הטלפון הישיר של דליה גלבוע

טלייי1988

New member
הטלפון הישיר של דליה גלבוע

של המשרד שבו היא יושבת בימי רביעי הוא 03-5303618 רק במיספר הזה ניתן יהיה להשיג אותה וגם עכשיו יום רביעי

טלייי1988

New member
זאות אני הייתי שצילצלתי אליה כול הזמן

היום כי קרה משהוא נוראי הייתי צריכה להיות מנותחת עכשיו במאי על ידי מראסי בוורס שבאה ב11 במאי לנתח בתל השומר הייתי ברשימה של המנותחת שהיו צריכות להיות מנותחות כבר במאי מה שקרה זה שצילצלו אליי 4 פעמים ולא עניתי לטלפון לפלא פון כי הוא לא היה עליי היתקשרתי לגברת דליה גלבוע לדעת מה קורה איתי כי לא ידעתי ביכלל שאני ברשימה לא שלחו לי הודעה מכתב בדואר כלום אז התקשרתי לשאול וגברת דלייה גלבוע הודיעהלי שניסו ליצור איתי קשר לא השיגו אות בפלא פון שהרשימה של המנותחות שאמרות להיתנתח במאי כבר ניסגרה ואני אצרך לחכות ליוני יולי מתי שהאדון הנכבד אלון לירן יחזור לחזור ויתחיל לנתח התחלתי לבכות לה באטלפון אמרתי לה איך את עושה לי דבר אז ביגלל שלא עניתי לטלפון 4 פעמים שהיתקשרתם זאות סיבה להוציא אותי מהרשימה של המנותחות שצריכות להיות מנותחות במאי על ידי מארסי בווארס? אז היא אמורת לי אין מה לעשות אנחנו היתקשרנו ולא היה מענה ואחרי זה היא גמרה אמרה לי אבל את עבר כריתת אשכים אמרתי לה נו ומזה קשור אחד לשני עברתי כריתת אשכים כדי שלא יהיה לי טסטסטרון יותר בגוף אבל אין לי איבר מין נשי שאני יכולה להנות מימנו מזה עוזר לי בידיוק והיא חזרה על עצמה היא אמרה שאין מה לעשות אני אצטרך לחכות עוד חודשיים כולי בוכה בוכה עם ים של דמעות היתקשרתי לנורה גרינברג נורה גרינברג התקשרה אליה דיברה איתה וזה גם לא עזר היא אמרה לה שהרשימה כבר ניסגרה ואני אצטרך לחכות עוד חודשיים שמנתח שחזר מההיתמחות שלו מחוייל ואני איהיה שפנת ניסיונות שלו בכיתי נורא אמרתי איך הדליה גלבוע הזאות יכולה לעשות לי את זה רק ביגלל שלא יכלה ליצור איתי קשר בטלפון שלא עניתי לפלא פון כי הוא לא היה לידי אני לא מפסיקה לבכות גם עכשיו

טלייי1988

New member
כאלה הם תל השומר נותנים לכם לעבור וועדה

של שנתיים ואחרי זה תוקעים אותכם בלי ניתוח ואני צריכה לשלם על הטעויות שלהם ועל המערכת המטומטמת והאבסורדית שמיתנהלת שמה

טלייי1988

New member
תגידו לי דבר אחד למה אלוהים כול כך שונא אותי

למה אני לא בן אדם רע אני לא עושה לאף אחד רע אז למה כול העוש הזה על מה הוא מעניש אותי ומקשה עליי עוד יותר לחיות למה

Ellianne

New member
לא סוף העולם

דליה הוציאה שם רשימה של מנותחות ואת היית השנייה ברשימה. אז את לא לגמרי שפן ניסיונות, יש אחת לפנייך.

חוץ מזה שהרופא שמגיע לחו״ל כבר ביצע ניתוחים, זה לא שהוא לגמרי חסר ניסיון.

כל עכבה לטובה :)

טלייי1988

New member
למה אני צריכה לחכות עוד חודשיים

בישבילי עוד חודשיים זה כבר סוף העולם כי אני כבר מחכה שנה ולמה למה פאק כוס עמק ערס למה ביגלל שלא הצלחתי לענות לטלפון בזמן המתאים אז זהוא היא הוציאה אותי מהרשימה של מנותחות של מרסי בוורס למה למה לתת לי עוד זמן לחכות גם ככה ההחלמה של הניתוח קשה ואני כבר רוצה להיות אחרי זה למה זה לא פייר הדליה גלבוע הזאות פשוט בן אדם רע ובישבילי זה כן סוף העולם כי כול יום שאני מתעוררת עם זין בין הרגליים זה בישבילי סוף העולם אני לא מקיימת יחסי מין אין לי חבר כי כול גבר שידע שיש לי זין בין הרגליים יגיד לי ביי ביי איזה מין חיים יש לי ואת עוד באה ואומרת לי זה לא סוף העולם למה אני צריכה לשלם על הטעויות של הגברת גלבוע הזאות

טלייי1988

New member
כמה שבא לי להרוג את כול המערכת המזוינת שלהם

שמה לא יכולה יותר לראות אותם או לשמוע

טלייי1988

New member
עכשיו את אומרת שגברת גלבוע טובה

אבל ניראה אותך מדברת אחרי הוועדה

Ellianne

New member
תקחי דברים בפרופורציה

התקשרת, בכית, פנית לנורה, ניסית. עשית כל מה שיכלת. לא נורא, אז עוד חודשיים. את תעברי את הניתוח, זה לא שביטלו לך אותו לגמרי.

טלייי1988

New member
את במקומי בטוח היית לוקחת הכול

בפרופורציה איזה פרופורציה על מה את מדברת עברתי את הכול וברגע שצריך מבטלים לך תניתוח מתי שצריך ועוד אומרים לך זה מה יש איך בידיוק אני וקהילה שלמה שמחכה לניתוחים אמורים לקחת דברים בפרופורציה אני הייתי צריכה להיתנתח הוציאו אותי מהרשימה ושמו מישהיא אחרת שביכלל הייתה צריכה להיתנתח יותר מאוחר למה כי הם שמו את הדברים בפרופורציה? ואני לא צריכה לחכות חודשיים ולא יכולה כי נימאס לי נימאס לי טרטי משמע בלאט שנה חיכיתי ועוד חודשיים זה כבר בישבילי סוף העולם למה אני צריכה לחכות עוד חודשיים שעכשיו הייתי ברשימה של המנותחות של חודש מאי והייתי צריכה להיות כבר מנותחת

טלייי1988

New member
7 שנים אני בפרופורציה

תל השומר מסוגלים להוציא את כולם מהדעת ומהפרופורציה רק שעברתי את הוועדה הודיעה לי גברת גלבוע שאין מנתח בתל השומר מזה פרופורציה? מה לעשות כלום תהיי תלויה באוויר תחכי עד שיהיה מנתח סבבה מחכה שנה מרסי הייתה פה כבר ניתחה אני לא היית ברשימה חיכיתי מרסי בוורס שוב באה לכאן לנתח אני ברשימה אבל ביגלל שלא הצילחו להשיג אותי בפלא פון הוציאו אותי מהרשימה מה לעשות תחכי עוד חודשיים שלושה ניראה מה יהיה כוס עמק ערס על איזה פרופורציה את מדברת 7 שנים בתהליך פרופורציות

טלייי1988

New member
לא יקח לך עוד הרבה זמן עד שתיצאי מהפרופורציות

שלך אני מבטיחה לך תל השומר יגמרו לך לזה אל תידאגי

Ellianne

New member
אבל זה לא שווה עצבים ודמעות

תנסי לכתוב לדליה מכתב או משהו, אולי היא תשנה את דעתה.

גם לי ביטלו ניתוח שעתיים לפני שהייתי צריכה להכנס לחדר ניתוח. כתבתי מיכתב ועברתי את הניתוח כבר בשבוע אחרי.

גם אני בכיתי והתעצבנתי אבל הבנתי שזה לא שווה את זה.

טלייי1988

New member
כבר לא יעזור היא אמרה שהרשימה נסגרה

לא מדובר פה בניתוח אף או גורגרת אלא בניתוח לשינוי מין את לא יכולה להשוות ניתוח שעברת לניתוח לשינוי מין חוץ מיזה את עברת את הניתוח אחרי שבוע ואני עוד אצטרך הרבה זמן אים זה היה ניתוח אף או משהוא אחר לא הייתה לי שום בעיה לחכות הבעיה שכבר אי אפשר לחכות לניתוח לשינוי מין אני לא יכולה לחכות הוועדה עשתה מימני צוחקת וממשיכה לעשות אני לא יכולה להנות ממין לעשות סקס אני לא יכולה לנהנל חיים אישיים עם גבר כי מתי שהוא ירצה להכיר אותי אני אגיד לו היי אני טראנסית עם בולבול בין הרגליים מהוא יגיד לי ביי אמא שלי כבר יצאה מדעתה שואלת נו מתי מתי כבר יהיה לך תניתוח אז מזה בעצם נתן לי שעברתי את הוועדה לא לא הייתי זקוקה לאישור שלהם כדאי שיאשרו לי שאני אכן טראנסקסואלית את זה ידעתי עוד מגיל 7 הייתי זקוקה לניתוח לשינוי מין כדי לחיות את חיי בתור מי שאני מרגישה ורוצה להיות חשבתי שפניתי לאנשי מקצוע שיעזרו לי פניתי לאנשים שעשו מימני צחוק וממשיכים לצחוק עליי

Ellianne

New member
כשהייתי אצל דליה

היא התקשרה אליה ובכתה לה רבע שעה. שמעתי אותה דרך הטלפון וזה באמת לא נעים.

טלייי1988

New member
עזבי אליאן מה את מסבירה ליצורה כמוהה

שהיא חסרת רגשות חסרת שכל חסרת אנושיות היא יודעת רק לשבת פה בפורום ולהוציא את הרעל שלה שהיא בעצמה מורעלת מימנו

למעלה