תודה גם לכם אסף ויונתן
בשיטה הספציפית הזו לא יצא לי להשתמש עדיין....כאמור, אין לי אינקובטור כמו שלחלקכם יש, אז אני מנסה לעשות את המיטב ללא האינקובטור. יצא לי להדגיר רק על מצע ורמיקוליט. הקיץ לא הצלחתי להשיג ורמיקוליט, ואני לא יודע עד כמה מצע אחר טוב. האמת היא שאני קצת "מאמר" בהטלה הזו, לקחתי 5 ביצים ושמתי אותם על רשת אשר צפה על פני המים וחמשת הביצים האחרות אני מנסה להדגיר על נסורת (את הנסורת שמתי במקפיא לכמה שעות,אני מקווה שזה קצת יחטא את זה) . אכן כמו שאמרת אסף, השיטה שבה הביצים צפות על פני המים (ללא מגע עם המים כמובן) מתאימה יותר לביצי פיתונים הדורשים יותר לחות ולא לביצי זעמנים. אני יודע שאני מסכן פה את התפתחות הביצים, והשיטות האלו הרבה פחות טובות משלכם, אך אין לי שיטה אחרת להדגיר את הביצים, אני אראה בהמשך אם אכן יש איזשהו אחוזי הצלחה קטנים בשיטות ההדגרה האלו שאני מנסה. כמובן, אני דיי בטוח שתתעצבנו אוליי מהשיטות הפחות טובות האלו, אך אין לי שיטה אחרת. חוץ מזה שאם לא יבקע אף נחש מהביצים האלו אוליי זה אכן בזבוז זמן או איך שלא תקראו לזה, אך זה ללא ספק אינו סוף העולם. אם זה לא ילך אז לא ילך, מטעויות לומדים. בכל אופן אני חושב שכדאי לתת לנקבה בשנה הבאה "מנוחה" מכל תהליך הרבייה. למרות הכל אני נשאר אופטימי, לא יודע עד כמה זה יעזור לי, ואוליי אכן היה עדיף להדגיר את הביצים ללא מצע כלל. שוב, אני דיי בטוח וחושש שלא תאהבו את השיטה שבה אני מדגיר, אבל שוב, זה לא סוף העולם אם יבקעו רק חלק קטן מן הביצים או לא יבקעו כלל. מצטער אם הכעסתי מישהו/י. יום טוב, ינאי