הטלבטות לגבי הונברסיטאות,

הטלבטות לגבי הונברסיטאות,

שלום אני מעונין ללמוד מדעי המחשב לתואר ראשון אני מטלבט בין אונברסיטת אוטרלו לבין טורונטו שאלתי השניה היא מהי שיטת לימודים הנקראת קו אופ בתודה מראש

Dry Martini

New member
אתה מתכוון ווטרלו אולי?

ווטרלו בעלת גישה יותר מעשית ואוניברסיטת טורונטו יותר תאורטית. ווטרלו נחשבת לטובה ביותר בקנדה. קואופ זה שילוב של עבודה מעשית בלימודים (התואר יותר ארוך בגלל זה). אני לא בטוח אם מותר לעשות קואופ עם ויזת סטודנט - אתה חייב לברר את זה קודם.

pumpernickel

New member
לימודים בקנדה

בתור אחד שעשה תואר ראשון באוניברסיטת DALHOUSIE בהליפקס אני בהחלט ממליץ. במיוחד אם אתה רוצה ללמוד את השפה. מספר דוברי העיברית בעיר הוא מוגבל ביותר. בנוסף, מזג האוויר הוא יחסית סולידי בהשוואה לטורנטו או מונריאול. מצורף קישור לרשימת אוניברסיטאות בקנדה.

Torontonian

New member
Waterloo is the best program

in Mathematics & computer science in Canada, and ranked third in the world, behind shanghai U, and MIT of Boston, If you can get in, and afford to pay your way through the long and competitive program, by all means do it! Toronto is more theoretical, and less prestigious then Waterloo in this field.

New Canadian

New member
לא יודע לגבי הדירוג שנתת

אבל דיברתי עם בוגרת ווטרלו שנרשמה עכשיו לדוקטורט בארבע אוניברסיטאות הטובות בארה"ב במדעי המחשב והתקבלה לכולן, רק לבחור.

למעלה