הטלה של קינג קלי' שלי.

Itamar Levy12

New member
הטלה של קינג קלי' שלי.

מדובר בקינגית קליפורניה שלי שזווגה עם זכר של יובל אוסמן(Youval) כנראה אתמול בלילה התחילה להטיל כהיא כבר התחילה להביא ביצים לכיוון בסיס הזנב, היום בבוקר וראיתי 5 ביצים ב 7:30 בבוקר. כרגע יש 8 ביצים בחוץ ולדעתי יש עוד כמה בבטן,נמשיך לעדכן בעוד כמה שעות,כרגע אני לא רוצה להציק לה בתמונות וכו'.(הקצב זה בערך 50 דק' לביצה). הזיווג(הזכר הוא האלבינו): http://forums.exoticpets.co.il/attac...1&d=1149419710 נקווה לבקיעות,הביצים נראות אחלה! זה ההטלה היחידה שלי לעונה הזו ככל הנראה. איתמר לוי.

Nevo Schwartz

New member
../images/Emo49.gif, איתמר.

כיף לראות שההטלה הולכת כמו שצריך, עכשיו ההדגרה ובתקווה בקרוב נראה כמה אלבינויים בוקעים.
נבו

Itamar Levy12

New member
תודה רבה נבו!

כרגע יש 14-16 ביצים בחוץ(די קשה לעקוב במיוחד שאני לא שם כל הזמן ומשגיח) וכמו שאני רואה יש עוד 2-4 ביצים בתוך הבטן. תודה למי שצפה,תחזיקו אצבעות שהכל ילך טוב גם בהדגרה
האינקובטור מוכן ומכוון על הטמפ' והביצים ניראות מעולות.

Itamar Levy12

New member
בספירה חזורת

זה ממש מבלבל ככה מבחוץ לטרריום דרך הרווח של התא הטלה. לדעתי יש בערך 12-14 ביצים. כשהכל יגמר אני יעלה תמונה של הכלי לפני שאני מכניס לאינקובטור.

Itamar Levy12

New member
אם כבר אבישי אמר זמן.

הנה הלוחות זמנים שהיו בהריון הזה: זיווגים בתאריכים: 30.4 3.5 6.5 נשל בתאריך: 27.5 הטלה: 11.6

naja

New member
מזל טוב!!

הביצים נראות טוב. בהצלחה בהדגרה.

Itamar Levy12

New member
אוקיי סיכום הטלה!

לפני כשעה וחצי הנחשה סיימה להוציא את הביצה האחרונה! ועכשיו היא יצאה מהכלי.סגרתי אותו כמו שצריך שמתי מד טמפ' בפנים ולאינקובטור! בסה"כ יצאו כ 17 ביצים! הטלה ראשונה של הנחשה,היא ניראת די רזה כרגע. אני מוטש(כאילו עברתי את זה איתה) אבל מרוצה מהיום הזה,הטלה ראשונה אי פעם אצלי. להת' ומקווה להראות בקיעות! איתמר לוי.

naja

New member
17 זה יפה מאוד לקליפורניה.

מה האורך שלה? אם זו הדגרה ראשונה אני ממליץ על כמה שפחות התעסקות עם הביצים.

Itamar Levy12

New member
תשובות

האורך שלה הוא 140-145 ס"מ. הדגרה ראשונה,בהחלט כמה שפחות התעסקות שמתי באינקובטור,שאותו אני פותח פעם ביום בשבוע הקרוב רק לראות שכל הטמפ' תמיד יציבות(במיוחד שיש את הביצים,למרות שגם קודם לכן בדקתי) אחר"כ אני יפתח אותו פעם ב7-10 ימים כשאני פותח את הכלי של הביצים לאוורר טיפה. בכל מקרה בשבועיים האחרונים האינקובטור יציב ברמה של סטיה של מעלה אחת,ככה שאני לא מודאג מאוד,נתן לטבע לעשות את שלו עם הזמן. איתמר לוי.

למעלה