היום כי קרה משהוא נוראי הייתי צריכה להיות מנותחת עכשיו במאי על ידי מראסי בוורס שבאה ב11 במאי לנתח בתל השומר הייתי ברשימה של המנותחת שהיו צריכות להיות מנותחות כבר במאי מה שקרה זה שצילצלו אליי 4 פעמים ולא עניתי לטלפון לפלא פון כי הוא לא היה עליי היתקשרתי לגברת דליה גלבוע לדעת מה קורה איתי כי לא ידעתי ביכלל שאני ברשימה לא שלחו לי הודעה מכתב בדואר כלום אז התקשרתי לשאול וגברת דלייה גלבוע הודיעהלי שניסו ליצור איתי קשר לא השיגו אות בפלא פון שהרשימה של המנותחות שאמרות להיתנתח במאי כבר ניסגרה ואני אצרך לחכות ליוני יולי מתי שהאדון הנכבד אלון לירן יחזור לחזור ויתחיל לנתח התחלתי לבכות לה באטלפון אמרתי לה איך את עושה לי דבר אז ביגלל שלא עניתי לטלפון 4 פעמים שהיתקשרתם זאות סיבה להוציא אותי מהרשימה של המנותחות שצריכות להיות מנותחות במאי על ידי מארסי בווארס? אז היא אמורת לי אין מה לעשות אנחנו היתקשרנו ולא היה מענה ואחרי זה היא גמרה אמרה לי אבל את עבר כריתת אשכים אמרתי לה נו ומזה קשור אחד לשני עברתי כריתת אשכים כדי שלא יהיה לי טסטסטרון יותר בגוף אבל אין לי איבר מין נשי שאני יכולה להנות מימנו מזה עוזר לי בידיוק והיא חזרה על עצמה היא אמרה שאין מה לעשות אני אצטרך לחכות עוד חודשיים כולי בוכה בוכה עם ים של דמעות היתקשרתי לנורה גרינברג נורה גרינברג התקשרה אליה דיברה איתה וזה גם לא עזר היא אמרה לה שהרשימה כבר ניסגרה ואני אצטרך לחכות עוד חודשיים שמנתח שחזר מההיתמחות שלו מחוייל ואני איהיה שפנת ניסיונות שלו בכיתי נורא אמרתי איך הדליה גלבוע הזאות יכולה לעשות לי את זה רק ביגלל שלא יכלה ליצור איתי קשר בטלפון שלא עניתי לפלא פון כי הוא לא היה לידי אני לא מפסיקה לבכות גם עכשיו
בישבילי עוד חודשיים זה כבר סוף העולם כי אני כבר מחכה שנה ולמה למה פאק כוס עמק ערס למה ביגלל שלא הצלחתי לענות לטלפון בזמן המתאים אז זהוא היא הוציאה אותי מהרשימה של מנותחות של מרסי בוורס למה למה לתת לי עוד זמן לחכות גם ככה ההחלמה של הניתוח קשה ואני כבר רוצה להיות אחרי זה למה זה לא פייר הדליה גלבוע הזאות פשוט בן אדם רע ובישבילי זה כן סוף העולם כי כול יום שאני מתעוררת עם זין בין הרגליים זה בישבילי סוף העולם אני לא מקיימת יחסי מין אין לי חבר כי כול גבר שידע שיש לי זין בין הרגליים יגיד לי ביי ביי איזה מין חיים יש לי ואת עוד באה ואומרת לי זה לא סוף העולם למה אני צריכה לשלם על הטעויות של הגברת גלבוע הזאות
בפרופורציה איזה פרופורציה על מה את מדברת עברתי את הכול וברגע שצריך מבטלים לך תניתוח מתי שצריך ועוד אומרים לך זה מה יש איך בידיוק אני וקהילה שלמה שמחכה לניתוחים אמורים לקחת דברים בפרופורציה אני הייתי צריכה להיתנתח הוציאו אותי מהרשימה ושמו מישהיא אחרת שביכלל הייתה צריכה להיתנתח יותר מאוחר למה כי הם שמו את הדברים בפרופורציה? ואני לא צריכה לחכות חודשיים ולא יכולה כי נימאס לי נימאס לי טרטי משמע בלאט שנה חיכיתי ועוד חודשיים זה כבר בישבילי סוף העולם למה אני צריכה לחכות עוד חודשיים שעכשיו הייתי ברשימה של המנותחות של חודש מאי והייתי צריכה להיות כבר מנותחת
תל השומר מסוגלים להוציא את כולם מהדעת ומהפרופורציה רק שעברתי את הוועדה הודיעה לי גברת גלבוע שאין מנתח בתל השומר מזה פרופורציה? מה לעשות כלום תהיי תלויה באוויר תחכי עד שיהיה מנתח סבבה מחכה שנה מרסי הייתה פה כבר ניתחה אני לא היית ברשימה חיכיתי מרסי בוורס שוב באה לכאן לנתח אני ברשימה אבל ביגלל שלא הצילחו להשיג אותי בפלא פון הוציאו אותי מהרשימה מה לעשות תחכי עוד חודשיים שלושה ניראה מה יהיה כוס עמק ערס על איזה פרופורציה את מדברת 7 שנים בתהליך פרופורציות
לא מדובר פה בניתוח אף או גורגרת אלא בניתוח לשינוי מין את לא יכולה להשוות ניתוח שעברת לניתוח לשינוי מין חוץ מיזה את עברת את הניתוח אחרי שבוע ואני עוד אצטרך הרבה זמן אים זה היה ניתוח אף או משהוא אחר לא הייתה לי שום בעיה לחכות הבעיה שכבר אי אפשר לחכות לניתוח לשינוי מין אני לא יכולה לחכות הוועדה עשתה מימני צוחקת וממשיכה לעשות אני לא יכולה להנות ממין לעשות סקס אני לא יכולה לנהנל חיים אישיים עם גבר כי מתי שהוא ירצה להכיר אותי אני אגיד לו היי אני טראנסית עם בולבול בין הרגליים מהוא יגיד לי ביי אמא שלי כבר יצאה מדעתה שואלת נו מתי מתי כבר יהיה לך תניתוח אז מזה בעצם נתן לי שעברתי את הוועדה לא לא הייתי זקוקה לאישור שלהם כדאי שיאשרו לי שאני אכן טראנסקסואלית את זה ידעתי עוד מגיל 7 הייתי זקוקה לניתוח לשינוי מין כדי לחיות את חיי בתור מי שאני מרגישה ורוצה להיות חשבתי שפניתי לאנשי מקצוע שיעזרו לי פניתי לאנשים שעשו מימני צחוק וממשיכים לצחוק עליי