הטעיה של סוכנות הביטוח דודי סופר לביטוח נכים

bengmin755

New member
הטעיה של סוכנות הביטוח דודי סופר לביטוח נכים

חברים יקרים

כמו שכתבתי מקודם אני מחפש לבטח רכב נכה עם 3 תביעות ונתקלתי בכתבה של קובי צרפתי שהוא אחד מבכירי לשכת הביטוח שבא הוא אומר כבל עם ועדה שהוא מוכן לבטח אותנו ציבור הנכים כולל 3 תביעות....

מצ"ב לינק http://www.news1.co.il/Archive/001-D-305128-00.html
לאחר שנציגה של דודי סופר חזרה אלי ונתתי לה את האינפורמציה שלי היא סרבה בתוקף לבטח אותי היות ויש לי 3 תביעות הבאתי בפניה את הטענה והיא אמרה לי בפירוש שהם לא מכירים בזה ויתרה מזאת לא מבטחים מעל לשתי תביעות......

אבקש התיחסותכם וכמובן לא לבטח יותר אצל סוכנות דודי סופר

jos45

New member
הבעיה היא יותר בחברות הביטוח אם כי גם לסוכן

יש אחריות. הוא היה צריך להודיע לך, כאשר הגשת את התביעות, שתהיה לך בעיה לבטח ועליך לשקול אם להגיש תביעה.

ברור שהסוכן מעוניין לבטח. הוא מקבל על זה עמלה. חברות הביטוח שאיתם עובד הסוכן לא מוכנות לבטח. נוסף לכך אם חברה בכלל תהיה מוכנה לבטח היא תגבה פרמיה שהיא פי 5(!) מן הפרמיה של העדר תביעות. כלומר לוואן זה יכול להגיע ל-30000 שקל בחודש ויותר.

bengmin755

New member
דודי סופר

הבעיה היא לא דודי סופר בנושא הנ"ל הבעיה עם סוכנות דודי סופר שהם מטעים כאשר הם מתחיבים לבטח רכב נכה גם עם 3 תביעות בהצהרה של מר קובי צרפתי
ונכון חברת הביטוח שלי שהיא אורגל לא ידעה אותי שתהיה לי בעיה ועל זה אני מאוד כועס

yoelbeker

New member
קובי צרפתי הבטיח לך אליו...

מה הקשר לדודי סופר....סוכנות דודי סופר לא מטעה..היא המתווך שלך מול חברת הביטוח...

למעלה