הטסט הקרוב...

NONSHLUCK

New member
הטסט הקרוב...

טוב אז דבר ראשון אני אתחיל עם חיוך:

:)

בקרוב אני ניגש לטסט, מחר אני משלם אגרה וכל הכספים ויש לי כמה דברים להגיד ולשאול אתכם:
1. יש עכשיו בעיות עם הטסטרים... כמה זמן אני אצטרך לחכות אם אני לא אעבור את הטסט הראשון (שסטטיסטית זה הגיוני מאוד)
2. יש לי בעיות בחציית נתיבים- כלומר להסתכל במראה ולהחליט אם להיכנס או לא, פשוט לא מבין את זה...
הבעיה הזו היא בעית תזמון אותו דבר גם קורה לי בהשתלבות בצמתים ללא רמזורים... התזמון הזה "טריקי"...
3.אוטובוסים(!) שמתי לב שיש לי תמיד בעיות עם נהגי אוטובוס שבאים לצאת מהתחנה הם מאותתים אבל הם גונבים טיפה אל תוך הנתיב ואז זה מאוד מבהיל, אז צריך לזוז טיפה שמאלה על מנת שלא לפגוע בהם... בפעם האחרונה שעשיתי את זה קיבלתי ברקס מהמורה... מה הסדר פעולות המומלץ כאן?
4. מה סדר הפעולות המומלץ אם בתוך מקום עירוני אני צריך לעקוף רכב (או במקרה שלי- אוטובוס) בכביש דו סיטרי, כשיש לי מעט שדה ראייה?
5. משהו שמאוד עיצבן אותי וכל פעם שאני רואה את זה אני חושב על "שוטגן" שצריך לקנות לאוטו על מנת לטפל בנהגים חצופים כאלה:
http://www.test1.co.il/sample_test.aspx
זהו סרטון שבו מצולם נבחן טסט מרכב אחורי שעוכב אחרי הנבחן, שימו לב ב דקה 1:38 הרגע שבו הנבחן נכשל...
הוא עשה הכל בסדר! הוא אותת לפני הפניה, והתחיל לחצות אבל מה שמנע ממנו להצליח בחצייה זה נהג בן א@ף זו%ות שדער במורד המסלול, ואני יכול לשים אתכם כסף שהוא ראה שמדובר בטסט... אז במקום לעצור טיפה כדי להביא לו להשתלב הוא המשיך לדעור! עם נהגים חא%ות כאלה ששמים לך רגליים איך אפשר לצפות מתלמיד לעבור טסט? אני רואה את זה ואני מתעצבן כל פעם... ואתם יכולים להגיד שגם בחיים האמיתיים זה יכול לקרות אבל דחיל- רבאק, טיפת התחשבות, זה טסט שעולה הרבה כסף!

תודה רבה

למעלה