הטעייה וחוסר אמינות במוקד 101

ארז סרי

New member
הטעייה וחוסר אמינות במוקד 101../images/Emo31.gif

לפני כשנה כאשר ההתחיבות למוקד 101 (עקב רכישת האזעקה) עמדה להסתיים לרוב חברי היישוב פירסמה מוקד 101 בקרב תושבי היישוב מבצע כי מי שימשיך את המנוי יהנה ממחיר מוזל של 41 ש"ח+מע'מ לחודש. לפיכך באופן טיבעי המשכתי לשלם למוקד 101 בהוראת קבע על מנת להמשיך את המנוי. לאחר מספר חודשים גיליתי לתדהמתי כי מוקד 101 גובה מחשבוני כ-123 ש"ח מידי חודש. כאשר פניתי לחברה לפשר העניין נעניתי כי לא די בכך שהמשכתי את המנוי באמצעות הוראת הקבע אלא הייתי צריך להתקשר לחברה לבקש טופס מתאים ולחתום עליו כי אני מעויין לשלם פחות כסף. כל בקשותי לקבל זיכוי בגין הטעות שבוצעה נענו בשלילה מכיוון שהחברה אינה יכולה "לנחש" איזה מנויים/תושבים מעונינים לשלם פחות כסף על אותו מוצר ! (כמובן שביטלתי את המנוי לאלתר)

kobitton

New member
אתה לא הראשון וכנראה גם לא האחרון

מה לא נכתב על מוקד 101 . פשוט מדהים איך הם ממשיכים בשרות הגרוע . בכל אופן לארי בוודאי יוכל להפנות אותך לשירשור של דברים שנכתבו על מוקד 101. אל ייאוש ידידי אתה לא הראשון וכנראה גם לא תהיה האחרון.

גנבים קטנים

בזמנו גילינו שמוקד 101 גבו מאיתנו אגרה מסויימת. ברור העלה שהם ניסו את זה אם אחרים ושהם אינם רשאים לגבות את האגרה הזאת. לאחר דין ודברים אתם ,עם תשובות מחוכמות כמו שאתה קיבלת, הם הסכימו לנתק. אבל הם לא שכחו לבקש שלא נספר לשכנים שהאגרה לא חוקית.ככה מתנהגים גנבים קטנים. ולמי שעדיין מנוי ב- 101 אני ממליצה לבדוק תוך כמה זמן הם מגיעים ואיזה בדיקה הם עושים.

medad

New member
גביה ללא שירות

אני מכיר אישית מקרה בו הם גבו במשך 4 שנים על שירות בזמן שהם אף פעם לא חיברו את הבית למוקד באופן פעיל. אחרי שהדיירים עברו למוקד אחר (זאת אחרי מסע הטעיות ושקרים של מוקד 101) הם גילו שהמוקד בכלל לא מחובר.

ארז סרי

New member
פירסמתי אתמול את הנושא גם בלפיד

מומלץ שכל תושב שניכווה מהם יעתיק את ההודעה גם לפורום של לפיד

מוקד 101

בנוסף לכל מה שכבר נכתב, לידיעתכם:למוקד 101 ניידת אחת בלבד בכל האיזור-מודיעין ,מכבים-רעות,שילת, כפר-רות, לפיד וכפר האורנים.עובדה שעלולה לגרום לזמן הגעה ארוך.למוקד אמון שהוריד מחירים בישוב ניידת במודיעין, ניידת במכבים רעות,ורכב הביטחון שלנו המאוייש בסיירי מוקד אמון לוקח את הקריאות בישוב.הסייג היחיד להענות הסיירים שלנו לקריאות מוקד הינו במידה והם נמצאים בפעילות מיבצעית או בשיגרת ליווי ואבטחת תחנות ההסעה בבוקר הם מקפיצים את ניידת מודיעין לגיבוי.

למעלה