הטפסן בשדה השיפון

הטפסן בשדה השיפון

ולא, זו לא טעות כתיב.... הדר אינו מסתפק בעמידה, יום אחרי שהתחיל עלמוד הוא גם התחיל לטפס, מטפס על כל דבר (שזז....): עולה במדרגות, מטפס על השולחן, מטפס לתוך הטרמפולינה, מטפס עלי ומוריד לי את המשקפיים ועוד.... הבעיות הנלוות: 1. הוא אמנם מטפס היטב, אבל לא יודע לרדת וזו בעייה.... 2. הוא מצליח להגיע לדברים אסורים 3. הוא מנסה לטפס גם על דברים לא יציבים ונופל 4. אוטוטו הוא מנסה לטפס ולצאת מהמיטה, מה שאומר שצריך להוציא לו מהמיטה את המגן ראש והכריתי איתם הוא אוהב להירדם. פרט לטיפוס הוא מנסה את כוחו גם בהליכה סביב הלול ובעמידה ללא תמיכה (בזה הוא עדיין נכשל ונופל...). ואני לא יכולה לרגע לעזוב את עיניי ממנו....

איזה מקסים שהוא! רק מהסיפורים אפשר

להתאהב בו נואשות. לדעתי כדאי לך להעלות את כל הבית לתיקרה, עד שהוא כמובן יגיע לשם...

Navva

New member
מיכל, קבענו תחרות טיפוס?

גם מתן נעמד ומטפס, אבל החזרה למטה, במקרה הטוב ע" עזרה ממבוגר (אמא, אבא ושאר באי הבית) ,או במקרה הרע כח המשיכה בנפילה, כשהתוצאה מכה ובכי. למזלנו, הספקנט "להוריד את המיטה" לפני שמתן נעמד. את מגן הראש במיטה לא הורדתי לגמרי. לול קיבלתי בהשאלה, איתו הגיע מגן ראש, אני שלחתי את המגן בחזרה. אני לא משאירה את מתן לרגע ללא השגחה. כאשר אני לא יכולה לעקוב אחריו, אני שמה אותו בלול או במיטה.

../images/Emo99.gif לאן הוא ממהר?

לדעתי הלא מנוסה, זה שלב מאוד קצר, מהר מאוד הוא ילמד לרדת ולהתיישב ממצב עמידה. לא יודעת באיזה שלב קשה יותר, אבל כבר אי אפשר להשאיר אותם לבד....מאוד מקווה להגיע למפגש ולראות את הדר.

רוצים הוכחות! הצעתי לגאיה תחרות

ריצה, עכשיו אני חושבת שזו תהיה תחרות ריצה-קפיצה-תפיסה בין האמהות...

מכריזים על תחרות ריצה במפגש?

האפרוחים יתחרו ביניהם וגם אנחנו ההורים? לא נראה לי שיהיו מנצחים רק הורים עייפים....

למעלה