הטסת כלב לקנדה

guinness2

New member
הטסת כלב לקנדה

שאלה, האם מישהו התנסה בהטסת כלב מהארץ לקנדה (כלב גדול...) אם כן, האם יש המלצות שיקלו על הכלב ועל הבעלים
? תודה

יש כללים ברורים לגבי אייר קנדה

אני לא יודע מה לגבי אל על. הכלבים מוטסים בקארגו, יש להאכיל את הכלב סמוך לפני העליה למטוס, אפשר להשאיר צלחת עם אוכל בכלוב. מיים זה בעיה תתייעץ עם חנות מחמד איך אפשר לארגן שלר יישפכו. צריך מסמך בריאות וזיהוי באנגלית מהוטרינר שלך או הויטרינר המחוזי של משרד החקלאות (לארה"ב רק וטרינר מחוזי) כולל אישור חיסון כלבת. המסמך צריך להיות מופק לא יותר מ 10 ימים לפני הטיסה. שחרור מאיר קנדה קארגו: המסוף נמצא בעורף שדה תעופה, לא סביר לעשות את זה עם מונית או לימוזינה, רק רכב שכור, או רכב של חבר, לא לשכוח שהכלוב הוא גדול. הנסיעה לשם היא כ רבע שעה מהטרמינל והניווט חייב להיות מדוייק. (לא קל למצוא)תהליך השחרור לוקח כ שעה, וכרוך בנסיעה בין שני בניינים סמוכים - הקארגו והמכס. לגבי אל על אין לי מושג אם צריך לעבור בקארגו או שמשחררים במסוע המזוודות. יש לי בישראל כלוב שניתן להשאיל אותו לצורך הטיסה. לגבי זמינות לתאריך מסויים שלח מסר.

קרלי123

New member
הטסת כלב

אני הבאתי מהארץ לטורונטו כלב גדול (90 פאונד) וחתול עם אל על. שניהם נשלחו במטען והגיעו במסוע ליד המסוע של המזוודות. הבאתי מהארץ אישור של הוטרינר המחוזי ופנקס חיסונים באנגלית. לכלב נתתי כדור מטשטש בלבד שנתן לי הווטרינר ולחתול לא נתתי כלום. בארץ אתה נמצא עם החיה עד בערך שעה לפני ההמראה ואז היא נשלחת ונפגשים שוב בנחיתה. בהצלחה!

guinness2

New member
תודה רבה על כל המידע

היכן ניתן להשיג כלובים להטסה (הכלב שוקל כ-50 ק"ג) והחתולה 3 ק"ג. מי שהטיס חיות - האם כדאי לתת טשטוש - איך נראה שעבר על החיות? כמו שאתם מבינים זה הלחץ שלי כרגע... כמו כן האם שווה לקחת חברה מהארץ שתעשה את כל הסידורים או שזה מיותר? תודה רבה, מיכל

Skyfire42

New member
שווה לחפש כלוב משומש ביד-2 או לוח אחר

רוב חברות הטיסה ממליצות לא לטשטש. הכלב שלנו היה נרגש אבל עבר את זה בסדר (לא לכלך את הכלוב אפילו שהיה סגור כ-20 שעות ת"א-ל"א). אנחנו ריפדנו את תחתית הכתוב בחיתולי מזרון ושמנו את הכרית והשמיכה שלו בפנים. הרגלנו אותו לכלוב פתוח (בלי חלק עליון) לכמה שבועות ואז עם הכיסוי והדלת לעוד שבועיים כאשר סגרנו אותו מדי פעם כשהיו אורחים שיתרגל. בסופו של דבר הוא נכנס לכלוב בלי בעיות. לגבי מים אנחנו קנינו מתקן שמכיל מים והכלב צריך ללחוץ עם הפה על הפיה בשביל שיצאו המים. לקח קצת זמן ללמד אותו ולא היינו בטוחים שהוא תפס אבל הוא שתה במהלך הטיסה. אוכל לכלב אל תטרחו להביא אם אתם טסים ישירות לקנדה - אסור להכניס ויקחו לכם אותו. אנחנו לקחנו כמות קטנה וחשבנו לתת לו בל"א אבל בסוף החלטנו שעדיף שלא יאכל לפני טיסה נוספת (ל"א-ונקובר), וכשהגענו לקחו לנו. איך שהגענו למלון קפצתי ל 7-11 וקניתי לו פדיגרי. החברות שאומרות שעושות את הסידורים זה סתם מיותר אם הכלב טס אתכם. לדעתי עדיף לכלב שיראה אנשים מוכרים עד הרגע האחרון. לחתולה תקנו סל נשיאה גמיש (לא אמור להיות יקר מדי) ותקחו אותה אתכם בקבינה.

למעלה