הטעות של SAECO

shay golan

New member
הטעות של SAECO

סימוני נפל לקראת הסוף ולא חיכו לו, כתוצאה מכך הוא אמנם הגיע רק 6 שניות אחרי החמישיה המובילה של קבוצתו, אבל כתוצאה מכך קיבל את הזמן האמיתי שלו, בלי קיזוז, כך שבמקום להפסיד דקה וחצי כמו החמישיה הראשונה של SAECO, הוא הפסיד בגלל אותן 6 שניות 2 דקות ו42 שניות... כנראה שהקבוצות לא מתורגלות לחוקים החדשים, וחבל...

למה דקה וחצי?

החוק לא אומר שלוש ד'? אתה יכול להסביר את כל המספרים?

shay golan

New member
כנס

לקבוצה עם הזמן השני בטיבו נרשם זמן של 20 שניות פיגור אחרי המנצחת, לשלישית 30 שניות וכן הלאה. SAECO הגיעה תשיעית ולכן נרשם לה פיגור של 90 שניות= דקה וחצי. למרות שבפועל היא הגיעה בפיגור זמן של 2:36 . לרוכב שלא מגיע עם החמישיה הראשונה של הקבוצה(או יותר) שמגיעה יחד, נרשם הזמן האמיתי שלו- זמן ההגעה, ללא קשר לזמן שנרשם לפי החוקים הנ"ל לקבוצתו. סימוני הגיע 6 שניות אחרי חברי SAECO ולכן נרשם לו זמנו האמיתי- פיגור של 2:42. כך שאותן 6 שניות פיגור מקבוצתו, עלו לו בעצם בזמןנוסף של דקה ו6 שניות.

Ok, אני פשוט לא הבנתי נכון

את החוקים החדשים. אני חשבתי שקבוצה שמגיעה יותר משלוש ד' אחרי המובילה- תקבל כזמן סופי את הזמן של המובילה+3 ד'..מה שלא נכון כמובן. תודה רבה

aFish

New member
זה - אפרופו הדיון שהיה מוקדם

יותר והטענה שהמצב המתואר שקרה היום "לא הגיוני"
. איך אומרים בפיתוח תוכנה: "אם יש מצב קצה, נדיר, בלתי אפשרי....אנחנו תמיד נגיע אליו, תמיד
"

ואולריך נהנה מהספק

אני לא יודע אם מישהו התייחס לזה, אבל, אם זה מה שקבעו לגבי סימוני אז נראה לי שאת אולריך החליקו לדבוקה של T-MOBILE. הם סיימו 7 רוכבים כאשר אולריך הוא האחורי ביותר ולדעתי בהפרש של לפחות שניה אחת מה-5. אבל כנראה שאמרו שהוא היה המשך של הדבוקה שהגיעה ב-5 המקומות הראשונים ולכן מגיע לו לקבל את הזמן האוטומטי. בכל מקרה כנראה שכמו סאקו גם T-MOBILE לא היו מודעים למצב הזה, אחרת, אני לא מאמין שהם היו לוקחים את הסיכון.

ועוד משהו על הקטע של אתמול

החוק החדש יצר מצב שבו נגד השעון הקבוצתי הוא קטע קריעה ל-10-8 קבוצות בזמן ששאר הקבוצות מרשות לעצמן לקחת את העניינים פחות ברצינות ולשמור כח לקטעים הבאים. במיוחד בולט הדבר בקבוצות של הספרינטרים שאמורות לדבר חזק בימים הקרובים. בדקתי את התוצאות של קבוצות הספרינטרים לפני שנה בהשוואה להשנה מול המקום ה-1. לפני שנה הקטע היה ארוך ב-4.5 ק"מ מהקטע השנה. פאסה בורטולו 1.53 ב-2003, 4.52 השנה גרולשטיינר 1.49 ב-2003, 4.36 השנה וכך הלאה קבוצות AG2R, קרדי אגריקול, קופידיס ולשיא מגיעים FDJ עם 3.29 לפני שנה ו-7.33 השנה. לוטו היו גרועים מאוד ב-2 השנים. קבוצות כמו פאסה, גרולשטיינר וקרדי אגריקול שיש להם גם רוכבים שרואים את עצמם מועמדים להתמודד בצורה כזו או אחרת על הדירוג הכללי עושות לעצמן חיים קלים ואומרות מה זה משנה אם נגיע מקום 12 או מקום 17 זה הפרש של 25 או 30 שניות לרוכב GC שלנו במחיר שכל הקבוצה מתעייפת. שלא לדבר על כל מיני קומבינות שקבוצות יכולות לעשות אחת עם השנייה בנושא ועל זה שהצופים צריכים לעבור קורס מזורז כדי ללמוד את החוק המטופש הזה.

למעלה