3

New member
יש כל כך הרבה טיפים לאהבה וזוגיות

ואני הכי חושבת, שאסור אבל אסור ללכת לישון כועסים, יש לפתור כל מריבה אפילו אם זה יקח כל הלילה וגם לתת חיבוק ונשיקה סתם בלי שום סיבה וכמה שאתם חושבים שזה קשה (במיוחד לגברים ביננו) מותר ואף רצוי להגיד לאישה אני אוהבת אותך, וגם האישה צריכה להגיד לגבר אפשר סתם לשים שפתון על המראה בבוקר ואפשר סתם לשים פתק עם מילים אני אוהב אותך על המקרר זה עושה המוןןןןןןןן ואפשר גם בדרך עם רשימת הקניות והמטלות, להוסיף נשיקה, ולהגיד תודה ובבקשה, אפילו שזה בין בני זוג, המילה תודה ובבקשה עושה הרבה לא כל דבר צריך להיות פקודה אם מבקשים בדרך יפה זה הרבה יותר נעים וטוב יש לי עוד הרבה טיפים קטנים לחיים טובים כל טוב וערב טוב

משה פ

New member
ועוד טיפ....

תסגלו לעצמכם ( מי שיכול כמובן), לצאת לצעידה יומית,במשך שעה. זה טוב לזוגיות, זה נותן זמן לספר אחד לשני על מה שעברתם היום, זה נותן זמן איכות לשניכם,להיות רק אתם בלבד, וזה טוב לגוף מבחינת הקלוריות......

מעיןבר

New member
אני יודעת שתמיד אומרים את זה...

אבל אני חושבת שלפעמים לא טוב להמשיך ולדוש בנושא ולטחון אותו. נכון שלא כיף ללכת לישון כועסים, אבל לפעמים שנת לילה ואור הבוקר גורמים לנו לראות את הדברים באור אחר ואז הרבה יותר קל להשלים ולמצוא פתרונות יצירתיים. חוצמזה - הכי חשוב זה אף פעם לא לקבל את השני כמובן מאליו. לזכור לומר לו שאוהבים אותו. להודות לו גם כשהוא עושה משהו "פעוט" שאולי הוא לא מצפה אפילו לתודה - להכיר בערך שלמה שה- significant other שלכם עושה

אבא אסא

New member
חיים - אני איתך!!!

אסור להסיק מסקנות מהר ובטח לא לתת למריבות קטנות להתפתח לגדולות.

למעלה