הטעות שלי שחוזרת על עצמה

מילי1991

New member
הטעות שלי שחוזרת על עצמה

לחשוף על עצמך פרטים קריטיים לפני שהכרת את הבן אדם בכלל..לפני שנפגשתם
"לפלוט" דברים על עצמך שאסור לך להגיד..
אז זהו..
נגמר לפני שהתחיל
אני לא יודעת על מה אני יותר מתבאסת- על החשיפה בטרם עת
או על זה שככל הנראה, כבר לא ייצא מזה כלום
וסתם, למרות שאנחנו לא מכירים לעומק, הוא בחור ממש ממש טוב.. אז חבל לי בגדול

מילי1991

New member
ואנא מכם

חסכו את תגובות הנאצה
אני ממש מעדיפה לקבל חיזוקים ברגע זה..

ivgy1980

New member
קבלי
. ועוד אחד
!

pumking

New member
את מזכירה לי את עצמי

גם אני נוהגת לדבר על עצמי ולחשוף פרטים קריטיים שאני פוגשת אנשים חדשים....מנסה מאוד להמנע מזה ולשים לב עצמי. קבלי חיבוק .

Hermineh

New member
אני חושבת שרובינו ככה. נפתחות מהר מדיי. מילי,

את לא לבד.
זה באאאססססההה, אבל זה קורה לכולנו. נחמד לנו איתו, אנחנו נפתחות, מספרות ואז הוא נעלם.
החדשות הטובות זה שאני מאמינה שכשהם לא מעוניינים בך אז יומיים אחרי הדייט הם כבר לא זוכרים מה סיפרת להם.

שלום

לא לכולם יש טאקט מוצלח. אם תיצרי קשרים במסגרות ומתוך אהבה ותשקיעי בהם, פחות תצטרכי את הטאקט ותוכלי יותר בקלות ליצור אותם.

שיזדיין

מי שישמע, הבן אדם לא עשה טעויות מעולם, העבר שלו פשוט דבש...אין בן אדם שלא עשה / היה מעורב בדבר מביך / אידיוטי / מטומטם בחיים שלו. עוד פעם סיפרת שישבת בכלא? :)

Berethor

New member
לא נורא, זה כנראה במלא היה קורה

הדבר היחיד שחבל פה זה שאולי היית מבינה שאתם לא מתאימים גם בלי לספר את זה, אבל לספר את האמת זה אף פעם לא דבר רע אלא נהפוכו. אפילו אם האמת הזאת לא פשוטה ולא מקובלת על כולם.

מילי1991

New member
נמאס לי מהעולם האכזר הזה. כנסו.

*לא לראשי*
כן כן קראתם נכון, נמאס לי לחיות בעולם שכזה, בו אני צריכה לפחד, אפילו בפורום הזה לצעוק את מה שמפריע לי..ואפשר לחשוב מה כבר עשיתי?
אז יש לי מאניה דיפרסיה, מגיל 18 וחצי, זה הדבר הפחות גרוע
הדבר היותר גרוע הוא שזה רק השם-הקטן-והסקסי של כל הסיפור הזה
שיש עוד שאר-ירקות-רקובים כחלק מהעניין הזה
העניין איתו היה שהוא עובד במשרד ממשלתי כלשהוא (משהו חסוי ביותר) והוא יכול "להציץ" בתיקים הרפואיים של אנשים(הוא סיפר לי את זה כדרך אגב כשדיברנו על הפעילות שלו עם נוער בסיכון וכ'ו)
אז כמובן שהבאתי על עצמי..אבל עדיף מוקדם מאשר מאוחר יותר
אמרתי לו קודם כל- שחוויתי דיכאון- אחר כך שהייתי גם ב"היי" ואחר כך את השם של המחלה...עד עכשיו הכל טוב
כמובן שהוא, הנאור-חכם-משכיל-פעיל חברתית-ואכפתי (כביכול), הגיב בצורה של כאילו "אפשר לחשוב מה כבר אמרת?" ושהוא מכיר אנשים שעברו דברים הרבה יותר גרועים בחיים..אז כן, לפי התגובה שלו חשבתי, לתומי ,שעוד נמשיך לדבר..אי פעם.
נחרדתי (בגלוי כמובן) לאור העובדה שהוא יכול לעיין בתיק הרפואי שלי, לראות תרופות שלקחתימ ומצבים שחוויתי
וזה בדיוק, ככל הנראה, מה שהוא עשה
אז כן, סיפרתי לו עוד לפני שנפגשנו, בטלפון, כי הייתי תמימה וחשבתי שפגשתי איזה רובין-הוד חברתי שכזה, אבל מסתבר שעבודה וחיים פרטיים- הם לגמרי לחוד
הוא פשוט לא התקשר יותר..נעלם
אין סימן חיים.
וזה לא שבאמת רציתי אותו, זה עוד לא הגיע למצב הזה(טוב אולי קצת כן, בגלל כל הנתונים היבשים לפחות)
פשוט הדחייה הזאת..היא כל כך כואבת.שורפת
אני מרגישה מצורעת פתאום, ומסוגלת למלמל קללות של ערסים רק מהמחשבה שהוא אשקרה קרא לי את התיק הרפואי! רוצה למות פשוט!
אני פשוט מתחלחלת מהידיעה שהוא יודע עליי דברים..ובטוח מסתכל עליהם מלמעלה, כאילו אני איזו מסכנה (ואולי אני באמת כן, ככה אני מרגישה כרגע לפחות- חסרת אונים)
מעדיפה להכיר מישהו שרוט "עם קבלות" כמוני.. למרות שזה,שוב, מצמצם לי את טווח הבחירה
פשוט נמאס לי להפגע ולהתאכזב מהעולם הזה.. מהאנשים..מהחברה.. איבדתי את זה סופית כמעט
מה שכן, נוכחתי להכיר בהתייצבותם של אנשים (טוב נו לא אנשים, אלא איש) שכן שם כדי לעזור ולהקשיב, ובכלל, לקבל ולרצות אותי כמו שאני
זה מאוד מרגש אותי אבל שוב.... במקרה הזה- מעט מן האור *לא* מצליח לדחות הרבה מן החושך..
נמאס לי להלחם, ולחלום, שיום אחד אצליח ואוכיח לכולם שהכל מאחוריי ואני יכולה אשקרה לקום מהמצב המחורבן הזה- והכי חשוב- להקים אנשים אחרים, שנפלו
לפעמים אני שואלת את עצמי מה כל הטעם אבל מקווה שיום אחד, בדיעבד, אקבל את התשובה והתובנה ואפילו אודה לאלוהים על המחלה הזו ולא אחרת
נאמר לי מפי אנשי רוח שהנשמה שלי באה לעזור בעולם הזה לאנשים, ולכן, אני כל כך "שונה"(סלש מיוחדת) וסובלת רוב חיי
זה נשמע שזה יכול לנחם אותי.. אבל רק אם אצליח אי פעם, וזה חייב להיות *בגדול*
אתמול פגשתי והצטלמתי עם אחת הסופרות המדהימות, המרגשות, הסוחפות (שגם היא סובלת ממאניה דיפרסיה) וכתבה טרילוגיה אירוטית על סיפור אהבת חייה.. בהשראת החיים האמיתיים שלה ומה שהרגישה
אני מאחלת לעצמי אולי להיות כמוה? למרות שנכון להיום אני עצלנית וכבר חצי שנה לא ישבתי לכתוב (את הספר שלי כמובן)
אז זהו, רק באתי לפה לשתף ולהשתתף, מקווה שתזרקו לי כמה עצמות של תקווה
אני כאובה ופגועה, רמוסה ושפופה, עירומה ומייבבת ומקווה שהשבת הזו תעבור בצורה סבירה כמה שיותר
שלכם,
אני

שרלטן

חבל שהאמנת לו שהוא יכול להציץ בתיקים רפואיים במסגרת פעילותו עם נוער בסיכון...(מה הקשר בכלל?) ובנוסף, מי שעובד במשרד ממשלתי סופר-חסוי, לעולם לא יספר לך זאת. על אחת כמה וכמה לבחורה שעוד לא הכיר. אז בעצם בסתר הוא דואג לקיום המדינה, ובזמנו הפנוי הוא פועל בגלוי למען נוער בסיכון? אני מוקסם... הבחור שרלטן מותק, לא שווה את המאמץ.

Berethor

New member
כן כנראה שעדיף שתמצאי עוד Malkavian

בסופו של דבר אם זה הבעיה העיקרית שלך בהכריות, אם תמצאי מישהו במצב דומה יש יותר סיכוי שיבין אותך או שיהיה יותר מקבל לזה. יש גם אנשים שלומדים באוניברסיטה שפוסלים מישהו שלא לומד באוניברסיטה, אבל מי שגם לא לומד זה סטנדרט כפול מצידו לפסול על זה. בכל אופן אני מבין למה זה לא נעים לך, אבל זה קיים בעוד מאפיינים של אנשים, שחלקם ניתנים לשינוי וחלקם לא, במקרה הזה רוב הסיכויים שזה לא משהו שניתן לשינוי אלא חלק ממך לטוב ולרע, אין מה לעשות. אנשים עושים פוזות שהם מקבלים הכל, אבל בסופו של יום הם בדרך כלל פוסלים על אלף ואחד דברים, לפעמיים זה מוצדק ולפעמיים זה לא.

בכל אופן מאניה דיפרסיה זה בהחלט לא דבר פשוט, גם עבורך וגם אדם אחר, מצד אחד אולי זה עדיף מדיכאון תמידי, מצד שני המצב רוב ההפכפך הזה יכול להרתיע אנשים אפילו יותר מאופי דכאוני תמידית. אין מה לעשות העולם שלנו זה לא אגדות, יש לו צד אפל, צריך ללמוד לקבל אותו אחרת יהיה לך אפילו יותר קשה בחיים, פחות ציפיות יגרמו לך לפחות אכזבות. מעץ גבוה נופלים יותר חזק, פשוט אל תתלי יותר מדיי צפיות באנשים, ככה תתאכזבי מהם פחות. את יודעת כמה אנשים שאכזבו אותי אני מכיר? אם היה אכפת לי מהם יותר נפגעתי יותר, אם בקושי היה אכפת לי מהם אז זה בקושי הזיז לי. למזלך זה מישהו שבקושי הכרת ולא בן זוג שלך, אז הפגיעה צריכה להיות הרבה יותר קלה מאשר אם זה היה קורה אחרי שהייתם בזוגיות וכן זה היה יכול לקרות גם אחרי, שאין התאמה או קבלה אז אין התאמה או קבלה.

http://whitewolf.wikia.com/wiki/Malkavian_(VTM)

Ani Ldodi

New member
חבל על מי שמת וגם זה

לא כזה נורא.. להיות מת. לכל אחד יש סוד היום למדתי שגם לעץ. פשוט לוקח זמן עד ששמים לב ולפעמים מגלים מהר מדי. כך או כך יבוא מישהו אחר אל תתבאסי לחינם.

מכירה זאת כלכך מקרוב

אני פתוחים ושוכחים לרגע שהאדם מולנו לא הכי מכיר אותנו וישפוט על סמך מה שאנו מספרות ולא מעבר
שותפה לבעיה

tatiana6

New member
היי, גם לי דברים קצת לא מסתדרים לגבי הבחור

מישהו כתב פה, ש״לעבוד במשרד ממשלתי סופר חסוי״ זה שרלטן. עכשיו את גם מספרת שהוא היה יומיים במילואים בלי אפשרות להודיע.
אני מקווה בשבילך שהוא לא יבלבל לך את הראש ואת תבכי בסוף.

למעלה