הטסת חתול לקנדה

מישל 80

New member
הטסת חתול לקנדה

היי, למישהו יש המלצה על חברת תעופה להטסת חתול? חשוב לי שהוא יהיה בתא הנוסעים בכלוב ולא בתא המטען. לאל- על יש את השירות הזה, אבל אשמח להמלצות על עוד חברות. חוץ מזה, אשמח לטיפים בנושא ממי שהטיס חתול לקנדה. תודה וסופ"ש נפלא .

placid1

New member
Austrian Airlines

לפני שנה, בכלוב (ומחוצה לו) בתא הנוסעים. מכל האפשרויות שבדקנו הם היו הכי חביבים במהלך הברורים ולא היו להם הגבלות כמו שיש באל על ובאייר קנדה. מעבר לכך, אנחנו מעדיפים תמיד לטוס עם עצירת ביניים באירופה, גם כשאין עימנו חתול, כדי לחלץ עצמות, ללכת לשירותים נורמליים ולאכול אוכל אכיל. הצוות היה מקסים, התעניינו בשלומו והביאו מים. החתול צריך להיות מתחת למשקל מסוים (לא זוכרת) כדי לטוס בתא הנוסעים והכלוב צריך להיות בגודל מסוים כך שניתן להניחו למרגלות הכסא בהמראה/נחיתה. טסתי בעבר מספר פעמים עם חתולה, כשבפעם הראשונה (והאחרונה) היא היתה בתא המטען ונראתה מאד מסכנה בסוף המסע. מאז, טסתי איתם רק בתא הנוסעים, ולמרות שבאופן כללי הם מעדיפים את הבית, החוויה היתה קלה יותר. פרט להמראה ולנחיתה, הם יצאו מהקופסא וישבו על ברכנו ואפילו גרגרו. שלנו מעולם לא הכניסו גרגר מזון או טיפת מים במהלך הטיסה, אבל התאוששו מהר ברגע שהגענו לבית/מלון. בכניסה לטורונטו אתם צריכים להראות תעודה מוטרינר (רגיל, אין צורך בוטרינר מחוזי) שמעידה שהחתול עבר חיסון לכלבת בשנה האחרונה ולא פחות מ-3 שבועות לפני הטיסה. בהצלחה ונסיעה טובה.

מישל 80

New member
תודה רבה על התשובה. אני אוסיף עוד דבר לשאלה

המקורית שלי- אני מחפשת חברות תעופה שמגיעות לוונקובר. תודה

yanivran

New member
אני יכול בעיקר להמליץ על כלוב גמיש

בעיקרון יש למיטב זכרוני לא מעט חברות שאפשר להטיס את החתול בתא הנוסעים, אבל חלקם לא מקבלים כלובים קשיחים, לכן עדיף להביא כלוב גמיש... אנחנו טסנו עם לופטהנזה עם כלובים קשיחים, כשרצינו לעבור טיסת המשך (הטיסה איחרה לטיסת ההמשך המקורית), אז טיסת ההמשך הייתה אמורה להיות של united והם לא מקבלים כלובים קשיחים אלא רק גמישים, כך שנאלצו לטוס למינכן ומשם לקחת עוד מטוס של לופטהנזה. (זה היה לארה"ב אבל הרעיון אותו רעיון).

למעלה