הטעות הגדולה של טומי

הטעות הגדולה של טומי../images/Emo108.gif

אררר... לשכן שלי היה את יום שישי-6 how kmew ו... טומי האידיוט הזה אם הוא לא היה הולך לשם ומתחיל לדקור גופה כמו נרקופיל אז 700 איש היו עוד חיים היום (כל הכבוד טומי יא אפס) בשביל מה לדקור גופה מה ג'ייסון ירגיש את זה
הוא לא היה יכול לבעוט בתמונה של ג'ייסון הילד משוגע לגמרי
הסוף היה קצת לא ברור... וג'ייסון-איזה חתייייייייייייייך

europe1990

New member
סיפולר מעלי!!!!!../images/Emo46.gif ומתחתי

אתה לא מבין טומי נהפך לאובססי בעקבות הטרואמה שהייתה לו בגיל 12!!! יום שישי החלק הרביעי!!!! וכמובן בעקבות האירועים שהוא עבר ביום שישי ה13 החמישי, -"שטומי הוכנס לבית נוער" מיוחד !! והחיזיונת והחלומות!!! טומי הושפע מאוד עד שיגעון(הייתי אומר)!!! הסוף לא ברור ? מה בדיוק?? ג'יסון לא מת הוא חייייייי!!!

זה לא ספוילר רציני ואופס סורי../images/Emo108.gif

ארר... הוא חיי או.קיי השכן שלי (כן אני יראה את הסרט הזה לבד, ממש) אמר לי שהוא מת אבל זה לא נראה לי הגיוני במיוחד כי הוא חיי
אוקיי עשית לי סדר בראש תודה
(ומי ידע שטומי אובססיבי
)

יש לכם תמונות של יום שישי../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

ונראה לכם שג'ייסון עושה קידוש כל יום שישי
(חי חי חי)

europe1990

New member
אחייייי לך לקבצים (פה בפורם)

אני שמתי מלללללללללללאאאאאאאאאאאאאאא תמונות מיום שישי ה13!!! יש גם תמונה מהפרק השישי בסוף!! שהוא בתוך המים!!!!!

xander55

New member
נקרופיל זה מישהו ששוכב עם מתים

וואטס דה פאקינג קשר?

europe1990

New member
לא בדיוק:

יש לזה כמה משמעויות: אדם בעל משיכה מינית עזה- ואדם שנמשך לגוויות!! טוב זה בערך אותו דבר-חחחחחחח את האמת גם אני לא מבין למה מיצי רשם את זה!!! העדפתי לא להגיב!! -ייייי

europe1990

New member
וזה מזכיר לי סרט עם ואל קלימר

אל איזה אדם שחברה שלה נפטרה, והוא שומר על הגופה שלה, ומתייחס אלייה כאילו היא חייה ונושמת, סרט אידיוטי שמושדר לפעמים בסנימה 1!!

europe1990

New member
שאמרתי :

אדם בעל משיכה מינית עזה- התכוונתי לסוטה מין!!!!!!!

אז מה אני ירשום../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

מתעלל גופות
את האמת בזווית מסוימת זה נראה כאילו... טוב לא משנה הקטע הוא שנקרופיל זה יכול להיות גם בהקשר של מתעלל באופן חמור אבל לא משנה נניח את זה בצד *לוקחים נקרופיל מנקרופילים אנונימיים ומניחים אותו בצד*

למעלה