הטפסים - כל האמת ורק האמת???

מוהר

New member
הטפסים - כל האמת ורק האמת???

שלום כולם התלבטתי המון זמן האם נכון לפרסם את ההודעה הזו, כמו שאתם רואים ההחלטה הסופית היא כן.... לפני מ"ס ימים היתה לי במשמרת עלמה שהתעלפה.... הנהג טיפל במקום ונסענו לבי"ח, כשאיתנו באמבולנס גם אבי העלמה... העלמה התנגדה לטיפול, הסתובבה על המיטה ואף ניתקה את העירוי, זו היתה נסיעה סוערת למדי... כשהאב רואה כל מה שקורה, יושב איתנו בצד האחורי... בתחילת הנסיעה הנהג מבקש לתת חמצן ומיד אחר כך מבטל - "לא היא לא תיתן לכם לשים" מאחר ובנסיעה לא היה ממש אפשר למלא טפסים, הם מולאו רק כשהגענו לבי"ח, ע"י הנהג. צפיתי בנהג ממלא את הטופס, ובטיפולים הוא מילא - עירוי וחמצן, אבל הנהג - לא נתנו חמצן, אתה ביטלת אותו! הנהג סימן לי לשתוק ויותר מאוחר באמבולנס אמר לי שהיה צריך לשים חמצן, זה שלא נתנו חמצן לא משנה - היה צריך לשים אז הוא "שם" הוא לא רוצה שהטופס יגיע לבוחן, שיתבונן ויחליט שהוא לא פעל כראוי - אז נעמיד פנים שהוא נתן.... (ואגב - נא לא לומר לנהג שהוא ממלא טעויות - זו זכותו ולך אסור להעיר! בטח ובטח שלא בבית החולים) זו הפעם הראשונה שאני רואה התנהגות שכזו, והיא הפתיעה אותי מאוד! זה אפשרי להתעלם באלגנטיות, וזה כנראה מה שאעשה! אבל האם זה הדבר הכדאי? האבא ראה את הכל והחובש טעה בדיאגנוזה (לפי בדיקת בי"ח החולים) אז אני יושבת כאן וכותבת, מעוצבנת יש לציין, כשאני מנסה לשמור על חסיון רפואי של החולה והחובש... טוב, רציתי לחלוק ולהוריד מעל גבי, אבל תהייה - מה אתם הייתם עושים במקומי? שותקים? יום טוב מוהר

../images/Emo122.gifהיי

לדעתי אסור היה לנהג למלא טופס שגוי, אך אני גם מבינה את מצבו, לפי תאורך לא היה יכול לשים מסכת חמצן, היה צריך למלא בדוח שלא ניתן היה עקב התנהגותה של העלמה. בברכה .עליזה

הנהגת

New member
זו עבירה פלילית

לטפסים יש תוקף משפטי. במקרה של תביעה משפטית הולכים לפיהם, ולכן אם נהג כתב דברים לא נכונים - זו עבירה על החוק. למעשה, לא נראה לי שיש לך כמתנדבת יותר מדי מה לעשות, לצערי.

טומי*

New member
יש לציין בטופס......./images/Emo26.gif

החולה מסרבת לקבל חמצן וכו´..... במקרים קיצוניים יש להודיע על כך בקשר הרי הכל מוקלט.בכדי למנוע אי נעימות בעתיד ט ו מ י

טומי צודק

הפיתרון הפשוט ביותר זה לכתוב שהחולה מסרבת לחמצן ככה אתה מציג את הבעיה במקרה וגם רשום שכוונתך הייתה לתת חמצן אבל זה לא התאפשר בגלל הנסיבות

inbale

New member
דילמה אתית?

בטפסים כותבים מה שנעשה בפועל.אני לא רואה שום סיבה לסלף עובדות ועצוב שהנהג הזה משמש דוגמא לצעירים. אני שמחה לראות שאת נערה עם מצפון ושזה צורם לך. אבל מצד שני אני לא רואה כיצד את מתנדבת נוער תחנכי את הנהג הזה ולכן הייתי ממליצה לך לא להתלונן נגדו כי הדבר עלול לפגוע בך בלבד. במידה ותיקראו לבירור על המיקרה הזה ברור שתספרי בדיוק מה קרה. סתם מתוך סקרנות - מה העלתה בדיקת בית החולים?

מוהר

New member
מתנצלת על התגובה המאוחרת

המחשב שלי החליט לשבות לשבוע ... אינני יודעת מה היתה התשובה הסופית - אבל בדקו סוכר בנוכחותי והתוצאה היתה 100 - זה לא היפרגלימיה!

למעלה