הטירונות בפתח

הטירונות בפתח

שלום לכם פורום מתגייסים,

אני באמת נמצאת במלא בלבול וחרדות בכל הנוגע לטירונות!
אני מתגייסת ביום רביעי הקרוב, נתחיל מזה

ויש לי המון תהיות, חששות, לחצים ואי רוגע...

האמת שיש לי גם כמה שאלות שחשבתי לעלות פה, כי אני באמת לא מוצאת תשובה!
איך זה עובד במקלחות אצל הנשים? האם בימינו צה"ל כבר שמע על הדבר הנחמד הזה שנקרא וילון? אני נורא קנאית לפרטיות שלי...
מה דעתכם על לקחת אייפון לטירונות? הבנתי מצד אחד שאפשר שהוא יהיה עלייך כל היום כבוי, אבל חלק אומרים שלא. מישהו יודע? הרי מצד אחד חושבים על גניבות ומצד שני אף אחד לא רוצה שיהיה לו משעמם כשירצה להתנתק קצת מהיום שהיה...
ואם כבר טלפון, אז טעינה! מישהו יודע אם יש מספר שקעים מצומצם או שצה"ל מתחשב בכולם?
אני עושה טירונות כלל צה"לית ככל הנראה ויש לי פרופיל 97. הקטע הוא שעברתי פעמיים בי"ח וכמה טיפולים מאז. כדאי להוריד פרופיל, כדי שבטירונות יתחשבו?

שיהיה לכם יום נעים

והלוואי שזה יעבור בלי קושי נפשי

גל

tritone

New member
כמה תשובות

1. ברוב המקומות צה"ל לא שמע על וילון, או שהוא שמע אבל תעדיפי להתרחק ממנו כי הוא ממש מגעיל... לפעמים יש וילונות בחלק מהמקלחות ואז יש תור ארוך לוילונות ותור קצר סתם למקלחת
באופן כללי כנראה שלא תשמרי על 100% פרטיות בזמן הטירונות וגם בהמשך אבל או שתמצאי את השיטות שלך או שיפסיק להיות לך אכפת.
2. אני לקחתי את הסמארטפון שלי לכל שלב בצבא, כי זה באמת ממש כיף לדבר עם המשפחה ולהנות מגישה לציוויליזציה באינטרנט. ברוב המקומות הפלאפון אמור להישאר בחדר ואסור להשתמש בו בכל זמן שהוא לא שעת ט"ש אבל אין על זה הרבה פיקוח. אני הייתי עם הפלאפון כבוי עלי והדלקתי אותו בכל ההפסקות, גם כשלא הייתי בחדר... ברור שיש סיכון לגניבות אבל תקחי מנעולים לתיק ויהיה בסדר.
3. זה ממש תלוי לאן את מתגייסת ואיפה תהיה הטירונות שלך, אבל תמיד אפשר להתחלק- חלק מטעינים בלילה וחלק בהפסקות וכו'.
4. נראה לי שכבר מאוחר מכדי להוריד פרופיל, אבל באופן כללי בד"כ הפטורים לטירונות נקבעים על פי פגישה עם הרופא \ חובש בבסיס הטירונות אז אל דאגה.
בהצלחה!!

למעלה